Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tayland' da balik macerasi
arkadaşlar merhaba,
uzunca bir zamandır giremiyordum... fakat ne oldu: TAYLAND DA OLTA ATTIM; yok böyle birşey!...

bende de ne kısmet var arkadaş. bilen biliyor en amatör adamım 6 aylık mazim var türkiye içinde bir çok yerde olta atma imkanım oldu. ama bu kadarına ben bile pes dedim:
belgesellerde seyrettiğim (canavar balıklar) diye bir belgesel... tayland nehirlerinde olta attım... hep bakıp vay be derdim... tamam aradaki adam gibi 40 kiloluk tiger cat fish filan yakalayamadım ama 14 kg lık yakaladım...
piranha (tayland da paku diyorlar) ve daha bir çok balık türü...
amerikalı bir wilson la tanıştım 'günün en büyük balığını sen tuttun dedi' görecektiniz 'magic' diye bağırıyordu...
gerçi o oradan havaiye gidip hammer head şark avlayacakmış (çekiç kafa köpekbalığı) benide davet etti... şimdi olmaz ama Kim bilir diyelim...
yav çok keyif aldım...
beraber gittiğimiz arkadaş resimlerden videolardan bir slayt hazırlamış... inşallah buraya yükleyebilirim zira pek anlamıyorum bu işlerden ama bakalım... deneyeceğim...

https://youtu.be/CffckkoO9HU
[YOUTUBE]CffckkoO9HU[/YOUTUBE]

yada siz nasıl yapıldığını buraya yazarsanız sonra deneyeyim...
kalın sağlıcakla
video linki aşağıdadır...
eğer oldu ise izlenebilir...

https://youtu.be/CffckkoO9HU
maaşallah çok güzel bir av olmuş daha iyileri olsun rastgele AlkisAlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
teşekkürler oğuzcan...
insan gerçekten heyecanlanıyor... yazarken bile tekrar yaşadım...
romantik adamım vesselam; balık tutmanın romantizmi nasıl olur bilmem ama hakikaten büyük macera hissi veriyor...
Balık tutmak insana her duyguyu yaşatır hele büyük balığın o kıyıya çıkana kadar ki müthiş aksiyonları ve kıyıya çıkarken aldığın haz tarifi mümkün olmaz ancak yaşanır
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
o duyguyu yaşamak herkesin hayalidir ramazan,balık tutmak bambaşka birşey AlkisSeerf
Bul
AlkisAlkis Tebrikler Ramazan kardeş.Forumumuz dünyaya açıldı artık.Türkiye sınırları yetmiyor Amatör Balıkcı lara.Seerf
Avların bereketli,iğnen keskin olsun Rastgele.AlkisAlkis
Bul
teşekkürler arkadaşlar,

slaytta görünen sakallı benim bu aradaSmile
diğer yandan resimlerden birindeki kırmızı ve terli surata dikkat ederseniz, o zannediyorum 14 kiloluk kırmızı kuyruklu kaplan kedi balığını çektikten sonraki halimdi...
en son ağlayacaktım... makarayı filan bıraktım sadece kamışı elimden kaçırmama mücadelesi veriyordum... onu çekti arkadaş imkan olursa bir ara yüklerim... arkadan bırakmamam için destek namına bağırıp duruyordu...

orada konuştuklarımdan öğrendiğim kadarıyla bu kedi balıklarının 200 kilolukları varmış ama kamboçyada tonle sap gölü ve nehirlerinde...
adam yedikleri söyleniyor...
birde bir tür yılan balığından bahsettiler elektrikli ve 800 volt veriyor... su dışına çıkıp 2-2,5 saat kalıp karada tavuk fare filan avlıyor...
yuh dedim...

bu kaplan kedi balıkları biraz tuhaf; hiç kaygan değiller, pulları yok ve elinize aldığınızda yeni kırkılmış kuzunun derisinin bıraktığı gibi bir his bırakıyor insanda... kafa bölgelerinde kontraplak varmış gibi; tıklıyorsunuz ses geliyor... birde su dışında homurdanıp ses çıkarıyorlar...

tabi tüm tuttuklarımızı bıraktık... sonra gidip sea food dedikleri bir yerde deniz ürünleri yedikSmile
yengeç, kalamar, mürekkep balığı, sea bass dedikleri okyanus levreği gibi bir şey ve denizden çıkmış binbir türlü şeyler; içimizin kaldırdıklarını alıp ızgara filan yaptık...

turistik gezi filan da yaptık ama her daim akılda kalan bu harika balık avı oldu, olacak...

pişmanlık?... öğrendikten sonra keşke kamboçyaya gideydik dedimSmile
vesselam
hepimizin yaşamak isteyeceği bir macera olmuş ramazancım teşekkürler.Alkis
Bul
Bereketli olsun rastgele
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,979 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,200 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,546 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,135 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,055 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,067 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,797 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,125 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 5,070 06-08-2013, 22:10
  MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI BALIK and OZAN 92 9,575 03-03-2013, 20:07
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi