Yorumları: 51
Konuları: 14
herkese iyi akşamlar bugün eymir gölüne gittim kadife tutma için etrafta solucan aradım orayı burayı eşeledim bir iki böcekten başka bişey bulamadım yanımda da babam vardı kayık kiralıyalım dedik ve gölde gezinmeye başladık 4 numara meppslerle at çek yapmaya başladım turna için olmadı suni balık kullandım o da olmadı balık mı kalmadı bu eymir glünde anlamadım...
...sizler ankarada balığa gitmek için güzel yerler biliyomusunuz? , ben dikmende oturduğum için çok uzaklara gidemiyorum malum arabam yok en yakın göl eymir lütfen yardım edin...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Doğancan sana Ankarada oturan abilerin yardımcı olacaktır yarın cevap yazarlar
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
doğacan, harun abinin dediği gibi ankarayı bilenlerden yardım gelecektir,şansın bol olsun
Yorumları: 51
Konuları: 14
saolun inşallah bilenler vardır merakla bekliyorum
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
dgcn yazdı:saolun inşallah bilenler vardır merakla bekliyorum
ohoo olmazmı başta Kamil ılıpınar abin var
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
doğacan hoşgeldin arabasız gidebileceğin yerler şuralar tabi otobüsle kızılcahamam kutboğazı beypazarı kiymir çayı (kızılcahamam eğrekkaya biraz yürümen şartıyla )kayaş bayındırbarajı piknikde yapabilirsiniz buralara bir bak bakalım hoşuna gidecekmi?
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
doğacan bende dikmendeyim.eymir banada 3 km uzaklıkta.eymirden iş çıkmaz.orayı kamil abi ve tayfası yıllar önce kuruttu.ben oraya bazen doğa yürüyüşü bazende piknik amaçlı gidiyorum.ama her ne kadar balık yok desemde oltalarıda atıyorum.bakarsın vurur bi şeyler.
Yorumları: 879
Konuları: 28
doğacan, hoşgeldin kardeşim. ankarada arabasız balığa gitmen zor, en azından ben geçen otobüsleri falan bilmiyorum . sanırım kamil ustanın dedikleri dışında pek bilgi alamayacaksın
![Sad Sad](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/sad.png)
( azmin kırılmasın, daha olmazsa birgün ben götürürüm seni diyeceğim ama benim gidiş-geliş saatlerime sanırım ailen izin vermez. artık sen ailenle beraber bir yerlere gitmeye çalış en iyisi.