Arkadaşlar ile karar verdik gidip balık tutalım ama gerçekten tutalım bu sefer aradık taradık en son karaburun yeni limanda kara kıldık.
biz yinede her ihtimale karşı yanımıza tavuğumuzuda aldık aç kalmayalım diye
gece 12 gibi oradaydık.dört arkadaş ayıptır söğlemesi hemen mangal olayına girdik yemek işlemi bittiğinde oltaları salladık suya.ilk atış ve çupra bana denk geldi yada lidaki ben onu çupra kabul ettim
)
şansımıza atan mırmırı çekiyor baya bir balık aldık sabaha kadar.sabah oldu ordan kaptanla anlaşıp sabah 7 gibi tekneyle açıldık denize bir süre sonra avlak yerine vardık ilk atış ve irice bir mercan geldi aha dedik valla mercan yakaladık herkesin suratı görmeliydiniz sevindirik olduk 1 saate yakın 7 adet mercan aldık.8 gibide geri döndük
deniz maceramız 1 saat sürdü
beraber geldiğimiz arkadaşlardan sinanı deniz fena tutdu bayıldı bayılacak korktuk o yüzden geri döndük e onu bırakıpda tekrar dönmedik geri güzel bir gün böğle gelip geçdi daha çok ve
güzelleri sizin olsun.
müthiş ava katılanlar:tatar 35 ben,falcon35 ahmet,thomas1925 ismail,birde henüz üyemiz olmayan sinan.
biz yinede her ihtimale karşı yanımıza tavuğumuzuda aldık aç kalmayalım diye

şansımıza atan mırmırı çekiyor baya bir balık aldık sabaha kadar.sabah oldu ordan kaptanla anlaşıp sabah 7 gibi tekneyle açıldık denize bir süre sonra avlak yerine vardık ilk atış ve irice bir mercan geldi aha dedik valla mercan yakaladık herkesin suratı görmeliydiniz sevindirik olduk 1 saate yakın 7 adet mercan aldık.8 gibide geri döndük

deniz maceramız 1 saat sürdü

güzelleri sizin olsun.
müthiş ava katılanlar:tatar 35 ben,falcon35 ahmet,thomas1925 ismail,birde henüz üyemiz olmayan sinan.