Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Az...fakat guzel boy
29 /11/2009..pazar..Fener Limani
Saat 09:00...Ben,Hakan ve Hakan`in bacanagi ..limandan Hakan`in teknesini guzel bir gun gecirmek icin suya saliyoruz.
Saat 09:30..Ilk meramiza capamizi atmis,avimiza baslamistik.Kahveler yapildiKahve,oltalar deniz ile bulusturuldu.Ilk mercani Hakan cekti.Balik pek keyifli vurmuyordu.Hava guzel,ruzgar hic yok,gunes havayi iyice isitmisti. Bir guzel ahtapot...hemen tekneye aldik.Aradan 1,5 saat bir sey gecmisti,baska balik alamamistik.Ben arkadaslara yeni bir meraya gitmeyi onerdim,hemen kabul ettiler.Alkis
Saat 11:00...yeni meramiza,capamizi attik,avimiza basladik.Aralikli olarak,mercanlar aliyorduk.Az,fakat boylari guzelAlkis.Ufak boy cikan karagozleri denize iade ediyorduk.Gun guzel geciyordu.
Saat 13:00...baligin vurmasi kesti.Deniz biraz lodos cikardi,ve hareketlendi.Iste bu hareketlenme ile,asagidaki hanoslarda hareketlendiSiyirdim.Oltalarimizda devamli hanos cikiyordu.SnifsinfHanoslari tekrar denize gonderiyor,fakat derinlik farkindan etkilendikleri icin yasamiyorlardi,ve boylece martilara guzel bir ziyafet 78baslamisti.Bir an Hakan bir mercan cekti,tamam dedik tekrar mercan basliyor,fakat yanilmisik.Hakan gunun ilk mercanini cektigi gibi,sonuncuyuda o cekmisti.
Saat 16:00..artik yorulmustuk,capamizi kaldirdik..ve limanin yolunu tuttuk.74

Bundan iyi avlar sizlere nasip olsun.Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
fotolarin devami...................

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
hakan tekneyi römorkla getirip götürüyorsa o zaman liman,dalga veya hırsızlık sorunu olmuyordur gibi görünüyor.sanırım en garantilisi bu olmalı.
balıklar az ama güzel olmuş hepinize tebrikler rastgele AlkisSeerf
Bul
maşallahınız var faruk devamını bekliyoruz AlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:hakan tekneyi römorkla getirip götürüyorsa o zaman liman,dalga veya hırsızlık sorunu olmuyordur gibi görünüyor.sanırım en garantilisi bu olmalı.
balıklar az ama güzel olmuş hepinize tebrikler rastgele AlkisSeerf
tesekkurler Nihat...
evet Hakan romork ile getirip-goturuyr...ve sorubu yok
hatta limana cikarken bana,abi buradan bir yer bulup tekneyi baglasak dedi..
bosver abicim ben bu limanda bir motor kurban verdim,baska vermiyelim dedim...dedigin gibi en garantisi buAlkisyani tekneni treylerin varsa,beraberinde goturmek
tekrar tesekkurler sizlerede rastgele
yalova tatar yazdı:maşallahınız var faruk devamını bekliyoruz AlkisSeerf
tesekkurler Erden...insallah devami olacak..
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Çok güzelmiş FarukAlkis
Hava da ne güzelmiş öyle pırıl pırıl vallahi.Martının dalışı da süper yani.
Afiyetler olsun Seerf
Bul
Alkisilk ve son balığı yakaladığı için önce hakan ı sonrada sizleri kutlarım.Gulumse.güzel bir havada denizde olmak ve azda olsa balık tutabilmek harika bir şey.günün keyfini balıklarıın güzel oluşu bozmamış oldu.
faruk abi hepinizin ellerine sağlık.Alkis
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ufuktan26 yazdı:Çok güzelmiş FarukAlkis
Hava da ne güzelmiş öyle pırıl pırıl vallahi.Martının dalışı da süper yani.
Afiyetler olsun Seerf
tesekkurler Hocam..bu gun cok guzel bir gun idi
martilarin o dalisini yakalamak icin cok foto cektik..iki tane en guzel kareyi koydum
sizlerede rastgele
tahsinmersin yazdı:Alkisilk ve son balığı yakaladığı için önce hakan ı sonrada sizleri kutlarım.Gulumse.güzel bir havada denizde olmak ve azda olsa balık tutabilmek harika bir şey.günün keyfini balıklarıın güzel oluşu bozmamış oldu.
faruk abi hepinizin ellerine sağlık.Alkis
tesekkurler Tahsin
balik az da olsa ,dedigin gibi denizde bulunmak harika bir sey,hele boyle guzel bir gunde
sizlerede rastgele
Bul
Tebrikler arkadaşlar Alkis güzel havada güzel balıkcılık olmuş , Bereketli ve afiyet olsun Seerf
Nedense bizim tarafta da mercan yok sayılırdı Gulumse
Bul
Ekipçe çok güzel bir havada avlanma imkanı bulmanız çok hoş olmuş Alkis Balıklar da ahtapotlar da güzel Gulumse Biraz işçiliği olsa da ahtapot salatası ne güzel olur , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,642 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Guzel bir başlangıç demdem 15 1,842 07-11-2015, 09:00
Son Yorum: bucalıfikret
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,748 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 3,084 27-10-2014, 16:19
  Albatros-gr guzel bir haftasonu Albatros-gr 21 2,601 15-01-2014, 12:36
Son Yorum: YaKaMoZ
  Antalyadan kiyidan geçen güzel bir av YaKaMoZ 41 6,368 16-03-2013, 20:33
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice Torik Orhanbaba 37 5,445 07-01-2013, 00:01
Son Yorum: Antepli 27
  Güzel bir cumartesi nihatkr 35 5,521 05-12-2011, 21:37
Son Yorum: ufuktan26
  güzel bir aynalı :) araphüso26 71 11,157 16-08-2011, 00:25
Son Yorum: araphüso26
  Az balikli,guzel bir gun Albatros-gr 33 6,308 21-01-2011, 19:51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi