Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JİG Sahtelerim ve YAPIM Aşamaları.
[SIZE="4"]Değerli Arkadaşlarım aranızdan bir kac üye dostumun isteği üzerine bu video slayt'ı hazırladım.el emeği Jig sahtesinin bütün aşamalarını yapım şeklini burada bulabilirsiniz yinede özel sorularınız olursa burada cevaplamaya calışırım.İnternet ortamında videolarımın dolaştığını varsayımını göz önüne alırsam tabiki bazı püf noktalarını bu videoda belirtmedim sorularınız arasında soru cevap bölümünde cevaplıyamıyacağım yada belirtmek istemediğim noktalar olursa onları özelden paylaşmayı düşünüyorum cok selam eder selam ve sevgilerimi belirtirim.[/SIZE]

http://www.dailymotion.com/video/xoa07a

[DM]xoa07a[/DM]
emek vererek yapıp videoyuda paylaştığın için teşekkürler rauf abi.kolay gelsin.Alkis
Bul
Emeğine ve paylaşımına teşekkürler.Rauf bey sağ ol var ol.AlkisAlkis
Bul
Emeklerine sağlık Rauf abi..
Bul
Hava şartları kötü olduğunda teorik eğitim, iyi olduğunda bizzat denizde pratik eğitim imkanı sağlıyorsunuz. Başta Rauf abi olmak üzere bu öğrenim imkanını sağlayan büyüklerimize ve arkadaşlara teşekkür ederim. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz.
Öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz.
Bul
Rauf kaptan eline emeğine sağlıkAlkisAlkisAlkis Seni tebrik ediyorum. sağolasın varolasın. Çok keyifli bir paylaşıma daha imza atmışsın76
Bul
ellerin dert görmesin rauf abicim.sanatsal bir çalışma olmuş.teşekkürler.bol ve kocaman balıklı avlarda kullanırsın inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:emek vererek yapıp videoyuda paylaştığın için teşekkürler rauf abi.kolay gelsin.Alkis
sağ ol nihat.

hus213 yazdı:Emeğine ve paylaşımına teşekkürler.Rauf bey sağ ol var ol.AlkisAlkis
Teşekkürler rast gelsin.

Lakerda yazdı:Emeklerine sağlık Rauf abi..
sağ olasın

mapaydin yazdı:Hava şartları kötü olduğunda teorik eğitim, iyi olduğunda bizzat denizde pratik eğitim imkanı sağlıyorsunuz. Başta Rauf abi olmak üzere bu öğrenim imkanını sağlayan büyüklerimize ve arkadaşlara teşekkür ederim. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz.
Estafurullah niyetimiz sizlere verdiğimiz bu bilgilerri sizlerde ilerde spor arkadaşarınızla paylaşmanızdır rastgelsin.

ALTAYLI yazdı:Rauf kaptan eline emeğine sağlıkAlkisAlkisAlkis Seni tebrik ediyorum. sağolasın varolasın. Çok keyifli bir paylaşıma daha imza atmışsın76
Teşekkür ederim rastgelsin.

yycolak yazdı:ellerin dert görmesin rauf abicim.sanatsal bir çalışma olmuş.teşekkürler.bol ve kocaman balıklı avlarda kullanırsın inşallah.
İnşallah kardeşim rastgelsin.
rauf abi eline emeğine sağlık bol balıklı avların olsun AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  EL Yapımı JİG Sahtelerim.(BÖLÜM 1) rauf 12 3,179 29-01-2012, 08:48
Son Yorum: rauf

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi