Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24/10/09 Av raporu, Foto gorev basında
Her c.tesı oldugu gıbı esım ve ben yıne her zamankı gıbı balık tutmak ıcın
plajda yerımızde hazır ıdık .Ava basladıgımız saat 19:00 denız carsaf gıbı
hafıf bır ruzgar ,ay yoktu.Eşimle basladık oltalarımızı atmaya ve yıne anlasma yaptık .Balık tutanın resmı cekılecek dıye .
Daha ılk oltada esım Dıl balıgına benzer bır balık cektı .Zaten ılk oltadan bellı
oldu benım yıne Fotocu olacagım .Hemen resmını cekmek ıcın makınayı aldım ve cektım .Dıl balıgı ufak oldugu ıcın denıze gerı ıade edıldı .Ikıncı vurusu yıne esım aldı tam oturmus cay ıcıyorduk .Baktım
oltası sallanıyor hıc ses etmedım baktım kurtulamayacak balıkSiyirdim esıme oltasına bakmasını soyledım .Aldı elıne oltayı Foto hazırlan dedı bende hazırlandım gelen bır adet lıdakı .Hatunun kısmetı muthıs Benımde fotoculugum muthıs .Oturduk cayımızı ıcmeye devam ettık .Oltalar yıne suda Sukur Allah bende tık yok .Ama eşımın oltası yıne sallandı bu sefer
eşimde fark ettı sallandıgını yerınden kalkarak daha oltayı elıne almadan
Foto hazır ol dedı cektı .Gelen guzel bır ısparı tabıkı bunuda cekmek zorunda kaldık . Avımız gece 24.00 kadar surdu .Baska vurus olmayınca
eve donduk.

Yer : Antalya / Bogacayı onu (yetır kadar su olmadıgı ıcın denıze akmıyor )
Yem :Tuzlanmıs tavuk göğsü
Igne : Ben 7 numara esım 9 numara capraz

Saygılarımızla,

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fuat bey sız bu gıdışte guzel bır fotografcı olcaksınız ama yınede elınıze saglık guzel resımler.AlkisSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Fuat bu güzel görüntülerin için teşekkürler allah bu mutlu avlarınızı bozmasın rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
güzel av olmuş afiyet olsun
Bul
Fuat,anlaşılan bu fotoğrafcılıktan kurtuluşun yokHappyçok güzel kareler,birde canlı yem bulsanız boru kurdu gibi çayıda zor içersiniz gibi.Daha bereketli avlara inşallah,rastgeleAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
fuat bey tebrikler.Eşinizle beraber bu amatör tutkuyu yaşatıyorsunuz ya imrenmiyorum desem yalan olacak.Sizi ve eşinizi kutlarım.fotoğraf çekmek benim içinde bir tutku.Anılarda somut olarak sadece kalacak olanlar bu fotoğraflardır.Rastgele.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Fuat Bey..

Size ailenizle beraber nice mutlu avlar dilerim..Çok güzel görüntüler..Ama galiba kader sizin yolunuzu fotoğrafçı olarak çizmiş..AlkisHappy

Tebrikler..Selamlar..
Bul
fuat abi yenge döktürüyor herzamanki gibi balıkları alıyor sen yine fotoğrafçı konumundasın Happy bereketli ve afiyet olsun tadımlık balıklar çıkmış dil balığı da porsiyonluk olsaymış tamamlanacakmış avınız Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Sevgili Fuat ne güzel aile avlarınız devam ediyor.
Fotoğraflardan ve anlatımından keyifli, çekişmeli güzel bir av gecesi olmuş.
Yalnız senin şu fotoğrafçılık işine en kısa zamanda bir çare bulunmalı diyorumSiyirdim
Bence canlı yem bul (kendine), tuzlanmış tavbuğa devam (hanıma) ....Bu yalnızca senin şansını değiştirebilecek bir yöntemHappy, bunu da bilesinSiyirdim
Bol ve keyifli avlarınızın devamı dileklerimle....
Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Sevgili Fuat ne güzel aile avlarınız devam ediyor.
Fotoğraflardan ve anlatımından keyifli, çekişmeli güzel bir av gecesi olmuş.
Yalnız senin şu fotoğrafçılık işine en kısa zamanda bir çare bulunmalı diyorumSiyirdim
Bence canlı yem bul (kendine), tuzlanmış tavbuğa devam (hanıma) ....Bu yalnızca senin şansını değiştirebilecek bir yöntemHappy, bunu da bilesinSiyirdim
Bol ve keyifli avlarınızın devamı dileklerimle....
Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf

Sevgili Bahadır..Bu alenen hileye teşvik oldu...HappyBunun sonu teknenin altına dalıp balıkları diğer oltaya aktarmaya kadar gider gibime geliyor..Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,205 07-10-2013, 17:08
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,140 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,771 06-05-2013, 08:39
  selimiye raporu bucalıfikret 44 4,623 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,548 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram raporu dagistan 36 4,542 24-08-2012, 22:19
Son Yorum: dagistan
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 8,986 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 3,742 05-06-2012, 14:08
  17.12.2011 Kanlıca raporu xfisher 35 4,770 20-12-2011, 11:30