Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :)
Herkese merhabalar..
Kartal organizasyonumuz iptal olunca ben de 7 arkadaşım ile birlikte Rumeli Hisarının yolunu tuttum.. sabahın köründe ordaydık ama balık saat 10'a doğru başladı ve akşam 4'e kadar aralıklı da olsa devam etti.. istavrit boldu.. biz uzak atışlarla iri istavritleri alıyorduk ama birçok kişi (balıkçı diyemiyorum) kıyıda sallama yaparak kıraça katliamı yapıyordu ve balıklar kıraça bile değil resmen yavruydu.. Rapala denemelerimiz sonuç vermedi.. çapari ile her arkadaş yaklaşık 3 kilo istavrit aldık.. çaparilere vuran yaprak çinekoplar tarafımızca itina ile suya iade edildi.. gün boyu 150 gr kurşun ile çalıştık ama 200 gr atsak bile akacaktı öyle bir akıntı vardı ama balık ta vardı Smile Çok keyifli bir gündü, sizlerle paylaşmak istedim Seerf

bir tutkudur balık tutmak..
Bul
berkan maşallah soğuk havada balık avına gitmişsiniz elinize sağlık .AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:berkan maşallah soğuk havada balık avına gitmişsiniz elinize sağlık .AlkisSeerf

Eyvallah abi sağolasın, üstelik hastalığım tam iyileşmeden gittim ama bana iyi geldi boğaz havası Gulumse hatta üstümüze bir de yağmur yedik ama ben hazırlıklıydım, yağmur olasılığını düşünerek dün aldığım yağmurluk beni hem yağmurdan hem de rüzgardan süper korudu Smile
Bul
berkan süper olmuş tebrikler Alkis havadan iyi korunmuşsun ..Affet gökkuşağıda iyi çıkmış altına girseydin bar kuşağınAlkisWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:berkan süper olmuş tebrikler Alkis havadan iyi korunmuşsun ..Affet gökkuşağıda iyi çıkmış altına girseydin bar kuşağınAlkisWink

Sağol Erden abi Smile gökkuşağı mükemmeldi, bi ara ona bakmaktan balık kaçırdım Siyirdim
Bul
ilk resim süper, gökkuşağı harika,balıklar mükemmel tebrikler kardeşim süpersinAlkisAlkisson resimide beğendim Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ilk resim süper, gökkuşağı harika,balıklar mükemmel tebrikler kardeşim süpersinAlkisAlkisson resimide beğendim Rose

Sağol abi teşekkür ederim Smile balık ve gökkuşağı fotolarının yanında şanlı bayrağımızın burçlarda dalgalanmasının da mutlaka resimlerde çıkmasını istedim, çok güzel bir görüntü..
Seerf
Bul
xfisher yazdı:Sağol abi teşekkür ederim Smile balık ve gökkuşağı fotolarının yanında şanlı bayrağımızın burçlarda dalgalanmasının da mutlaka resimlerde çıkmasını istedim, çok güzel bir görüntü..
Seerf

ilk resimde şahane poz vermişsin kamışın durumuçok tatlı birde sağ köşede başka bir kamış var bence oda ayrı bir güzellik katmış resimeSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ilk resimde şahane poz vermişsin kamışın durumuçok tatlı birde sağ köşede başka bir kamış var bence oda ayrı bir güzellik katmış resimeSiyirdim

Çaktırma abi ikimiz de dibe takmıştık orda Siyirdim madem taktık bari poz verelim dedik Siyirdim Siyirdim
Bul
xfisher yazdı:Çaktırma abi ikimiz de dibe takmıştık orda Siyirdim madem taktık bari poz verelim dedik Siyirdim Siyirdim

yok yok o reside köprüyü kaldırıyolar yukarı Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,929 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,156 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,443 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,342 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 2,106 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,077 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,021 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,277 12-11-2014, 18:34
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 4,116 21-08-2014, 15:20
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,008 21-08-2014, 15:18

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi