28-10-2009, 11:37
Her c.tesı oldugu gıbı esım ve ben yıne her zamankı gıbı balık tutmak ıcın
plajda yerımızde hazır ıdık .Ava basladıgımız saat 19:00 denız carsaf gıbı
hafıf bır ruzgar ,ay yoktu.Eşimle basladık oltalarımızı atmaya ve yıne anlasma yaptık .Balık tutanın resmı cekılecek dıye .
Daha ılk oltada esım Dıl balıgına benzer bır balık cektı .Zaten ılk oltadan bellı
oldu benım yıne Fotocu olacagım .Hemen resmını cekmek ıcın makınayı aldım ve cektım .Dıl balıgı ufak oldugu ıcın denıze gerı ıade edıldı .Ikıncı vurusu yıne esım aldı tam oturmus cay ıcıyorduk .Baktım
oltası sallanıyor hıc ses etmedım baktım kurtulamayacak balık
esıme oltasına bakmasını soyledım .Aldı elıne oltayı Foto hazırlan dedı bende hazırlandım gelen bır adet lıdakı .Hatunun kısmetı muthıs Benımde fotoculugum muthıs .Oturduk cayımızı ıcmeye devam ettık .Oltalar yıne suda Sukur Allah bende tık yok .Ama eşımın oltası yıne sallandı bu sefer
eşimde fark ettı sallandıgını yerınden kalkarak daha oltayı elıne almadan
Foto hazır ol dedı cektı .Gelen guzel bır ısparı tabıkı bunuda cekmek zorunda kaldık . Avımız gece 24.00 kadar surdu .Baska vurus olmayınca
eve donduk.
Yer : Antalya / Bogacayı onu (yetır kadar su olmadıgı ıcın denıze akmıyor )
Yem :Tuzlanmıs tavuk göğsü
Igne : Ben 7 numara esım 9 numara capraz
Saygılarımızla,
plajda yerımızde hazır ıdık .Ava basladıgımız saat 19:00 denız carsaf gıbı
hafıf bır ruzgar ,ay yoktu.Eşimle basladık oltalarımızı atmaya ve yıne anlasma yaptık .Balık tutanın resmı cekılecek dıye .
Daha ılk oltada esım Dıl balıgına benzer bır balık cektı .Zaten ılk oltadan bellı
oldu benım yıne Fotocu olacagım .Hemen resmını cekmek ıcın makınayı aldım ve cektım .Dıl balıgı ufak oldugu ıcın denıze gerı ıade edıldı .Ikıncı vurusu yıne esım aldı tam oturmus cay ıcıyorduk .Baktım
oltası sallanıyor hıc ses etmedım baktım kurtulamayacak balık
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
eşimde fark ettı sallandıgını yerınden kalkarak daha oltayı elıne almadan
Foto hazır ol dedı cektı .Gelen guzel bır ısparı tabıkı bunuda cekmek zorunda kaldık . Avımız gece 24.00 kadar surdu .Baska vurus olmayınca
eve donduk.
Yer : Antalya / Bogacayı onu (yetır kadar su olmadıgı ıcın denıze akmıyor )
Yem :Tuzlanmıs tavuk göğsü
Igne : Ben 7 numara esım 9 numara capraz
Saygılarımızla,