Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :)
yalova tatar yazdı:yok yok o reside köprüyü kaldırıyolar yukarı Siyirdim

Hakkaten hiç o açıdan bakmamıştım Siyirdim
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Berkan tebrikler manzara, baliklar, balikcilar super diyecek baska birsey yok alkisliyorum afiyet olsun.AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
Kartal org.olmassa Rumelihisarı org.olurAlkiskeyifli bereketli hafta sonu olmuş maşallah.Afiyetle BerkanSeerf
Bornova - izmir
Bul
balıkların büyüklerini almışsın yine..
Bul
Berkan abi, ellerinize sağlık, ne olur ne olmaz diye yağmurluğu bile almışsın yanına,keyiflerde güzel görünüyor,ama 4 ve 6 nolu resimler benim olayımı bitirdi be abi,4 teki güneşin yansıması ve arka plan müthiş, 6 da gökkuşağı neysede onun arka planı gökkuşağını bile kıskandıracak güzellikte..her ne kadar konu balıkta olsa boğazın bu tür mükemmel kareleri adamı uçuruyor be abi, afiyet olsunAlkisSeerf
Bul
Berkan av süper, fotolar süper... Afiyet olsun...

Bir dahakine de haberim olsun. Atlayıp gelirdim.. Fena kıskandım. Mahcup Gulumse Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
makineci yazdı:Berkan tebrikler manzara, baliklar, balikcilar super diyecek baska birsey yok alkisliyorum afiyet olsun.AlkisAlkisSeerf
Burhan abi çok sağol, özellikle paylaşım için keyifli kareler yakalamaya çalıştık Seerf
orhanekmekci yazdı:Kartal org.olmassa Rumelihisarı org.olurAlkiskeyifli bereketli hafta sonu olmuş maşallah.Afiyetle BerkanSeerf
Orhan abi bi kere balığa çıkmayı koymuşum kafaya, Kartal olmayınca boğaza gittik biz de Gulumse ama keşke Kartal olsaydı, herkesle tanışmayı çok istiyorum Seerf
ssevdim yazdı:balıkların büyüklerini almışsın yine..
Ahmet minicik yavruların tutulması insanın içini sızlatıyor.. hadi kıraçanın idare eder boyları bir yere kadar ama serçe parmağı kadar yavruların nesini yiyecekler ki.. biz özellikle ağır kurşunlar ve güçlü kamışlarla adeta abanarak yaptığımız uzak atışlarla dipten iri balıkları çekmeyi başardık.. denizin her seviyesini taradık adeta.. oraya gelenler aldığımız balıkları görünce hep işin sırrını sordular bize.. biz de elimizden geldiğince anlattık ama çoğunun aletleri bu işe müsait değildi.. takımları ince bedenli, kurşunları hafif, makineleri küçük, kamışları da market işi düşük atarlı ucuz kamışlar olunca istediklerini yapamadılar ne yazık ki.. ama onları bilgilendirip heveslendirdik Smile birkaçı oradan ayrılırken ertesi gün surf kamış alacaklarını söylüyorlardı Siyirdim
Bul
Bu soguk gunde altin degerinde rapor Berkan..helal olsun..Alkis
baliklar guzelAlkis afiyet olsunSeerf
bol fotolar icinde ayrica tesekkurlerSeerf
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Berkan oglum'da tebriklerini gonderiyor 8 yasinda 'baba bizde oraya baliga gidelim diyor" fotograflari cok begendi.AlkisAlkis
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Berkan abi, ellerinize sağlık, ne olur ne olmaz diye yağmurluğu bile almışsın yanına,keyiflerde güzel görünüyor,ama 4 ve 6 nolu resimler benim olayımı bitirdi be abi,4 teki güneşin yansıması ve arka plan müthiş, 6 da gökkuşağı neysede onun arka planı gökkuşağını bile kıskandıracak güzellikte..her ne kadar konu balıkta olsa boğazın bu tür mükemmel kareleri adamı uçuruyor be abi, afiyet olsunAlkisSeerf
Ömer beğendiğine çok sevindim, yorumlar için teşekkürler Seerf
maxtar yazdı:Berkan av süper, fotolar süper... Afiyet olsun...
Bir dahakine de haberim olsun. Atlayıp gelirdim.. Fena kıskandım. Mahcup Gulumse Alkis
Metin selam, ne zamandır görüşemedik.. tabi ki haber veririm, seni arkadaşlarla da tanıştırırım.. onlarla genellikle Vaniköy'de avlanırdık, bu aralar Avrupa yakasının ve özellikle de Hisar'ın bereketinin cazibesine kapıldık Smile ama bugün Vaniköy de sağlam istavrit yapmış, oltacı Ekremden aldık haberi Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,727 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 979 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,171 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,916 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 958 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 3,928 21-08-2014, 15:20
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,859 21-08-2014, 15:18

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi