Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaçan balık :s
yalovadan selamlar bu balıksız geçen yalova gecelerinde bıkmadan usanmadan hergece çeşitli yerlerde canlı teke ile denemeler yapmaktayım, sevgili ugur emrah arkadaşımla beraber dün gecede mendirek 2 ye gidelim dedik 3 saat beklemelerimiz sonucunda hiçbir hareket olmadı sadece akıntı ile mücadele ettik yosun falan filan uğraş babam uğraş ve sonra bizim klasik mekanımıza geri döndük .Buradada umutsuz ama gene mücadeleci tavrımızı göstererek bir kaç saat daha denemeler yaptık ve tam gitmek üzere iken 1 civarında atmış olduğum dip oltam bir anda adeta denize zıpkın gibi uçarcasına yol aldı kamışı yakaladığım gibi kendimi kayaların üstünde buldum aman allahım oda ne kalama vere vere balık bir sağa bir sola kafa darbeleri atarak beni terletmeye başladı allahım dedim içimden; hayatımın balığını yakadım dedim ama fazla uzun sürmeden okadar sakin ve heycan yapmaksısın balığı yorarken bir anada oltamın boşaldığını hissettim ve oltamı çektim bir an misina koptu zannettim oltaya baktım ve kopma hiç bişey yok balık bişekilde iğneden kurtulmuş hata yapsaydım eğer üzülürmüydüm üzülmezmiydim bilmiyorum ama bir anda boşalıp gitmesi kahretti beni ve kendime gelemiyorum paylaşmak istedim saygılarımla...
Bul
aramıza hoşgeldin gürkan,
balık kancayı kopartsaydı hatalı olacaktın çünkü büyük balık kalama vererek yorularak çekilir bu nedenle için rahat olsun,
balık yemi olduğu gibi yutmuştur yem midesindeyken yakalandığını anlayınca kusmuştur ve senin kanca boşa çıkmıştır şansına biryerlere takılsa işi bitirecekmişsin.
kısmet değilmiş.rastgele.
Bul
Gurkan ailemize hosgeldin..Seerf
iyi paylasimlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Aramıza hoşgeldin Gürkan.Arada olur böyle heyecanlar.Nasip değilmiş diyeceksin.
Rastgele Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Sağolun abiler hoşbulduk burada paylaşıp sizlerden cevap gelmesi bile beni rahatlattı teşekkür ederim herşey nasip kısmet...
Bul
gurkan77 yazdı:Sağolun abiler hoşbulduk burada paylaşıp sizlerden cevap gelmesi bile beni rahatlattı teşekkür ederim herşey nasip kısmet...

gürkan seni çok iyi anlıyorum bak sana başımdan geçen bir anımı anlatayım:
tekne ile açıldım deniz sütliman ve tüm tekneler tanıdık,büyükçe tahminim 4 kg üstü bir levrek oltaya yapıştı balığı çekerken diğer tekneler yavaş yavaş yaklaşarak balığı seyretmeye başladılar,balık suüstüne çıktı artık kepçeyi bekliyor ben o aralar o kadar levrek tutuyorum ki artık tecrübe basmış ya birazda havaya girmişim derken tam kepçeye uzanırken levrek kafa vurdu ben ya alırım bir daha salmıyayım dedim ve çatttt kanca koptu gitti balık..
akşamında hava kararınca eve döndüm babam ve benden büyük iyi balık tutan bir kuzenim masada demleniyorlar olanları anlattım ikisi birden tüüüüü rezil kanca koptuysa gelme bu masaya git ağla dediler..o gece sabaha kadar stresten uyuyamadım ve bu stres tam 1 hafta sürdü aslında daha uzun sürecektide 1 hafta sonra 92 cm 8,5 kg olan levreği tuttum stres bitti ama o balıkta bana tecrübe oldu.şimdi her levrekte ne olursa olsun kalamamı veriyorum acele etmiyorum..
bu balıkta sana tecrübe olsun balık vurduğu anda 2-3 kez tasmalarım ki iş garanti olsun kanca biryerlere girsin.
inşallah senide bu stresten kurtaracak balık çzbuk gelir Gulumserastgele
Bul
Gürkan, her balıkçının başına gelebilecek ve o balıkçının yaşayabileceği en kötü anıyı yaşamış ve atlatmışsın Mahcup bu olay tamamı ile kısmet meselesi emin ol kısmetin olsa dudak ucundan bile olsa kıyıya almış şimdi boy boy fotolarını burada yayınlıyo olacaktın Seerf bol kısmetli avlar dilerim Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
gürkancım hoş geldin.her balıkçının karşılaşabileceği hatta bir anısının olabileceği bir olay büyük balık kaçışı.ama aynı yerde devam edersen yakalama şansın var o kocamanı.rasgelsin sevgili kardeşim.76
Bul
Gürkan bu balığı kaçırmak seni yıldırmamalı kaçan balık yine suda tekrar oltana gelme ihtimali var bir dahaki sefere daha dikkatli olursun sonuçta kancadan kurtulmuş demekki kanca iyi yerine geçmemiş yoksa kaçırma ihtimalin düşük olacaktı sağlık olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Balıkcılıkta böylesine süprizler hep var,aramıza hoşgeldin GürkanGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,921 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,152 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,438 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,339 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,073 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,019 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,005 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,713 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,105 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 4,987 06-08-2013, 22:10

Hızlı Menü: