23-11-2010, 21:58
dün sabah saat 06:00 da sedat beni aldı..gideceğimiz mekanı yolda düşündük karar verdik..ben emirgan dedim 2 gün önce güzel balık vardı bugünde yapar dedim..ben kahvaltımı evde yapmıştım,sedat hemen avlanacağımız yerin arkasından sıcak poğacalarını aldı kahvaltısını yaptı..sonra birer çay içtik..hava harika sisli ve puslu üzerimize yağmur gibi çiğ yağıyordu..takımlarımızı bağladık rapala çalışacaktık.150 gr la çalıştık akıntı fazlaydı.7 cmlik rapalalarımız ilk olarak vanoz ve çingeneleri çekti sedatla aynı anda aldık balıkları..hemen resimleyip devam ettim...ara ara balık aldım balık çok zayıftı oradan 4 vanoz 4 çinekop aldım.sonra karar verdik yemli takılalım diye....istavrit yok kıreçe yok 8/8 beyaz takıma bile gelen olmadı....emirgandan sarıyere geldik istavrit bulabilmek için ama olcıların hiç balık çektiğini görmediğimiz için durmadık..sarıyerde balık halinde 1 kilo aldık çok taze değildi ama idare ederdi...neyse yemimizi garentiledikten sonra kalenderde yemli takılmaya karar verdik.saat 13.00 gibi oltaları attık ama akıntı var oltalar iyice sağladı rapala atanların önüne kadar gidiyordu,çok canım sıkıldı topla dedim sedat rapala ya devam...girdik adamların arasına başladık rapalaya çok nazlıydı arada çingene ve çinekop alıyorlardı bende 2 saatte 1 balık alabildim..artık kolum yorulmuştu açıkmıştım ...kendimi dinleye verdim..hava kararmadan yemliye yattık biraz ileriye giderek tabi çünki rapalacılar devam ediyordu...saat 17 den 18 e kadar takıldık..yemlerde bir gevşeklik hissettim hiç güvenmedim o an yemlere zar zor 2 şer balık aldık oyemlerle ne vuruş hissdiyorsun ne bişey ..zevk alamadığımız için avı 18.00 gibi sonlandırdık..çıktık yola köprüye vardığımızda saat 20.05 ti..bu kadar trafik olurmu nbe kardeşim isyan ettik..2,5 saat sonra evdeydik...güzel bir gündü..çok balık olmasada deniz kenarında olmak yeterde artar..saygılar rast gele.