selamlar evdeki bilgisayarımı kaldırdığımdan dolayı ekleme fırsatı bulamadım balık bir kaç gün güzel yaptı ama poyraz her şeyi berbat etti balıklar sabah erken saatlerde ve gün batımında alınmıştır kullandığım takımlar(270 hypeloop spin kamış 4000fa catana makine ve 0,08 fire line ip misine sahteler:rapala 6 cm huskry jerk BS,7cm pins minnow ve aklar kaşık) en alltaki alayıda ben yakalamadım yanımdaki abi yakaladı çok şaşırdık alanın tuzlu suda yaşaması şakınlık verici
resimler:
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Tebrikler Osman bereketli olsun.
Bahsettiğin balık deniz alası(salmonidae),Ülkemizde Doğu Karadeniz'de görülür.Bir şekilde buralara da gelmiş demekki.Yumurtlama için denizden akarsulara doğru göç ederler.Koruma altında olup avlanması tamamen yasaktır..
Lakerda yazdı:Tebrikler Osman bereketli olsun.
Bahsettiğin balık deniz alası(salmonidae),Ülkemizde Doğu Karadeniz'de görülür.Bir şekilde buralara da gelmiş demekki.Yumurtlama için denizden akarsulara doğru göç ederler.Koruma altında olup avlanması tamamen yasaktır..
abi ben yaklamadımda yani yakalasam alırdım çünkü bilmiyordum yazak olduğunu öğrendiğim iyi oldu...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<