17-07-2010, 19:54
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Tahsin abi. Haberlerini alıyorum. Bir türlü denk getiremedik.Teşekkürler Bahadır.denk getiriceksen bugün tam zamanı.
Afiyetle...
sana kol atıyom,beni balığa götür.
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/smile.gif)
tahsin mersin 3-7-2010
|
17-07-2010, 19:54
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Tahsin abi. Haberlerini alıyorum. Bir türlü denk getiremedik.Teşekkürler Bahadır.denk getiriceksen bugün tam zamanı. sana kol atıyom,beni balığa götür. ![]()
17-07-2010, 19:58
ANTALYALI07 yazdı:tahsin abi gerçekten süper bir av olmuş,ellerinize sağlık.av yaptığınız yer liman içinde bağlı olan teknelerin üstünden avlanıyorsunuz sanırım.doğrumu.mazmoz iyi sonuç vermiş,paylaşım için teşekkürler,bol şanslar rastgele.hayatım av yaptığımız yer liman içi.bize iki tekne arası yeterli oluyor.teknecileri tanırsak üstündende avlanıyoruz.mazmozsuz olmaz ama yazın yeterli yem olmadığından biraz kısıtlı olarak atıyoruz,teşekkürler.
17-07-2010, 20:16
cranium yazdı:Yemleri attığınıza pişman olmuşsunuzdur Tahsin abi. Arkadaşınız balık çekerken yemsi kalmak kötü bir duygu olsa gerek. Ama ondan önce tuttuğunuz levrekler için tebrikler ...hayatım attığımız yemler balıkların kısmeti.son bir avuç yemle o saatte balıkları yakalamakta Ahmet ayrımın kısmetiymiş.mazmoz hamsi , sardalya bucalıfikret yazdı:tahsin ve ekibine teşekkürler elinize sağlık güzel sabah suyunu almışsınız afiyet olsun rast gele .canım fikocum teşekkürler.gerçekten sabah suyu oldu. fish or die yazdı:sabah suyu bereketi kimseyi boş döndürmemiş tahsin abi bereketli ve afiyet olsunMuratcım bir ara saat 04 gibi galiba boş dönücez diyede düşündüm,ama sabah suyu ilaç gibi geldi.
17-07-2010, 21:57
tahsinmersin yazdı:Teşekkürler Bahadır.denk getiriceksen bugün tam zamanı. Sabah Ankara'ya yola çıkıyorum be abicim ![]() ![]() ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
17-07-2010, 22:06
Bahadır Sarıca yazdı:Sabah Ankara'ya yola çıkıyorum be abicimbahadırım bende yarın gece istanbul pendik e gidiyorum. ![]() sen üzülme bir gün yolumuz yine kesişecek.
17-07-2010, 22:30
tahsinmersin yazdı:bahadırım bende yarın gece istanbul pendik e gidiyorum. Hayırla gider, hayırla döneriz inşallah Tahsin abim. Tabii ki kesişecek...Senin bu sesin, bu gece pek yerinde duracak gibi değil ama ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
17-07-2010, 23:11
Bahadır Sarıca yazdı:Hayırla gider, hayırla döneriz inşallah Tahsin abim.yok yok ben bu gece pek kıpraşmam,yorgunum,gündüz mesaisinden çıktım. bu günü dinlenicem.
17-07-2010, 23:36
Maşallah Tahsin abi yine almışsın levrekleri tebrikler. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
18-07-2010, 00:16
rusan yazdı:Maşallah Tahsin abi yine almışsın levrekleri tebrikler. Afiyet olsuneyvallah sağol Ruşan. ![]()
19-07-2010, 12:24
![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|