Herkese selamlar
Fırsatını bulup biraz tatil yapayım dedim ve yazlıga kaçtım her gün olmasa da iki hafta boyunca gün aşırı avlar yaptım. Gerek rapala ile gerekse teke kullanarak sabah şafakta yada akşam suyunda denemeler yaptım sonuç olarak bol ispari biraz mırmır karagöz mercan 6 7 adet ispendek levrek karışık avladım. Balıklar pek kelle değil ama Allah bereket versin. Bazen resim çekmedim üşengeçliğimden
levrekler resmen sabah popper denemelerimde sahte ile oynuyorlar bir türlü yakalanmıyorlar. genelde lodos esen rüzgar daha verimli avlar yapmamı sağladı ve bulanık suda büyük rapala kullanmayı seçtim başarılı da oldu durgun ve berrak olan günlerde levrek takip emesine rağmen atlamıyor bende yemli ile avlamaya çalışıyorum. bazı çektiklerimi sunuyorum daha bolları sizlerin olsun rastgele dileklerimle...
takımlar
shimano catana 2.70 m 10-30 atarlı kamış
shimano sahara 3000fd makine
okuma salina seaspin 2.40 15 - 40 atarlı kamış
shimano alivio 2500fa makina
sahte olarak - rapala maxrap 13 cm - yozuri crystal ve pins minnowlar 7-9 cm- maria princess 7 cm ve çeşitli 8.5 ve 10.5 cm ragloular kullandım.
yem olarak genelde teke ve kum kurdu.
0.20 trabucco misina
Fırsatını bulup biraz tatil yapayım dedim ve yazlıga kaçtım her gün olmasa da iki hafta boyunca gün aşırı avlar yaptım. Gerek rapala ile gerekse teke kullanarak sabah şafakta yada akşam suyunda denemeler yaptım sonuç olarak bol ispari biraz mırmır karagöz mercan 6 7 adet ispendek levrek karışık avladım. Balıklar pek kelle değil ama Allah bereket versin. Bazen resim çekmedim üşengeçliğimden
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
takımlar
shimano catana 2.70 m 10-30 atarlı kamış
shimano sahara 3000fd makine
okuma salina seaspin 2.40 15 - 40 atarlı kamış
shimano alivio 2500fa makina
sahte olarak - rapala maxrap 13 cm - yozuri crystal ve pins minnowlar 7-9 cm- maria princess 7 cm ve çeşitli 8.5 ve 10.5 cm ragloular kullandım.
yem olarak genelde teke ve kum kurdu.
0.20 trabucco misina