Balık için evden erken çıkınca,yemci yılmaz emre nin yanına uğradım,çay ve muhabbetten sonra yola koyulduğumda saat 23:15 di.gece yarım da avlak yerine ulaşmış,oltalarım suyla buluşmuştu.hava sakin ara ara çok ince kuzey-kuzey batı yapıyor. sıcaklık 6 derece ama sıkı giyinmişim.bir ara balıklara yem yetiştiricem diye hararetle çalıştığımda montu çıkardım.zaten kepçeleyemeden kaçırdığım 1-1.5 kg lik levreği kaçırınca conta yakıcaktım.sabah suyunda balığın belini kırıcaz der ken 05 ten gün ağarıncaya kadar balıksız geçti .sabah toparlanıp gitmeden biraz yem ayırıp kalanı mazmoz olarak denize döktüm,ortalık şenlenince 3 kefalle 2 mırmır aldım.avlak yerimi temizleyip dönüşe geçtim.
ispendekler;505/4, kefallerle, mırmırlar 515/5 mustadla alındı.
yemardalya ve hamsi.
takım:022 angel kıss misina,tek iğneli ağırlıksız.
bucalıfikret yazdı:vay tahsinim senin selfini yesinler.güzel bir av yapmışsın tebrikler eline sağlık haftaya kaçan levroyu alırsın daha bollarına rast gele.
iyiki selfiyi çekmişim,avlandığım teknenin halısı ev halısı,sanki evde halıda çekmiş gibi olucaktı.,piiiisst,kışşşt,hooooşt laflarımdan tırsmayıp,yemlerimi çalan kediye kaçsın diye kepçemi fırlatmıştım,o ra arka arkaya 2 tane ispendek almıştım yarım kilo gelmez,bu levrekte kolay gelince kepçeye uzanmaya erindim,sudan kesince düştü büyüklüğünü o zaman gördüm.
sende balıkta bi boş bi dolu gidiyon,inşallah sende güzel balıklar alırsın.
teşekkürler.