Yorumları: 8
Konuları: 3
10-08-2011, 23:09
(Son Düzenleme: 10-08-2011, 23:40, Düzenleyen: onurcan.)
herkese iyi günler...
istanbulda yatılı okuyorum. eylülün yarısından sonra havalar elverdiğince 3-4 arkadaş hafta sonlarını büyükçekmece sahilde (gürpınar tarafı) balık tutup ızgara yapıcaz kısaca piknik havasında geçirmeyi düşünüyoruz...
tavsiyelere ve bilgiye ihtiyacımız var!
1-O dönemde balık çıkar mı?
2-hangi balıklar bol olur?
3-elimizdeki set eski (çok eski) ve yeni set oluşturma gibi planlarımız var...ve 1 set için bütçemiz 130 lira civarı (setler bağımsız olucak neticede okul zamanı dışında aynı şehirlerde oturmuyoruz...)
çıkacak balıklara yönelik kamış, makara, misina, çapari, yem önerelileriniz nelerdir?
3.a. bir set var avmarketi.com'da (88 liralık olan) o işimizi görür mü?(link veremediğidiğimden dolayı seti böyle anlatmak zorunda kaldım...
ayrıca genel olarak kıyı balıkçılığı üzerine tavsiyelerizi okumaktan mutluluk duyarım...
Düzeltme/ekleme: o dönemlerde herhangi bir av yasağı var mı? çünkü geçenlerde bir arkadaşım kiloluk bir palamutu geri salmış 15 ağustosa kadar yasak diye...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Şimdi gelir İstanbullular delikanlı.Sanki iki kezmi yayınlandı bu konu.?.?.?
10-08-2011, 23:20
(Son Düzenleme: 10-08-2011, 23:22, Düzenleyen: onurcan.)
yycolak yazdı:Şimdi gelir İstanbullular delikanlı.Sanki iki kezmi yayınlandı bu konu.?.?.?
ilk olrak akşam saatlerinde yanlış yere açmışım konuyu...;
ulaşabilirsem moderatörlerden yanlış yerdekini silmelerini isteyeceğim...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
onurcan yazdı:ilk olrak akşam saatlerinde yanlış yere açmışım konuyu...;
Senin ulaşmana gerek yok koçum onlar gereğini yaparlar.Sen tutacağın balıkları düşün yorma kafacığını.Bak gencecik yaşta amansız bir hastalığa yakalanmışsın.Bizler bu yaşlarda hala hastalık dahada kronik hal alsın diye gayretleniyoruz.Sakın iyileşeyim deme.Balık hastalığı seni bütün kötülüklerden koruyacaktır.Hep samimi içten ve karşılıksız seven arkadaşların ağabeylerin olacak.allah yolunu açık iğneni keskin etsin.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117

onurcan yazdı:ilk olrak akşam saatlerinde yanlış yere açmışım konuyu...;
hoş geldin onurcum..admin konuyu görse zaten halleder.hemde sana cevap verir.. fakat bu akşam işi var herhalde
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldın. Olta malzemelerı ıcın istoça gıdebılırsınız. Oradan daha uygun fıyata alabılırsınız. O taraflarda avlanmadım ama mutlaka balık olur merak etmeyın.
Sazanları özledim...
yycolak yazdı:Bizler bu yaşlarda hala hastalık dahada kronik hal alsın diye gayretleniyoruz.Sakın iyileşeyim deme.Balık hastalığı seni bütün kötülüklerden koruyacaktır.Hep samimi içten ve karşılıksız seven arkadaşların ağabeylerin olacak.allah yolunu açık iğneni keskin etsin.
teşekkür ederim... Amin demekten başka bir şey kalmadı...
araphüso26 yazdı:
hoş geldin onurcum..admin konuyu görse zaten halleder.hemde sana cevap verir.. fakat bu akşam işi var herhalde
ben şansımı deneyip kendi mesajımı raporladım... forum ana sayfasında kirlilik yapıyodu: iki bölümün de son konusu benim açtığım olunca ilk günden göze batmak istemedim...
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Aramıza hoşgeldin Onurcum.Umarım güzel balıklar yakalarsın
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 442
Konuları: 72
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
aramıza hoşgeldin onur.
keyifli paylaşımlar dilerim rastgele..
balığa hasret yaşamak zor