Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsinmersin 22.12.2011
çarşamba günü yağmur 1 günlük ara verecekti.inşallah perşembe sabaha kadar yağmaz deyip gitmeye karar verdim.zaten sabaha rüzgar şiddetlenicekti.
Bahadır sarıcanın tüyo verdiği yer lodos olduğu için uygunduda.
Ramiz abiyi alıp 24:00 da yola cıktık.avlağa vardığımızda hafif çisenti vardı.su müthiş bulanıktı.suyun üstünde her türlü pislikler yüzüyordu.özellikle poşetler ve pet şişeler.avlanmak için hava ilk saat mükemmel,sonra 1.5 saat sağanak yağmur ve rüzgar bastırdı.izin alıp trolun tentesine sığınıp oltalarımızıda denizle buluşturduk,ama tık yok.yemler olduğu gibi duruyor akıntıda bir sağa bir sola oltalarımzı sürüyor.ramiz abi 4 gibi arabaya yatmaya gitti.sabırla sabaha kadar devam ettim.yakaladığım 1 mığrı ve bir yılan balığıydı,onlarıda salmıştım.sabah oldu oltayı çekerken yolda sanki balık atladı gibi oldu.deniz pis takılmışta olabilir dedim.tazeleyip yeniden attım.diğer oltanın işareti düştü aldım elime giderken vurdum doldu,boşaldı.yemi çaldırdık.heyecanla tekrar aynı yere attım,temin attığım oltanın gevşediğini görünce hemen boşluğunu alıp tasmaladım.ağırlığını hissedince bı güzel dedim.balığın levrek olduğundan emindim ama nedense yüzeye çıkmıyordu biraz daha kasınca yüzeyde levreği gördüm onun önündede 1.5 litrelik yarım pet şişe var.neyse balık sağ sol yapınca pet şişeden kurtuldu,rahatladım yanıma getirdim kepçeyi vurdum.aldım.ramizi arayıp çağırdım.saat.07:26.
ufak balık ve kefal oynamaya başladı ramiz abi ve ben 2 şer kefal tuttuk.kefaller gamit olmaya başlayıncada avı sonlandırdık.zıpkından kurtulmayı başarmış bir levrekle saat 10:00 da dönüşe geçtik.
bu levreği bahadır kardeşimin tüyosuyla yakaladım.kendisine teşekkürler ederim.
yemConfusedardalya (yarım kuyrukla yakaladım.)
iğne :505-3 mustad
misina :angel kıss 0.22
takım:el takımı ,şeytan oltası

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:çarşamba günü yağmur 1 günlük ara verecekti.inşallah perşembe sabaha kadar yağmaz deyip gitmeye karar verdim.zaten sabaha rüzgar şiddetlenicekti.
Ramiz abiyi alıp 24:00 da yola cıktık.avlağa vardığımızda hafif çisenti vardı.su müthiş bulanıktı.suyun üstünde her türlü pislikler yüzüyordu.özellikle poşetler ve pet şişeler.avlanmak için hava ilk saat mükemmel,sonra 1.5 saat sağanak yağmur ve rüzgar bastırdı.izin alıp trolun tentesine sığınıp oltalarımızıda denizle buluşturduk,ama tık yok.yemler olduğu gibi duruyor akıntıda bir sağa bir sola oltalarımzı sürüyor.ramiz abi 4 gibi arabaya yatmaya gitti.sabırla sabaha kadar devam ettim.yakaladığım 1 mığrı ve bir yılan balığıydı,onlarıda salmıştım.sabah oldu oltayı çekerken yolda sanki balık atladı gibi oldu.deniz pis takılmışta olabilir dedim.tazeleyip yeniden attım.diğer oltanın işareti düştü aldım elime giderken vurdum doldu,boşaldı.yemi çaldırdık.heyecanla tekrar aynı yere attım,temin attığım oltanın gevşediğini görünce hemen boşluğunu alıp tasmaladım.ağırlığını hissedince bı güzel dedim.balığın levrek olduğundan emindim ama nedense yüzeye çıkmıyordu biraz daha kasınca yüzeyde levreği gördüm onun önündede 1.5 litrelik yarım pet şişe var.neyse balık sağ sol yapınca pet şişeden kurtuldu,rahatladım yanıma getirdim kepçeyi vurdum.aldım.ramizi arayıp çağırdım.saat.07:26.
ufak balık ve kefal oynamaya başladı ramiz abi ve ben 2 şer kefal tuttuk.kefaller gamit olmaya başlayıncada avı sonlandırdık.zıpkından kurtulmayı başarmış bir levrekle saat 10:00 da dönüşe geçtik.

Tebrikler TAHSİN abicim bekledigine degmiş ne demişler tekkeyi bekleyen çorbayı içerSmile
Bul
tahsinmersin yazdı:çarşamba günü yağmur 1 günlük ara verecekti.inşallah perşembe sabaha kadar yağmaz deyip gitmeye karar verdim.zaten sabaha rüzgar şiddetlenicekti.

Yakışır Tahsin kardeşime.Afiyet bal şeker olsun.Alkis
Bul
pasa zipkindan kurtulmus ama..Tahsin affetmemisAlkis
guzel levrek Tahsin..sabaha kadar sabrina degmis dogrusu..afiyetleSeerf
bu arada Bahadir`a bizden de tesekkurlerSeerf
senin levrek raporlarini ozlemistik....
daha da buyuklerine insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Yakamoz yazdı:Tebrikler TAHSİN abicim bekledigine degmiş ne demişler tekkeyi bekleyen çorbayı içerSmile
teşekkürler Murat.yarın senden daha iyi rapor bekliyorum.
hus213 yazdı:Yakışır Tahsin kardeşime.Afiyet bal şeker olsun.Alkis
teşekkür ederim Hüseyin abi.sağolasın.
Albatros-gr yazdı:pasa zipkindan kurtulmus ama..Tahsin affetmemisAlkis
guzel levrek Tahsin..sabaha kadar sabrina degmis dogrusu..afiyetleSeerf
bu arada Bahadir`a bizden de tesekkurlerSeerf
senin levrek raporlarini ozlemistik....
daha da buyuklerine insallah
rastgele

teşekkürler Faruk abi.
Bahadır kafayı kırmış,6-8 rüzgarda şu an at-çek yapıyor.63
şu an saat tuttum ne zaman pes edicek diye Siyirdim
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin tebrikler dahada büyüklerini yakalamanı dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Bereketli olsun tahsin kuzuyu yan yatırmışsın nice güzel ve büyük avların olsun.AlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
eşref sürek yazdı:Tahsin tebrikler dahada büyüklerini yakalamanı dilerim
rastgele

HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun tahsin kuzuyu yan yatırmışsın nice güzel ve büyük avların olsun.AlkisAlkis

bu güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.daha iyisi sizlerede nasip olsun.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
nasıl nasıl nabinizi buluyorsunuz güzel anlatım ve resim için teşekkürler afiyet olsun..zeytinleri kendinmi salamura yaptın renklerine bakınca boya yok orjinal gibilerSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler paşa şahane. Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.4.2017 Tahsinmersin ve şehzadeleri tahsinmersin 16 681 16-04-2017, 15:12
Son Yorum: bucalıfikret
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,323 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,350 22-01-2017, 14:13
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,656 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  10.05.2016 tahsinmersin tahsinmersin 14 1,479 19-06-2016, 22:58
  20.8.2015 tahsinmersin tahsinmersin 9 1,110 24-08-2015, 20:58
  09.06.2015 tahsinmersin-çipura tahsinmersin 22 2,447 14-06-2015, 15:15
  09.02.2015 Tahsinmersin,Sargoz tahsinmersin 22 3,487 15-02-2015, 13:12
Son Yorum: mariner8
  2014.12.11 tahsinmersin.kefalspor 11,mırmırspor 9 tahsinmersin 17 2,417 17-12-2014, 04:26
  çipura,sargoz tahsinmersin tahsinmersin 22 3,380 04-12-2014, 19:47

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi