Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaçan balık :s
iğne oturmamış dudağın ucundan tutmuş haliyle ufak sıyrykla balık kurtulmuş tutsaydın balığı bu kadar hırs yapmazdın aşı sağlam olmuş.canın sağolsun bidahiki avında rastgeleSiyirdimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Gürkan hoşgeldin anlatımın o kadar süperki adeta bizide yaşamış olduğun olayın içine sürükledin.Alkis Kısmet olmadıktan sonra olmuyor dilerim bundan sonra büyük ve bol avların olur rasgele.83
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
gürkan ailemize hoşgeldin.AlkisSeerf
Bul
Gürkan hani klasik laf var ya her duruma uyan ;nasip değilmiş diye,,sende tam manasıyla bu olmuş,çıkarsan daha iyi hissederdin kendini ama kısa sürede olsa o cebelleşmeyi yaşamak bile zaman zaman çok iyi geliyor,,bir keresinde makara yüzünden şimdiye kadar tutacağım en büyük balığı kaçırdığımda yaşadıklarına benzer olayı bende yaşadım..neyse salla..güzel anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler..AlkisSeerf
Bul
Hoşgeldin Gürkan olur böyle vakalar yeni av yeni şansSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Gürkan hoşgeldin Gulumsehayırlısı olsun nasip değilmiş.keyifli paylaşımlar dilerim.
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
Hepinize teşekkür ederim yazımı okuyup ilgilendiğinz için, bana büyük tecrübe oldu bundan sonra peşini bırakmam o balığın elbet kucağıma düşecek Big GrinD
Bul
LeVrEkCi yazdı:gürkan seni çok iyi anlıyorum bak sana başımdan geçen bir anımı anlatayım:
tekne ile açıldım deniz sütliman ve tüm tekneler tanıdık,büyükçe tahminim 4 kg üstü bir levrek oltaya yapıştı balığı çekerken diğer tekneler yavaş yavaş yaklaşarak balığı seyretmeye başladılar,balık suüstüne çıktı artık kepçeyi bekliyor ben o aralar o kadar levrek tutuyorum ki artık tecrübe basmış ya birazda havaya girmişim derken tam kepçeye uzanırken levrek kafa vurdu ben ya alırım bir daha salmıyayım dedim ve çatttt kanca koptu gitti balık..
akşamında hava kararınca eve döndüm babam ve benden büyük iyi balık tutan bir kuzenim masada demleniyorlar olanları anlattım ikisi birden tüüüüü rezil kanca koptuysa gelme bu masaya git ağla dediler..o gece sabaha kadar stresten uyuyamadım ve bu stres tam 1 hafta sürdü aslında daha uzun sürecektide 1 hafta sonra 92 cm 8,5 kg olan levreği tuttum stres bitti ama o balıkta bana tecrübe oldu.şimdi her levrekte ne olursa olsun kalamamı veriyorum acele etmiyorum..
bu balıkta sana tecrübe olsun balık vurduğu anda 2-3 kez tasmalarım ki iş garanti olsun kanca biryerlere girsin.
inşallah senide bu stresten kurtaracak balık çzbuk gelir Gulumserastgele

Aynen abi sanada geçmişlerde geçmiş olsun Gulumse zaten bende kendime mevzuyu yaşadıktan sonra kendi kendime garanti olması açısından birkaç kere tasma vuracam bidakine görürsün dedim Gulumse
Bul
Aynen abi sanada geçmişlerde geçmiş olsun zaten bende kendime mevzuyu yaşadıktan sonra kendi kendime garanti olması açısından "birkaç kere tasma" vuracam bidakine görürsün dedim .

Gürkan aramıza hoşgeldin sen neyapacağını biliyorsun zaten gittiğin meraya devamlılık göster git en kısa zamanda güzel bi levrek alırsın kendine iyi bak.Wink
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Gürkan tek kelimeyle tüm yorgunluğunu çekilen eziyeti şölene döndürecek avın maalesef kötü bitmiş. Hepimizin buna benzer şansızlıkları olmuş ve daima olacaktır. Oltan denizdeyse daha iyilerin yakalama şansın var demektir. Sert damaklı bir balık yakalamış ancak taktıramamışsın. Olur böyle şeyler canını hiç sıkmadan avlanmaya devam. Hani derler ya önümüzdeki maçlara bakıcaz diye aynen öyle. Keyifli avlarını bekliyoruz.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,929 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,155 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,443 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,341 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,077 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,021 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,008 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,716 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,107 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 4,991 06-08-2013, 22:10

Hızlı Menü: