Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(istanbul) yardım lütfen...
herkese iyi günler...
istanbulda yatılı okuyorum. eylülün yarısından sonra havalar elverdiğince 3-4 arkadaş hafta sonlarını büyükçekmece sahilde (gürpınar tarafı) balık tutup ızgara yapıcaz kısaca piknik havasında geçirmeyi düşünüyoruz...

tavsiyelere ve bilgiye ihtiyacımız var!
1-O dönemde balık çıkar mı?
2-hangi balıklar bol olur?
3-elimizdeki set eski (çok eski) ve yeni set oluşturma gibi planlarımız var...ve 1 set için bütçemiz 130 lira civarı (setler bağımsız olucak neticede okul zamanı dışında aynı şehirlerde oturmuyoruz...)
çıkacak balıklara yönelik kamış, makara, misina, çapari, yem önerelileriniz nelerdir?
3.a. bir set var avmarketi.com'da (88 liralık olan) o işimizi görür mü?(link veremediğidiğimden dolayı seti böyle anlatmak zorunda kaldım...

ayrıca genel olarak kıyı balıkçılığı üzerine tavsiyelerizi okumaktan mutluluk duyarım...

Düzeltme/ekleme: o dönemlerde herhangi bir av yasağı var mı? çünkü geçenlerde bir arkadaşım kiloluk bir palamutu geri salmış 15 ağustosa kadar yasak diye...
Bul
Şimdi gelir İstanbullular delikanlı.Sanki iki kezmi yayınlandı bu konu.?.?.?
Bul
yycolak yazdı:Şimdi gelir İstanbullular delikanlı.Sanki iki kezmi yayınlandı bu konu.?.?.?

ilk olrak akşam saatlerinde yanlış yere açmışım konuyu...;
ulaşabilirsem moderatörlerden yanlış yerdekini silmelerini isteyeceğim...
Bul
onurcan yazdı:ilk olrak akşam saatlerinde yanlış yere açmışım konuyu...;

Senin ulaşmana gerek yok koçum onlar gereğini yaparlar.Sen tutacağın balıkları düşün yorma kafacığını.Bak gencecik yaşta amansız bir hastalığa yakalanmışsın.Bizler bu yaşlarda hala hastalık dahada kronik hal alsın diye gayretleniyoruz.Sakın iyileşeyim deme.Balık hastalığı seni bütün kötülüklerden koruyacaktır.Hep samimi içten ve karşılıksız seven arkadaşların ağabeylerin olacak.allah yolunu açık iğneni keskin etsin.
Bul
Wink
onurcan yazdı:ilk olrak akşam saatlerinde yanlış yere açmışım konuyu...;

hoş geldin onurcum..admin konuyu görse zaten halleder.hemde sana cevap verir.. fakat bu akşam işi var herhaldeWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Aramıza hoş geldın. Olta malzemelerı ıcın istoça gıdebılırsınız. Oradan daha uygun fıyata alabılırsınız. O taraflarda avlanmadım ama mutlaka balık olur merak etmeyın.
Sazanları özledim...
Bul
yycolak yazdı:Bizler bu yaşlarda hala hastalık dahada kronik hal alsın diye gayretleniyoruz.Sakın iyileşeyim deme.Balık hastalığı seni bütün kötülüklerden koruyacaktır.Hep samimi içten ve karşılıksız seven arkadaşların ağabeylerin olacak.allah yolunu açık iğneni keskin etsin.

teşekkür ederim... Amin demekten başka bir şey kalmadı...

araphüso26 yazdı:Wink

hoş geldin onurcum..admin konuyu görse zaten halleder.hemde sana cevap verir.. fakat bu akşam işi var herhaldeWink

ben şansımı deneyip kendi mesajımı raporladım... forum ana sayfasında kirlilik yapıyodu: iki bölümün de son konusu benim açtığım olunca ilk günden göze batmak istemedim...
Bul
Aramıza hoşgeldin Onurcum.Umarım güzel balıklar yakalarsın Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yycolak yazdı:Senin ulaşmana gerek yok koçum onlar gereğini yaparlar.Sen tutacağın balıkları düşün yorma kafacığını.Bak gencecik yaşta amansız bir hastalığa yakalanmışsın.Bizler bu yaşlarda hala hastalık dahada kronik hal alsın diye gayretleniyoruz.Sakın iyileşeyim deme.Balık hastalığı seni bütün kötülüklerden koruyacaktır.Hep samimi içten ve karşılıksız seven arkadaşların ağabeylerin olacak.allah yolunu açık iğneni keskin etsin.

aramıza hoşgeldin onur güzel benzetme yapmışsın abi AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
aramıza hoşgeldin onur.
keyifli paylaşımlar dilerim rastgele..Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acemi balikçilara yardim edicek abimiz var mi ? :) emresacak1994 15 2,520 19-04-2016, 20:46
Son Yorum: Lapsetur
  Kıyı balıkçılığı hakkında yardım Amedra 9 1,389 20-06-2015, 14:12
Son Yorum: Amedra
  Tasarım Konusunda Acil Yardım trenchtown 14 2,672 16-01-2015, 00:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Mersinden yardım edecekler var mı ? hsynbyr1453 2 1,586 08-10-2014, 08:27
Son Yorum: yaser2sultan
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,698 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  kamış bilgi lütfen sefer 5 1,514 14-05-2014, 08:35
Son Yorum: sefer
  İstanbul'da Balık Tutmaya Başlamak trrudeboy 25 5,369 04-04-2014, 10:26