Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17-19 KASIM 2010 çinekop avı
salı günü erol abi,sedat,sedatın abisi ve ben sabah erkenden buluşup şile taraflarına doğru yola çıktık..hedef balık kalkandı..ayrıca dalış takımlarımıda yanımda getirdim su güzelse dalarım dedim.neyse av yerimize vardık deniz muhteşem ama bir sis var akıllara zarar,bizden başka kalkana gelenlerde vardı..oltaları attık başladık beklemeye,ben sıkıldım dalmaya gidiyorum dedim ve elbiselerimi giyip suya girdim su gayet güzel görüş süper ama suda canlı yok..birkaç gümüş ve zargana dışında balık göremedim..yaklaşık 2.5 saat suda kaldıktan sonra çıktım biraz üşümüşüm ve açıkmışım..karnımı doyurdum bizimkilere dedim burda hayat yok toplanalım doğru boğaza gidelim en azından istavritimizi alırız dedim çinekopa da devam ederiz dedim...yola çıktık sis heryeri kapatmıştı,istanbula yaklaşırken sisin olmadığını gördük...erol abi kalendere gidelim dedi tamam dedik..emirgandan geçerken rapalacıların tektek çinekopları çektiklerini görünce heyecanlandık.abi dedim burada duralım ama arabayı bırakacak yer yoktu devam ettik.kalendere geldiğimizde bir baktık karadenizden sis geliyor bizi takip ediyordu.ama benim sisli puslu havalar çok hoşuma gider..hava karamak üzereydi çapari yada rapala çalışmadık çünki etraftakiler balık alamıyorlardı.yemliye döndük yaklaşık 3,5 saat avlandık herbirimiz 5er balık aldık 20;30da avı sonlandırdık çünki yemimiz bitmişti..sonrasında dönüşe geçtik ..dünde hazırlıklarımı tamamladıktan ve güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra saat 10:30 gibi yola çıktım..o gün gördüğüm rapala cıların mekanına gideceğim dedim saat 12:30 gibi emirgandaydım..güzel bir yer bulduktan sonra takımlarımı açtım..etrafımdakiler boş çekiyordu kovalar boştu..gözüme 1-2 balıkçı takıldı arada onlar alıyordu.çok uzun süre balık alamadım,adamların rapalası beyazdı bende yoktu 5cm rapalamı 7cm ile değiştirdim ilk atışımda ağırlığı hissettim ve seriye bağladım. ilk balığı 14.30 da aldım yaklaşık 14 balık aldım 6 adet suya düşürdüm diğer oltacıların misinalarına takıldığı için rapalayı kıyıya alamadığım için suya düştü balıklar..kolların baya bir ağrıyordu..akşam 19.00 gibi erol abi geldi .onunlada yemliye başladık çok kuvvetli değildi gece 12e kadar ara ara balık aldık.benim için güzel bir gündü erol abi rapalaya yetişemedi..neyse dönüşe geçtik araba hararet işareti gösteriyordu kozyatağı mevkiinde araba durdu dumanlar çıkyordu..kaldık saat oldu 01.30 arabayı yaklaşık 200 m yokuş yukarı ittik ama çok dik değildi canımız çıktı sonra yokuş aşşağı araba gitti erol abiyle..ben peşinden gittim araba çalışmıyor..neyse arkadaşı geldi iple çekerek gittiler sonra ne oldu bilmiyorum..bende bir şekilde eve gittim saat 02.30 olmuştu..şu an her yerim o biçim ağrıyor akşamda iş var yapacak bir şey yok..herkese saygılar..rastgele...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
..........

Seerf
Bul
...............

Seerf
Bul
cok fotografli raporlari her zaman sevmissimdir Ozan..Seerf
senin hem cok fotolu hemde cok balikli..Alkis
tebrikler..afiyet olsun..Seerf
bir dahakine insallah,bol kalkanli raporlarina..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrik ederim dostum Erol abim ve arkadaşlar ile birlikte güzel balıkçılık yapmışsınız maaşallah çinekoplar çok güzel görünüyorlar pırıl pırıl anlatım paylaşım resimler çok güzel eline emeğine sağlık Erol abimim arabasına üzüldüm inşallah fazla masraf çıkarmaz .balıkçılık inşallah devamı daha bereketli olur saygılar. AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Bereketli olsun ozan maşallah balıklar cam gibi parlıyor afiyetle. nİce güzel ve büyük av dileklerimle.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Tebrikler Ozan balığı epeyce kovalamışsınız ama sonuç harika ! Bereketli olsun.Arkadaşlara da selamlar..
Erol'a da arabası için geçmiş olsun dileklerimi ilet,Çanakkale'de de sorun çıkarmıştı yanılmıyorsam..
Bul
bereketli olsun kardeşim güzel balık almışsınız maşallah,
ben balık işine bayramda ara verdim bayramdan sonra devam inşallah Seerferol abiye geçmiş olsun inşallah sorun büyük değildir.
Bul
elinize sağlık ozan güzel gün ve akşam geçirmişsin balıklarıda almışsın afiyet olsun erol kardeşimize geçmiş olsun sedat arkadaşımıza selamlar ...AlkisSeerf
Bul
Tebrikler Ozan, balıklar şahane.
Uzun süreli avları hep sevmişimdir.
Yaşadığınız sorun için de geşmiş olsun.
Bu sezonda hiç dalış yaptığım yok ama bu sezonda dalışlarda pek birşey olmuyor galiba. Nihatın dalışında da pek bir şey olmamıştı. Dalış elbisen 7mm mi? 2 buçuk saat uzun süre.

İnşallah birdahaki sefere kalkanlarla buluşursunuz...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14.11.2016 sarikanat cinekop avı BALIK and OZAN 17 1,911 29-12-2016, 16:32
Son Yorum: ufuktan26
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,768 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  çinekop ve lüfer... serdal76 3 1,143 27-11-2014, 23:55
Son Yorum: bucalıfikret
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 5,018 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  19/20 KaSıM MaVrUşGiL BoĞaZ MaVrUşGiL 21 3,705 22-11-2012, 10:01
Son Yorum: Salih Reis
  13/14 Kasım MaVrUşGiL boğaz MaVrUşGiL 22 3,920 16-11-2012, 14:23
Son Yorum: murki
  12/13 Kasım MaVrUşGiL Boğaz MaVrUşGiL 41 5,401 16-11-2012, 14:04
Son Yorum: MaVrUşGiL
  30.01.2012 galata çinekop avı. BALIK and OZAN 31 7,078 10-02-2012, 09:59
Son Yorum: mariner8
  Kasım sonu avı orhanekmekci 40 6,391 04-12-2011, 23:26
Son Yorum: orhanekmekci
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,067 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi