Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Tebrikler av gayet güzel olmuş. ayrıca mırmırın ve eşkinanın bolluğu oldukça sevindirici bizim buralarda karagöz alanların sayısı bir hayli fazla. Ben eylülden önce pek sarkıtma yapmıyorum ama bu gidişat öyle gösteriyorki daha erken başlayabilirim.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
![Part Part](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/part.gif)
tebrikler güzel bir av olmuş ayrıca mırmırlara bayıldım umarım mındar olmamıştır
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Kovadakiler çok güzel görünüyor. Bu mırmırlardan markette görmüştüm. İzmaritten bile küçüklerini satıyorlardı.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Çımariva yazdı:Kovadakiler çok güzel görünüyor. Bu mırmırlardan markette görmüştüm. İzmaritten bile küçüklerini satıyorlardı.
Yaw herkes kova zannediyor aslında o en büyüğünden çamaşır leğeni. Galiba resmi yanlış açıdan çekmişim. Aslında bir daha baktım da evet tamamen çekimden.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
Trilyede yakalamıştım limandan birgece üçüncü arkadaşın
elindeki gibi denizde yakaladığım en büyük balıktı oltayı
çıkarmak için boğazından parmaklarım yetişmemişti daha
önce hiç bukadar büyüğünü yakalamamıştım sevinç ve
şaşkınlık tüm gece sürdü inşallah tekrar yaşarım bu sevinci.
Yorumları: 75
Konuları: 3
gerçekten güzel av olmuş ama eşkia nın karadenize akmaması gerçekten ilginç umarım burada dökerler havyaı ve dediğiniz gibi bol balık olur seneye
Yorumları: 765
Konuları: 45
yaa arkadaşım ben sana ne diyeyim sen her gün mü denizdesin ya kocaman bir pravo sana en kocamanından.insallah kısmetin hep böle acık olur.sevgiler
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
dostum helal olsun güzel balıkçılık yapmışsınız ama eşkinaların havyarlı bi şekilde ağla yakalanmasına çok üzüldüm mürsel e de selamlar burada yakında mırmır başlar beklerim saygılar.
motor bozuk balıkçılığa ara verdim.
doktor yazdı:dostum helal olsun güzel balıkçılık yapmışsınız ama eşkinaların havyarlı bi şekilde ağla yakalanmasına çok üzüldüm mürsel e de selamlar burada yakında mırmır başlar beklerim saygılar.
motor bozuk balıkçılığa ara verdim.
Sağolasın dostum. İnşallah en kısa zamanda balık tutmaya devam edersin.
Eşkinalara ben de çok üzüldüm ama elimden de bir şey gelmeyince ne yapacaksın.
Bu aydan sonra balık başlar herhalde. Bundan sonra sen bize biz sana çok gelip gidecez inşallah..
andrail gail yazdı:yaa arkadaşım ben sana ne diyeyim sen her gün mü denizdesin ya kocaman bir pravo sana en kocamanından.insallah kısmetin hep böle acık olur.sevgiler
Çok sağol Osman. Darısı senin başına olur inşallah. Sevgiler bizden..