Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gecikmeli Taşlık raporu
Oh ! nihayet bu akşam sitemize bağlanabildim ! herhalde broblem çözülmüştür Ohyandan
Pazar (14-3-2010) günü saat 11,30 gibi Hakandan (Naxos5) tel,görüşmesinden sonra, denizin balıkçılık için iyi olduğunu öğrendikten sonra Yanis arkadaşla bizde Taşlık denizine gitmeye karar verdik , Yaklaşık olarak bir saat sonra Taşlık denizine vardığımızda hava lodosa dönmüştü girdik meramıza demirledikten hemen sonra lodos çok kuvvetlendi o arada oltalarımıza hiçbirşey takılmıyordu hatta yemler olduğu gibi duruyordu, Lodos dalgaları biraz yatınca ilk mercanı ben tuttumOhyandaneh ondan sora kısa aralıklarlan arkası geldi , Bir ara arkadaşım Yanise kepçeyi hazırla çok büyük bir balık getiriyorum dedim , o da kepçeyi aldı eline hazır duruma geçti fırdöndü elime geldiğinde birde ne görelim bir iğnede normal bir mercan öbür iğnede bir taş takılmış Hi aynen böyle güldükHappy
Saat 16,00 gibi balıkçılığımıza son verdik , Lodos dalgaları bizi biraz fazlaca yormasına rağmen yine güzel bir balıkçılık hafta sonu yaptık
Oltalar klasik hırsızlı mercan takımı , iğneler çapraz nikel No 3 ve 4
Yemler taze mamun ve canlı teke ( mamun daha verimliydi )
Herkeze bundan daha iyi balıkçılıklar dilerim 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
yine harika bir av çok güzel bir anlatım eşliğinde teşekkürler ahmet abi yanis beye selamlar..Alkis ahmet abi bir ricam olacak tekeleri iğnelere nasıl takıyorsun onuda resimleyebilirmisinWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler Adaşım..

Lodos olmasına rağmen verimli bir gün olmuş....Bereketli olsun..Tüm ekibe selamlar...
Bul
araphüso26 yazdı:yine harika bir av çok güzel bir anlatım eşliğinde teşekkürler ahmet abi yanis beye selamlar..Alkis ahmet abi bir ricam olacak tekeleri iğnelere nasıl takıyorsun onuda resimleyebilirmisinWink
Teşekkürler Hüseyin , tekeleri normal mamunu nasıl iğneye geçiriyoruz aynen öyle geçiriyoruz yalnız kuyruğun uç kısmını koparıyoruz aksi takdirde kösteği çok buruşturuyor , neyse bir başka zaman foto ile gösteririm ,rastgele 76
Bul
aygroup yazdı:Tebrikler Adaşım..

Lodos olmasına rağmen verimli bir gün olmuş....Bereketli olsun..Tüm ekibe selamlar...
Teşekkürler adaşım ,sanada rastgele 76
Bul
ahmet abi,hava kötü olmasına rağmen,rapor yine süper,mercanlar süper,ellerinize sağlık,taşlık gerçekten verimli bir mera,kıymetini bilmek lazım.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Lodosa inat iyi balık almışsınız,hele o mercan kayası oldukca iriymişHappybenimde bunların ufaklarından çekmişliğim varBobobirde diğer kancalara kupesler atladımı yetmiş metre bitmiyorSiyirdimbereketli avlarının devamına Ahmet,afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Ahmet kaptan Mercanlıkta ve Taşlıkta sıkça yaşadığımız tatlı bir olaydır başınıza gelen. Avınız da Keyif vermiş. Harika balıklar,tebrik ediyorum. Umarım afiyetle boğup süslenmişsinizdir.Seerf Yani oşa gitmemiştir değilmiNayirolamaz
Bul
Bereketli olsun Ahmet abi. Güzel balık çıkmış gene.
Taşlık da dediğiniz gibi "taşlık"mış. Trofe taşSiyirdimBobo
Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrıkler Ahmet Abı
Lodosa ınat Mercanları almıssınız.
Nasıl derler denızden babam cıksa yerım Siyirdim

Saygılarımla,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,214 07-10-2013, 17:08
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,143 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,777 06-05-2013, 08:39
  selimiye raporu bucalıfikret 44 4,630 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,551 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram raporu dagistan 36 4,546 24-08-2012, 22:19
Son Yorum: dagistan
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,001 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  Gecikmeli Mezgit Avı Raporum. HAŞİM77 20 3,835 11-06-2012, 13:18
Son Yorum: rusan
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 3,742 05-06-2012, 14:08