Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çeşmealtı Bereketli Geçti
Pazar sabahı şirketimizin eski personellerinden hilal arkadışımızın babasının teknesiyle balığa çıkmaya karar verdik. sabah 5,30 gibi yola koyulduk eşim ben atakanyenifoça ve işyerinden organizasyonlaraa katılan müdavimlerden emre Smile alışverişti vs. derken saat 6,30 da çeşmealtında hilalle buluştuk tekneye yerleştik ve çarşaf gibi denizde sabah güneşinin doğuşu eşliğinde pancar motorun patpatpatpat sesleri aarasında avlağımıza doğru yol aldık avlağa giderken bahadır abiden ödünç aldığım sahteler ve kalamar rapalası ile sırtı denemelerim başarısız oldu Rolleyes meraya vardığımızda saat 7,15 civarıydı hemen oltalar suya açılışı mercanla yaptık devamında lidaki ve gopezler bize eşlik etti. sabahtan akşama kadar sürekli balık hareketliydi hatta iri boy istavriti öğlen çektim epeyde zevkliydi tekneye alırken, aynı boyda bir tanede emre yakaldı akşam suyunda.akşam suyuyla birlikte lidaki ve mercanlar çoğalmaya başladı 15-20 dk. kadarda erkek mercanların saldırısına uğradık oltayı dibe indirir indirmez piranha gibi saldırıyorlar ve 2 li 3 lü oltalarımıza geliyorlardı. ve tabiki her zaman olduğu gibi ilk ısparrozu ben aldım ve 10-15 tane ısparozu suya geri iadde ettim Siyirdimhavanın kararmasıyla birlikte toparlandık ve kıyıya döndük. çok keyifli bol çeşitli ve bol balıklı bir av oldu.

evin kapısından girdiğimde saat 22,15 ti ve ben pestil gibiydim Bobo

tutulan balıklar - istavrit mercan mandagöz mercan lidaki karagöz gopez

yemler : sülünez - mamun ( sülünezi ve mamunu hiç bir balık ayırt etmedi hepsi her yeme atladı sadece 2 kişi kullandıık mamunu.)

olta : hırsızlı mercan takımları ve klasik dip oltası iğneler karışık 1-2-3-4-5-6 no Happy

mera : çeşmealtı

herkese böyle zevkli avlar nasip olsun bizim balıklar 3 e bölünüp dipfirize yollandı Seerf mercanlar ve lidakiler cumartesiyi bekliyor hakkını vermek için SeerfBobo

not : bende faruk abi gibi tsihrtimi balığa götürdüm epey uğurlu geldi Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hava,balık,ortam şahane .harika bir gün olmuş.sizleri kutlarım.ellerinize sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
fotoların devamı Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
vayy muratım guzel bır gun gecırmısın tebrıkler kardesım..Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Murat arkadaşım tebrik ederim çok güzel bi ortam güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim neşeniz resimlere de yansımış bereketli olsun saygılar.AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Muratcım güzel paylaşımın için teşekkürler,

balık yavaş yavaş kendini göstermeye başladı,
bu hafta sonu iş yoğunluğundan gidemedim ama
kendi kendimi de yedim. Sad

daha niceleri rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Murat kardeşim;

Eline , koluna , bileğine sağlıkAlkis
Güzel ve bi o kadar da keyifli bir av olmuş görünen.
Tebrik ederim.Afiyet olsunSeerf
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
muratım tebrikler ufak çaplı bi aile organizasyonu yapmışsınızAlkisbalıkta maşallah boş bırakmamışSiyirdimsen bundan sora balığa giderken yengeyi yanından eksik etme sanki şanslı gelmiş gibiSiyirdimafiyetler olsunSeerf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
Maşallah o nasıl bir istavrit oyle surahı kadar. gayet güzel bir gün geçirmiş gibi görünüyorsunuz. Nice güzel günler olsun.
Bul
Murat keyifli bir gün geçirmişsiniz Allah içinize sindirsi. Isparozu ıskalamaman formda olduğunu Sırtıda birşey alamaman bu iş için daha çalışman gerektiğini gösteriyor. Ben sana o kadar taktikte vermiştim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çok bereketli avımız mariner8 52 6,686 08-12-2009, 01:50
Son Yorum: Albatros-gr
  Deniz ANA bana yine kıyak gecti (VİDEO) rauf 21 4,609 03-09-2009, 16:04
Son Yorum: rauf
  ahmet abi meran bereketli naxos 5 33 4,824 02-09-2009, 12:55
Son Yorum: Lakerda
  Sirti oltayi gecti Albatros-gr 79 7,615 26-05-2009, 00:20
  İlk rapor (23-04-2009) Urla&Çeşmealtı Bahadır Sarıca 24 3,884 27-04-2009, 00:48
  Bereketli bir derin su avı MERCANLAR. rauf 31 5,248 26-04-2008, 22:47
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi