arkadaşlar merhaba 24.12.2007 pazartesi günü 1 haftalığına izne ayrıldım tabiki aklıma selimyeye eniştemin yanıan gitmek ve balık avlamak stres atmak geldi en önemlisi hanımdan da izin alıp gitmekti ben hanıma söylemeden sanki kalbimi okur gibi hadi git hem balık avlarsın hem de stres atarsın dedi olta takımlarımı hazırlayıp arabanın bakımını yaptıktan sonra yola çıktım iyiki de gitmişim gittiğime değdi enişteme haber vermiştim eniştem de tekneyi hazırlayıp beni beklemiş selimiyeye varınca vakit kaybetmeden ben eniştem ve mustafa abi avlandığımız yere hareket ettik yemimiz teke beden 0.35 köstekler 0.30 iğne no:17 derinlik 50 metre beşli köstek köstek boyları 10cm mercanlarımızı almaya başladık bunların yanında ufak ısparozlar da geldi ve deniz anaya iade ettik bizden ilerde avlanan aynı köyden arkadaşlar mercan ve çipura aldılar bizde onların yerlerini kerteriz olarak hafızamıza kaydettik yarın da onların olduğu yere gidip çipura ve mercan avlamayı düşünerek kıyıya döndük ertesi gün de o arkadaşların olduğu kerterize hareket ettik ve umduğumuz çipura ile mercanları aldık onların resimlerini de yarın göndereceğim umarım beğenirsiniz saygılar...
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları