Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :)
Berkancığım paylaşımların için teşekkürler hem resimler hemde verdiğin manzaralar harik eline sağlık afiyetlede ye AlkisAlkisSeerfSeerfSeerf
Bul
hus213 yazdı:Berkancığım paylaşımların için teşekkürler hem resimler hemde verdiğin manzaralar harik eline sağlık afiyetlede ye AlkisAlkisSeerfSeerfSeerf

Teşekürler Hüseyin abi, beğenmenize sevindim.. Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
maxtar yazdı:Aynen vaniköyde coştu...

Şu tanıştırma ve birlikte av olayını en kısa zamanda yapalım.. Haftaya bile olur Alkis Tel aç yeter +1.

Toplu resimdeki ilk arkadaşı vaniköyde daha önce gördüm sanki. Belki de yanılıyorumdur.

3.sıradaki arkadaş çok özür dilerim "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki "Şeker Ağa" ya acayip benziyor. Sormadan geçemicem o mu yaw? MahcupSiyirdim

Özellikle beşinci sıradaki arkadaş (İsa) vaniköy'de çok sık avlanan bir arkadaş, eşiyle de gidip avlanır.. üçüncü sıradaki arkadaş ise (Emrah) gerçekten çok şeker bir insandır Smile bir de o gün aramızda olmayan Adem vardı.. Adem ve Emrah'ın yanında (özellikle Emrah'ın yanında) sen tığ gibi kalırsın yalnız Siyirdim
Bul
xfisher yazdı:Özellikle beşinci sıradaki arkadaş (İsa) vaniköy'de çok sık avlanan bir arkadaş, eşiyle de gidip avlanır.. üçüncü sıradaki arkadaş ise (Emrah) gerçekten çok şeker bir insandır Smile bir de o gün aramızda olmayan Adem vardı.. Adem ve Emrah'ın yanında (özellikle Emrah'ın yanında) sen tığ gibi kalırsın yalnız Siyirdim

Desene bana da moral olur Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
berkan hisar en akıntılı ama çok balık yerlerden biridir daha az akıntılı ama çok balık yapan yer istersen kalenderi tavsiye ederim.
ekibe tebrikler hepsini burada görmek isteriz.afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:berkan hisar en akıntılı ama çok balık yerlerden biridir daha az akıntılı ama çok balık yapan yer istersen kalenderi tavsiye ederim.
ekibe tebrikler hepsini burada görmek isteriz.afiyet olsun rastgele Alkis

Teşekkürler Nihat Seerf bundan sonraki denememizi orada yapabiliriz sanırım..
Bul
Güzel bir gün geçirmişsiniz Berkan.Balıklar ve fotolar çok güzel.Ufak balıkları suya iade etmenize Alkis Afiyet olsun Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Güzel bir gün geçirmişsiniz Berkan.Balıklar ve fotolar çok güzel.Ufak balıkları suya iade etmenize Alkis Afiyet olsun Seerf

Ufuk abi sağol.. iki türlü keyif aynı anda.. hem balık bol bol gelip hem de dostlarla sohbet muhabbet olunca keyifler zirve yapıyor Seerf
Ufak balıkların ağır yaralılarını mecburen aldık ama hasar görmeyenleri nazikçe bıraktık.. büyüğünü yakalamanın zevki varken küçükle kim uğraşsın ki Smile
Bul
xfisher yazdı:Ufuk abi sağol.. iki türlü keyif aynı anda.. hem balık bol bol gelip hem de dostlarla sohbet muhabbet olunca keyifler zirve yapıyor Seerf
Ufak balıkların ağır yaralılarını mecburen aldık ama hasar görmeyenleri nazikçe bıraktık.. büyüğünü yakalamanın zevki varken küçükle kim uğraşsın ki Smile

Muhabbette balık olunca deyme keyfine tabi.Çok iyi olmuş belliSeerf
Küçük balıkları bırakalım ki büyükler gelsin AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Küçük balıkları bırakalım ki büyükler gelsin AlkisSeerf

Kesinlikle katılıyorum ama insanlar çok bilinçsiz, koca kovaları serçe parmağı büyüklüğünde yavrularla doldurmuşlar.. onları temizlemek bile saatler alır ki temizledikten sonra kafa, kılçık ve kuyruktan başka ne kalacak acaba??Rolleyes
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,727 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 979 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,171 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,916 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 958 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 3,928 21-08-2014, 15:20
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,859 21-08-2014, 15:18

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi