Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hafta içi kaçamağı...
Pazartesi iş çıkışı ETEM abinin oğlu CÜNEYT in yanına ugrayacaktım telefon açıp dükkandamı oldugunu ögrendim telefonu kapattım tamda CÜNEYT in yanına gelmiştimki ETEM abi tekrar aradı. Telefonu açtıgımda salı günü izinli olup olmadıgımı sordu bende izinli olmadıgımı söyledim izinli olsaydın seni balıga götürüdüm deyince benim hemen izinli olasım geldi ETEM abiye ben seni biraz sonra arayayım abi diyip telefonu kapattım bir kaç telefon trafiginden sonra izin olayını çözmüştüm hemen ETEM abiyi geri arayıp tamamdır abi dedim hazırlan yarın saat sabah 10 gibi çıkıyoruz diyince birden neşem yerine geldi sabah olmuştu saat 9 gibi ETEM abiyle telefonla konuştuktan sonra 10 a 5 kala ETEM abini yanındaydım fazla uzun sürmeden yola koyulduk yolumuz uzundu 2saatlik bir yolculugun ardından nihayet varmıştık ETEM abinin arkadaşının restorantında karnımızı doyurduktan sonra çaylarımızıda içip keyfimiz yerine geldi..
Yavaş yavaş teknemiz.ihazırlayıp denize indirdik saat 15 olmuştu avlagımıza varmamız 16 olmuştu nihayet oltalarımızı denizle buluşturmuştuk daha ilk atmamızda ETEM abini olasına700. 800 gr civarlarında bir kum gridası bindi tekrar denize iade etmeye karar verdik.?
Daha sonra. Başka vuruşş alamayınca havada kararm ıştı dönüş yolunda baraküdaya dolandık ama malesef yok geri döndügümüzde bizi kıyıda ETEM abinin arkadaşı MEHMET abi karşıladı vatrmı bir şeyler yok GulumseETEM abi sen bize balık pişir biz tekneyi karaya çekinceye kadar dedikten sonra masamıza oturduk kurt gibide acıkmıştım nihayet balıklarımız gelmişti rokalar ve çoban salatasının yanında kızarmış balıklar bir güzel yedik yemekten sonra çaylar içildi muhabbetler edildi saat gece 24 te sabah 5 te kalkmak üzere yatışa geçtik sabah kaltık denize açıldık ETEM abini bütün meralarını gezdik fakat nafile tek bir vuruş dahi alamadık daha bir hafta önce gelen ETEM abi ne balıklar almıştı oysa ama yine benim gelmem etken oldu sanırım balık yakalanama masında tekneyle balık yapmaya başladı başlayalı yüzüm hiç gülmemişti bana kıyıavı dahamı çok yarıyor ne herşeye ragmen güzel bir gün geçirmiştik her şey için teşekkürler ETEM abi bundan daha güzel avladınız diyemecegim günler sizlerin olsun...

NOT: Salına gridanın videosu bende makina olmadıgı için youtube den büyüsünde gelsin yazarak izleyebilirsiniz...

[SIZE="4"]Büyüsünde gelsin.... - YouTube[/SIZE]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Balık olmasada denizin havası ardına gelen dost sohbeti için herşeye değer AlkisAlkisSeerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
murat nasip birdahaki sefere rast gele arkadaşa selam.AlkisAlkis
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Balık olmasada denizin havası ardına gelen dost sohbeti için herşeye değer AlkisAlkisSeerf
Sohbet on numaraydi SERKAN tesekkurler...
bucalıfikret yazdı:murat nasip birdahaki sefere rast gele arkadaşa selam.AlkisAlkis

Tesekkurler FIKRET abi...
Bul
muhabbet yeter be murat,afiyet olsun Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:muhabbet yeter be murat,afiyet olsun Seerf

Tesekkurler NIHAT abicim ...
Bul
LeVrEkCi yazdı:muhabbet yeter be murat,afiyet olsun Seerf

Tesekkurler NIHAT abicim ...
Bul
balık olmasada zamanı güzel degerlendirmişsiniz sohbet aradaki farkı kapamış
bidahiki sefere rast gele
Bul
Murat,balık olmayabilir.Önemli olan zamanı güzel değerlendirmek.Güzel bir sofra,güzel dostluk ve hoş sohbet.Bundan iyisi Şam'da kayısı.Sevgilerimi gönderiyorum.AlkisAlkis
Bul
muratkahraman yazdı:balık olmasada zamanı güzel degerlendirmişsiniz sohbet aradaki farkı kapamış
bidahiki sefere rast gele

Aynen çok güzel vakit geçirdik MURAT daha iyi avlar sizin olsunSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,657 17-10-2016, 12:14
Son Yorum: uerol67
  11/10/2016 Hafta içi akşam iri sarıkanat avım uerol67 15 1,217 17-10-2016, 12:11
  03/10/2016 Hafta içi akşam lüfer-sarıkanat avım uerol67 11 973 06-10-2016, 08:59
  Hafta İÇİ kaÇamaĞi turna 14 3,132 15-10-2010, 15:27
Son Yorum: turna
  Hafta içi kaçamağı turna 13 2,968 30-09-2010, 15:26
Son Yorum: LeVrEkCi
  İlk hafta içi avımız. yycolak 39 4,850 31-08-2009, 05:31
Son Yorum: yycolak
  hafta içi avlarım doktor 24 3,450 16-06-2008, 17:01
Son Yorum: ALTAYLI
  geçen hafta orhanekmekci 22 3,616 21-05-2008, 09:14
Son Yorum: fotokopici
  geçen hafta yapılan eşkina avlarım doktor 33 6,609 08-05-2008, 01:08