Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar sabah işe gelirken yeniköyden sarıyere hemen hemen heryerde kenardan çapariyle çinekop tutuluyordu tarabya otelinin önünden 7şer 8 zer çinekop alıyorlardı ayrıca teknelerde tarabya koyuna girmiş çinekop avlıyorlardı bu senede 15-20 gün olur degerlendirebilen degerlendirsin bende ögleden sonra kaçmaya çalışacagım tarabyaya
Yorumları: 30
Konuları: 4
Şansın bol olsun.
İnşallah tutarsın iyi haberlerini bekliyorum.
selim saolasın bakalım benim kenar balıkçılıgım zayıftır ama her sene çinekop tutmuşumdur kısmet babamı aradım gel al oltaları git dedim sabah yapar şimdi olmaz dedi ama ben yinede ögleden sonra denicem şansımı
ali yarın tatil verdim kendime balıga çıkarsan bi alo dersin olmazsa sabah tarabyaya yada kalendere takılırım ögleden sonra işim var saat 12-1 e kadar takılacagım kısmetse haberleşiriz
Yorumları: 30
Konuları: 4
bugünkü duruma gore bende yarın gelebilirim ama söz vermiyorum malum bayram üstü azda olsa işler var onları teslim etmemiz lazım.
rastgele
valla ne oluyor bilmiyorum sarıyerde herkesin elinde sarıkanat dolu torbalarla geçiyor sanırım bi gırgır yanaştı satıyor balıgı büyükdere kazıklı yolda bazen oluyo tekne yanaşıp kasayla satıyor sanırım tam çinekop sarıkanat zamanı vakti olan degerlendirsin arkadaşlar çok büyük ihtimalle yarın sabah tarabya otelinin oralarda olacagım bugünde saat 4 gibi oralarda olabilirim büyük ihtimal ile
Yorumları: 119
Konuları: 3
rast gele arkadaşlar hepinize... bol balıklı güzel haberlerinizi bekliyorum. denize uzak olduğum için ben tutamıyorum ama haberlerinizi ve verdiğiniz değerli bilgileri merakla takip ediyorum. belli mi olur belki birgün bende bu şansı yakalayabilirim neyse tekrar hepinize bol şanslar
sevgilerle....
[/color]
ALİ yazdı:balık demeyin beni dellendirmeyi daralmışım zaten millete çinekop tut diyorsun yazsana çinekop takımı nasıl yapılır millet bi öğrensin benim işim çok yazamayacağım şimdi
sevgiler....
ali ben çapariyle ugraşamam ugraşacak vaktim yok hiç ugraşmadım ama olta baglamasını bilen herkes çapari yapabilir önemli olan bedende ve köstekte ne misina kullanılacagı falan ben hazır alıyorum aslında dogrusu yapmak ama ben senin kadar çok balıga çıkmadıgım için hazır alıyorum ama lüfer levrek oltalarımı kendim yapıyorum
test mi ediyorsun beni yoksa sakın teknenin anahtarını koyma ortaya valla gözünün önünde bi çinekop çaparisi yaparım helal olsun teknem sana dersin haberin ola
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
))))))))))))
[color=red]saat 1 gibi tarabya otelinin az sarıyer tarafındaydım sabah orada 7şer 8 er çinekop çekiyorlardı aklım orada kalmıştı gittim iri iri istavrit tutuyorlar bende takıldım yarım saatte 2 kilo kadar istavrit tuttum yeniköye dogru geldim kalender ordu evinin önünde hırsız mantarla tek tek çinekop çekiyorlardı yarın sabah yani 20/10/2006 sabahı kısmetse bakacam yeniköyden kirecburnuna kadar nerede balık vvarsa oraya takılacagım kısmetse
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Kolay gelsin arkadaşlar neler oluyor bugün geç kaldım galıba cinekop duyar gibi oldum............
teşekkürler verdigin bilgiler için
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
))))))))))))))))))
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
abiler hepinize bol avlar