Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasım sonu avı
ufuktan26 yazdı:Orhan abi tebrikler.Havayı denk getirdin mi affetmiyorsun vallahi.AlkisSeerfO çupralar için de bir iyilik düşünsene abicim. Kıyıdan at,kıyıya yakın demirle falan yap bişeyler .Afiyet olsun Seerf
Ara uzadımı kurtlar büyüyor ilk güzel havada atıyorum kendimi denize,cupra için zaman ve yem kadar kadar şansada ihtiyaç varGulumsebenim yaptığım bu mevsimde garanti ava yönelmekHappyyakalanan mandagözler bugünlerde çıkıyor oldukcada lezzetlilerSeerfteşekkürler Ufuk hocamSeerf
Bornova - izmir
Bul
Alkis Bravo kaptanım Alkis komşulara ve kedilere güzel ziyafet çekmişsin Alkis
bereket ıslanmışsın Hehe , eeee ne derler , k_ç ıslanmadan balık tutulmaz Hehe
Bul
Orhan abi..bu raporun nasil gozumden kacmis...ehtiyarlamaya baslamisik artik galibaSiyirdim
cesitli balik almissin..mercan cok olmasada ,kedilere kadar yetmis...Alkis
fakat bu zamanda,islanma olayi aman..haNayirolamazkeske tedbir olarak kancayi,kiyiya biraksaydin,tekneye bagli olarak....veya Huseyinin de dedigi gibi bir mico lazim galibaSiyirdim
saka bir tarafa,yemli zevkini yapmissin abi..Seerf
bir dahakine bol mercanlisina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhan baba eline emeğine sağlık ıslanmışsın kendine iyi bak tavalıklar gelmiş afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
orhan abi maşallah güzel balık çıkmış,afiyetler olsun.paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Cahit Acun yazdı:Orhan Bey,sizi candan kutluyorum.Avlarınız hep böyle bereketli ve daim olsun.Sevgiler..

maxtar yazdı:Bereketiniz daim olsun. Kedisever olarak yavrulara yardımınız süper. Onlar için resmen bayram olmuş. Çok şekerler Alkis

cilingoz yazdı:orhan abim güzel av olmuş afiyet olsun devamını diliyorum.
Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
yalova tatar yazdı:baba bu havada ıslanmak heçtee eyi değil kanımca.Happy

güzel çeşni olmuş ellerine sağlık ..AffetAlkis

Uzun_ahmet yazdı:Babacım ıslanman hiç iyi olmamış, fakat balıklar bol bol herkese yetmiş afiyetler olsun..AlkisAlkisSeerf
Bu soğuk günlerde sabah sabah deniz banyosuda almış oldumHappyneyse ev yakın,teşekkür ederim arkadaşlar,sizlerede çıkacağınız ilk avda bol şanslarSeerf
Bornova - izmir
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Bravo kaptanım Alkis komşulara ve kedilere güzel ziyafet çekmişsin
bereket ıslanmışsın Hehe , eeee ne derler , k_ç ıslanmadan balık tutulmaz Hehe

Bu yolda ıslanmışlığım çokHappyteşekkür ederim AhmetSeerf
bucalıfikret yazdı:orhan baba eline emeğine sağlık ıslanmışsın kendine iyi bak tavalıklar gelmiş afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Teşekkür ederim fikoSeerf
ANTALYALI07 yazdı:orhan abi maşallah güzel balık çıkmış,afiyetler olsun.paylaşım için teşekkürler.rastgele.
Teşekkür ederim Aytekin,sanada rastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi..bu raporun nasil gozumden kacmis...[SIZE="4"]ehtiyarlamaya baslamisik artik [/SIZE]galibaSiyirdim
cesitli balik almissin..mercan cok olmasada ,kedilere kadar yetmis...Alkis
fakat bu zamanda,islanma olayi aman..haNayirolamazkeske tedbir olarak kancayi,kiyiya biraksaydin,tekneye bagli olarak....veya Huseyinin de dedigi gibi bir mico lazim galibaSiyirdim
saka bir tarafa,yemli zevkini yapmissin abi..Seerf
bir dahakine bol mercanlisina insallah
rastgele

Happybak bu ehtiyarlık sözüne sesli gülüyorumSiyirdimbalık olarak mercan az olsada mandagözler bu mevsimde tahmin edemeyeceğin kadar çok lezzetliler(erkek mercan değil)tam yağlı dönemi fırında nefis oluyorSeerfbu balığı her zaman yakalayamıyorum,mesela bugün bir tane bile yoktu.Miçoyu denize çıkarken değilde dönüşde eksikliğini hissediyorum kancayıda bu durumda kullanıyorum.Teşekkür ederim Faruk,sanada bol şanslarSeerf
Bornova - izmir
Bul
bereketli av bu olsa gerek , herkese yetmiş
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,500 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 4,726 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  19/20 KaSıM MaVrUşGiL BoĞaZ MaVrUşGiL 21 3,530 22-11-2012, 10:01
Son Yorum: Salih Reis
  13/14 Kasım MaVrUşGiL boğaz MaVrUşGiL 22 3,723 16-11-2012, 14:23
Son Yorum: murki
  12/13 Kasım MaVrUşGiL Boğaz MaVrUşGiL 41 5,106 16-11-2012, 14:04
Son Yorum: MaVrUşGiL
  22 kasim 2010 Çİnekop-vanoz avi BALIK and OZAN 20 5,035 26-11-2010, 03:37
Son Yorum: tahsinmersin
  17-19 KASIM 2010 çinekop avı BALIK and OZAN 22 4,764 23-11-2010, 21:23