iste ikinci raporum
2 günlük avım mevcut ancak acemilikden dolayı cok büyük bir balık kacırdım kalama ayarını gevşek yapmışım cek cek getiremedim çekerkende bilmedigim için ne tarafa cevirecemi ayarlayamadım cevir sar felan derken gitti güzelim balık
takım : Catal olta düzenegi kanca: mustad 225n 8 numara 240cm 40-80gr atarlı kamış
yem: ekmek
mevki: flamingo 2 balıkcı kemal önündeki yıkık iskele
Birde balık temizlemedeki sorunum ilk resimde sagdaki balıkların ne hale geldiginden belli oluyor balıgın her yerini yırtıyorum temizleyebilmek için bu işe de bi el atsanız sevinirim (anüsten solungaca dogru kesiyorum pullarını döküyorum ama carşıdan aldıgımız balık gibi düzgün görünmüyor her tarafı yırtık yara oluyor)
mete bereketli olsun,büyük balık geldiğinde balığa asılmayacaksın kalama vereceksin gidecek gelecek gidecek gelecek en sonunda yorulup suyun üstüne yatacak o zamanda kepçeyle alacaksın,canın saolsun birdahakine alırsın inşallah.maşallah av iyi geçmiş,balıkları temizlerken altta gırtlagının oradan başlayarak keskin bıçakla kuyruğa doğru karnını kesip içini alacaksın bu işi bıçakla yapman lazım.afiyet olsun rastgele.