Pazartesi iş çıkışı ETEM abinin oğlu CÜNEYT in yanına ugrayacaktım telefon açıp dükkandamı oldugunu ögrendim telefonu kapattım tamda CÜNEYT in yanına gelmiştimki ETEM abi tekrar aradı. Telefonu açtıgımda salı günü izinli olup olmadıgımı sordu bende izinli olmadıgımı söyledim izinli olsaydın seni balıga götürüdüm deyince benim hemen izinli olasım geldi ETEM abiye ben seni biraz sonra arayayım abi diyip telefonu kapattım bir kaç telefon trafiginden sonra izin olayını çözmüştüm hemen ETEM abiyi geri arayıp tamamdır abi dedim hazırlan yarın saat sabah 10 gibi çıkıyoruz diyince birden neşem yerine geldi sabah olmuştu saat 9 gibi ETEM abiyle telefonla konuştuktan sonra 10 a 5 kala ETEM abini yanındaydım fazla uzun sürmeden yola koyulduk yolumuz uzundu 2saatlik bir yolculugun ardından nihayet varmıştık ETEM abinin arkadaşının restorantında karnımızı doyurduktan sonra çaylarımızıda içip keyfimiz yerine geldi..
Yavaş yavaş teknemiz.ihazırlayıp denize indirdik saat 15 olmuştu avlagımıza varmamız 16 olmuştu nihayet oltalarımızı denizle buluşturmuştuk daha ilk atmamızda ETEM abini olasına700. 800 gr civarlarında bir kum gridası bindi tekrar denize iade etmeye karar verdik.?
Daha sonra. Başka vuruşş alamayınca havada kararm ıştı dönüş yolunda baraküdaya dolandık ama malesef yok geri döndügümüzde bizi kıyıda ETEM abinin arkadaşı MEHMET abi karşıladı vatrmı bir şeyler yok
ETEM abi sen bize balık pişir biz tekneyi karaya çekinceye kadar dedikten sonra masamıza oturduk kurt gibide acıkmıştım nihayet balıklarımız gelmişti rokalar ve çoban salatasının yanında kızarmış balıklar bir güzel yedik yemekten sonra çaylar içildi muhabbetler edildi saat gece 24 te sabah 5 te kalkmak üzere yatışa geçtik sabah kaltık denize açıldık ETEM abini bütün meralarını gezdik fakat nafile tek bir vuruş dahi alamadık daha bir hafta önce gelen ETEM abi ne balıklar almıştı oysa ama yine benim gelmem etken oldu sanırım balık yakalanama masında tekneyle balık yapmaya başladı başlayalı yüzüm hiç gülmemişti bana kıyıavı dahamı çok yarıyor ne herşeye ragmen güzel bir gün geçirmiştik her şey için teşekkürler ETEM abi bundan daha güzel avladınız diyemecegim günler sizlerin olsun...
NOT: Salına gridanın videosu bende makina olmadıgı için youtube den büyüsünde gelsin yazarak izleyebilirsiniz...
[SIZE="4"]Büyüsünde gelsin.... - YouTube[/SIZE]
Yavaş yavaş teknemiz.ihazırlayıp denize indirdik saat 15 olmuştu avlagımıza varmamız 16 olmuştu nihayet oltalarımızı denizle buluşturmuştuk daha ilk atmamızda ETEM abini olasına700. 800 gr civarlarında bir kum gridası bindi tekrar denize iade etmeye karar verdik.?
Daha sonra. Başka vuruşş alamayınca havada kararm ıştı dönüş yolunda baraküdaya dolandık ama malesef yok geri döndügümüzde bizi kıyıda ETEM abinin arkadaşı MEHMET abi karşıladı vatrmı bir şeyler yok
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
NOT: Salına gridanın videosu bende makina olmadıgı için youtube den büyüsünde gelsin yazarak izleyebilirsiniz...
[SIZE="4"]Büyüsünde gelsin.... - YouTube[/SIZE]