17-07-2010, 00:16
Ramiz abimiz balığın belini kırmaya başlamış,ekip hazırla deyince tamam gel ekip hazır dedi.ekipte imam,ayrım ramiz ve ben varız.balık zaten sabaha karşı başladığından acele etmiyoruz.gece yarısında yola cıkıyoruz.gece 01: 30 gibi ilk olyayı suya indiriyoruz.solumda ramiz onun solundada imam var Ayrım benim sağımda ama teknelerden kendisini göremiyorum.av verimsiz geçiyor ilk vuruşu 04:30 gibi ramiz abimden geliyor.1/2 grlık levrek.daha sonra ikinciyide alıyor.bu arada ben oltayı yemlerken 2.oltanın işaretinin olmadığını fark ettim,misinayı elime aldım fakat yürümüyordu,misinayı cekmeye başladım birden misina doldu.meğer bizim yemi olduğu yerde yemiş.300-400 gr gelen bu levreği kepçesiz aldım.gün ağarınca balık kudurdu, ramiz kudurdu.önünü mazmozlayıp balığı götürüyor,herhalde ordan artan balıklarda bana geliyor.bu arada ufak balıklara yem dayandıramıyoruz.Ayrım geldi ramizden bir avuç yem aldı ikimizin arasında başladı avlanmaya. balık kesildi,ramiz paydos dedi kalan yemleri denize savurdu.fakat bu seferde Ayrımın şovu başladı.ilk önce iri bir mırmır sonra levrekleri çekmeye başladı saat 07 yi geçiyordu,güneş doğmuştu.bizde yem yok oda elindekileri bitirinceye kadar avlandı bizde seyrettik.gecesi vasat fakat sabahı harika bir günü geride bıraktık.
yem;hamsi
olta;klasik el oltası
iğne ;mustad 505/3
misina ;engel kıss 0.22
NOT:elimde tuttuğum mırmır 10.07.2010 da avlandığımda 3-5 ispari 1 kefali tuttuğum zaman yakalandı.Son resimde Ayrımı tutuğu levrek ve mırmırıyla çektim.
yem;hamsi
olta;klasik el oltası
iğne ;mustad 505/3
misina ;engel kıss 0.22
NOT:elimde tuttuğum mırmır 10.07.2010 da avlandığımda 3-5 ispari 1 kefali tuttuğum zaman yakalandı.Son resimde Ayrımı tutuğu levrek ve mırmırıyla çektim.