cumartesi serkan'la (cranium) telefonlaşıp, balığa gitmeye karar verdik. yemlerimizi aldık ve saat 19.00 gibi imaret limanındaydık. ahmet abi (mariner8) de Mustafa arkadaşıyla balığa çıkıyordu. limanda biraz sohbet ettikten sonra açıldık denize. biz kayığı akıntıya bırakıp avlandık hava kararıncaya kadar. yakaladıklarımız küçük mercan ve ispariydi. daha sonra ahmet abinin merasına gittik. ahmet abinin yakınına biz de demir attık ve güzel bir gece geçirdik. hem muhabbet hem de balık. daha ne olsun. haftanın yorgunluğu çökünce de evin yolunu tuttuk.
------------------------------
(ahmet abi meran gerçekten bereketliymiş. bunu yaşadık. meranın değerini bil. bol balıklı günlerin olsun orada.)
------------------------------
yem canlı mamun, kore ve boru kurdu.
oltalar klasik üçlü - iğneler 5-6 no.
(fotoları cep telefonu ile çektik.)
bize de acil bir fotoğraf makinesi lazım.
[SIGPIC][/SIGPIC] önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
guzel ve bereketlı bır av olmus ama bana gore onemlı olan avlanırken sohbet etmektır gercekten cok zevklı oluyor senı anlayabılıyorum rastgele bol avlar...
Hakan guzel bir balikcilik olmus..afiyet olsun
bu arada benim meraya da beklerim...
fotolarda ne var...kucuk olduklarindan pek ne icerdiklerini goremedim....
nasil foto makinasi kullaniyorsunuz da, boyle kucuk cekiyor?
Hakan,sende yem çeşitliymiş ancak anladığım kadar mamun iyi iş yapıyor.Yeminiz gibi balıklarda çeşit olmuş hemde irisinden maşallah,bereketli afiyet olsun
hocam tebrik edrim sizin ekiptede maşallah hiç boş yok
^^ahmet abi meran gerçekten bereketliymiş. bunu yaşadık. meranın değerini bil. bol balıklı günlerin olsun orada^^^
valla buldunuz cirlop gibi yeri ahmet abimin balıkları faruk abi bir yandan sen bir yandan temizleyin bakalım ahmet abi uyumaaaaaaaaaaaa kira al bu arkadaşlardan
Buldunuz Ahmet Abi'nin bankasını , boşaltın bakalım
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "