29-11-2009, 21:19
29 /11/2009..pazar..Fener Limani
Saat 09:00...Ben,Hakan ve Hakan`in bacanagi ..limandan Hakan`in teknesini guzel bir gun gecirmek icin suya saliyoruz.
Saat 09:30..Ilk meramiza capamizi atmis,avimiza baslamistik.Kahveler yapildi
,oltalar deniz ile bulusturuldu.Ilk mercani Hakan cekti.Balik pek keyifli vurmuyordu.Hava guzel,ruzgar hic yok,gunes havayi iyice isitmisti. Bir guzel ahtapot...hemen tekneye aldik.Aradan 1,5 saat bir sey gecmisti,baska balik alamamistik.Ben arkadaslara yeni bir meraya gitmeyi onerdim,hemen kabul ettiler.
Saat 11:00...yeni meramiza,capamizi attik,avimiza basladik.Aralikli olarak,mercanlar aliyorduk.Az,fakat boylari guzel
.Ufak boy cikan karagozleri denize iade ediyorduk.Gun guzel geciyordu.
Saat 13:00...baligin vurmasi kesti.Deniz biraz lodos cikardi,ve hareketlendi.Iste bu hareketlenme ile,asagidaki hanoslarda hareketlendi
.Oltalarimizda devamli hanos cikiyordu.
Hanoslari tekrar denize gonderiyor,fakat derinlik farkindan etkilendikleri icin yasamiyorlardi,ve boylece martilara guzel bir ziyafet
baslamisti.Bir an Hakan bir mercan cekti,tamam dedik tekrar mercan basliyor,fakat yanilmisik.Hakan gunun ilk mercanini cektigi gibi,sonuncuyuda o cekmisti.
Saat 16:00..artik yorulmustuk,capamizi kaldirdik..ve limanin yolunu tuttuk.
Bundan iyi avlar sizlere nasip olsun.
Saat 09:00...Ben,Hakan ve Hakan`in bacanagi ..limandan Hakan`in teknesini guzel bir gun gecirmek icin suya saliyoruz.
Saat 09:30..Ilk meramiza capamizi atmis,avimiza baslamistik.Kahveler yapildi

Saat 11:00...yeni meramiza,capamizi attik,avimiza basladik.Aralikli olarak,mercanlar aliyorduk.Az,fakat boylari guzel

Saat 13:00...baligin vurmasi kesti.Deniz biraz lodos cikardi,ve hareketlendi.Iste bu hareketlenme ile,asagidaki hanoslarda hareketlendi

Saat 16:00..artik yorulmustuk,capamizi kaldirdik..ve limanin yolunu tuttuk.

Bundan iyi avlar sizlere nasip olsun.

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]