Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercan ve mirmir avi
Faruk abi tebrikler , özletmiştin o güzel raporlarını , ama ben sizin için dayanamaz yine o pazar kahvesini denizde içer diye düşünüyodumki raporunuzu okudum , mandALda pek yakışmış , kahve keyfinizede diyecek yok. Balıklara gelince onlarda harika zaten yine bir pazar günü keyfinizi yapmışsınız emeklerinize sağlık tekrar tebrikler
AlkisAlkis

Forever Greek Team...
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
faruk abi çok güzel keyifli bir av olmuş denizde olmanın verdiği mutluluk yüzünüze yansımış Seerf balıklar harika iri boy bereketli ve afiyet olsun Alkis

bu arada 007 james bond bence ayhan abi ajan gibi çıkmış balığa Siyirdim

birde uzun süredir johni vayt tan ses yok SiyirdimSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Nefis bir av günü olmuş yine kaptan tebrikler..
''Vasmos'' a burda ''mazmoz'' deniliyor.Merayı yemlemekten,kötü koku ile balıkları oraya çekmekten söz ediyoruz tabiki değilmi..
Bereketli olsun..
Bul
Faruk abicim gene çok güzel bir av olmuşAlkis
Şu mazmoz hazır satılıyor demişsin. Biz burada kendimiz yaparken canımız çıkıyor(kokudan tabiiSiyirdim) Hazır olanın markası nedir?Seçemedim. Burada da varsa uğraşmayalım. Bu arada verim alabiliyor musunuz?Wink
Hakan hocamla irtibat iyi olmuş. Mırmırlar 10'a 9 galip gelmiş. Çeşme'de de hava durunca balık tamamaen kesti. Sabah suyu 3bft'da güzel iş çıkardık.
Kahve keyfine bizde çözüm buldukBobo Nescafe'nin soğuk kahvesi varmış. Bugün Kemal abi ile denedik, gayet güzeldi. Bundan sonra karşılıklı kahvelerimizi kaldırırız.
Yalnız kahve keyfi sırasında yüzünde hafif zorlanma gördüm.SiyirdimBacak ve kollar üzerinde mi duruyorsun?Altta oturak yok mu?Bobo(Şaka şaka- güzel keyif yapmışsın)
Bol ve bereketli avlarının devamını dilerim. RastgeleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Alkisdönüşün muhteşem olmuş,sana ve ayhan a tebriklerimi sunarım.balıklarınız güzelmiş.afiyetler olsun.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Faruk bu pazar Kahvetekenede içtin ne mutlu sanaAlkisHakan-serkan iyi yere tezgah açmışlarBobosizlere afiyet olsunSeerfAyhanada selamlarGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
uzman42 yazdı:Faruk abi tebrikler , özletmiştin o güzel raporlarını , ama ben sizin için dayanamaz yine o pazar kahvesini denizde içer diye düşünüyodumki raporunuzu okudum , mandALda pek yakışmış , kahve keyfinizede diyecek yok. Balıklara gelince onlarda harika zaten yine bir pazar günü keyfinizi yapmışsınız emeklerinize sağlık tekrar tebrikler

Forever Greek Team...
tesekkurler Ismail cok sagol..
pazar sabahi kahvesini ,boyle guzel bir denizde icmeyi hakikaten ozlemisim..
cok gunler oldu,boyle guzel bir hafta sonu yapmamisti..bir taraftan kuvvetli lodoslar,ardindan kuvvetli poyraz..bu gun superdi
sizlerede rastgele
fish or die yazdı:faruk abi çok güzel keyifli bir av olmuş denizde olmanın verdiği mutluluk yüzünüze yansımış Seerf balıklar harika iri boy bereketli ve afiyet olsun

bu arada 007 james bond bence ayhan abi ajan gibi çıkmış balığa Siyirdim

birde uzun süredir johni vayt tan ses yok SiyirdimSiyirdimHappy
tesekkurler Murat ..cok sagol
Ayhan `a benzetmeni iletecegim....sadece hosuna gidermi bilmem...ha bu arada meslegide avukattirSiyirdim..tazminat davasi filan..SiyirdimHappyne oldu terledin mi?
Senin artist Johni vayt`a gelince ,kendi cok iyi...
benim tekneyi gecigimiz hafta beraber cikardik..bu defa kendinin degilde,jeep`inin fotosunu koydum,o tekneyi cikardigim konuya
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk ustam yine duramadın açılsın egenin tuzlu sularına..balıklar bir harika mazmozu atarken mandallı fotoya çok güldüm.. pinokyoya benzemişsinSiyirdimAlkisWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Lakerda yazdı:Nefis bir av günü olmuş yine kaptan tebrikler..
''Vasmos'' a burda ''mazmoz'' deniliyor.Merayı yemlemekten,kötü koku ile balıkları oraya çekmekten söz ediyoruz tabiki değilmi..
Bereketli olsun..
tesekkurler Mehmet abi..
ayrica yanlisimida duzelttigin icin cok sagol
sizin mazmoz dediginize biz burada bazmo diyoruz....
ben mazmoz olarak ilk defa Izmirli arkadaslardan duydum..
bana saka yapmislardi,senin getirecegin yemler,ancak mazmoz olur..demislerdi
ben o kelimeyi,gunun yorgunlugu de,ister yaslilik-unutkanlik de...Siyirdim
yanlis hatirladim,vazmoz yazdim...
konu icinde,ve fotolarda sayende,gerekli duzeltmeleri yaptim..
tekrar tesekkurler..
sizlerede rastgele
kasap100 yazdı:Faruk abicim gene çok güzel bir av olmuş
Şu mazmoz hazır satılıyor demişsin. Biz burada kendimiz yaparken canımız çıkıyor(kokudan tabiiSiyirdim) Hazır olanın markası nedir?Seçemedim. Burada da varsa uğraşmayalım. Bu arada verim alabiliyor musunuz?Wink
Hakan hocamla irtibat iyi olmuş. Mırmırlar 10'a 9 galip gelmiş. Çeşme'de de hava durunca balık tamamaen kesti. Sabah suyu 3bft'da güzel iş çıkardık.
Kahve keyfine bizde çözüm buldukBobo Nescafe'nin soğuk kahvesi varmış. Bugün Kemal abi ile denedik, gayet güzeldi. Bundan sonra karşılıklı kahvelerimizi kaldırırız.
Yalnız kahve keyfi sırasında yüzünde hafif zorlanma gördüm.SiyirdimBacak ve kollar üzerinde mi duruyorsun?Altta oturak yok mu?Bobo(Şaka şaka- güzel keyif yapmışsın)
Bol ve bereketli avlarının devamını dilerim. RastgeleAlkisSeerf
tesekkurler Bahadir cok sagol..
o mazmoz kutusunun uzerinde captain Hoock yaziyor..simdi nasil marka bu deme..kutunun uzeri plastigi bile acaip kokuyor..
vay canina yine dayanamadin gittin demek,aslinda iyide olmus hani..cunku bu gun cok guzel bir hava vardi..soguk kahvelerinizide icmissiniz afiyet olsun
hayir - hayir..havada durmuyorum,altimda kova var...fakat ufak adam oldugum icin kova kaybolmusSiyirdim
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli olsun mırmırlar güzel gerçekten...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  barbun.mırmır.çupra.lidaki. bucalıfikret 40 5,548 18-12-2013, 12:42
Son Yorum: bucalıfikret
  selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 7 1,604 16-09-2013, 10:50
Son Yorum: ANTALYALI07
  Mırmır mı yoksa takozmu :) ? yalnız balıkçı 12 2,623 03-09-2013, 20:49
Son Yorum: turna
  Mercan avlarım, kullandığım takımlar, yemler ve uygulamalarım. Torik Orhanbaba 64 15,515 03-12-2012, 09:45
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  16.09.2012 Aliağa-Yediveren Avlağında,Mercan Geçidi Sargoz35 21 3,958 25-09-2012, 11:22
Son Yorum: cranium
  Altaylı Ercan Çeker MERCAN ALTAYLI 70 6,459 27-04-2012, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  ALANYADA Lekeli Mercan Avım. rauf 18 3,274 09-04-2012, 19:57
Son Yorum: ALTAYLI
  3 satlik soğukta aldigim 2 adet mirmir YaKaMoZ 26 3,282 31-01-2012, 21:24
Son Yorum: YaKaMoZ
  27/11/2011 Albatros-gr Bir sepet mercan Albatros-gr 48 7,852 01-12-2011, 22:36
Son Yorum: Albatros-gr
  Pazar günkü mırmır avım muhammer41 38 5,824 16-11-2011, 21:09
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi