03-12-2008, 03:17
(Son Düzenleme: 03-12-2008, 11:39, Düzenleyen: fish or die.)
17 kasım sabahı tüm yaz hayalini kurduğum yolculuğa(her zaman olduğu gibi yanlız)çıktım, ilk hedef Bodrum...
iki gün sağanak yağış(aralıklı)sert lodos..
suya giremedim..
Akyarlarda Hasanı ziyaret ettim(Künüçen-Native)böyle arkadaş bu devirde çok zor bulunur.
Hasanın kızı yosun hanımın eşliğinde doyumsuz sohbetimizi yaptık,
dönüş ve hedef saroz, Bodruma gelip suya girmeden dönmeyeyim diye düşünüp sağanak yağmur altında giyinip güvercinlik yakınlarında suya girip ilk defa gördüğüm en mülayim balık olan(bence) domuzlardan gördüğüm en iri bireylerden birkaçını alıp yola devam ettim,,
Sarozda eski dost şerif abi ve hüseyinle buluştum, onların tabiri ile bombacılar heryerde idi..suya girdiğim koyda birkaç barbun, her zamanki kümesten bir piliç-eşkina ve bir ispendek alıp
eve döndüm
1900 km yol, 5 gün
dostlarla sohbet yeter
balık durumu vasatında altında
iki gün sağanak yağış(aralıklı)sert lodos..
suya giremedim..
Akyarlarda Hasanı ziyaret ettim(Künüçen-Native)böyle arkadaş bu devirde çok zor bulunur.
Hasanın kızı yosun hanımın eşliğinde doyumsuz sohbetimizi yaptık,
dönüş ve hedef saroz, Bodruma gelip suya girmeden dönmeyeyim diye düşünüp sağanak yağmur altında giyinip güvercinlik yakınlarında suya girip ilk defa gördüğüm en mülayim balık olan(bence) domuzlardan gördüğüm en iri bireylerden birkaçını alıp yola devam ettim,,
Sarozda eski dost şerif abi ve hüseyinle buluştum, onların tabiri ile bombacılar heryerde idi..suya girdiğim koyda birkaç barbun, her zamanki kümesten bir piliç-eşkina ve bir ispendek alıp
eve döndüm
1900 km yol, 5 gün
dostlarla sohbet yeter
balık durumu vasatında altında
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL