08-11-2009, 12:56
deniz aşığı yazdı:oh oh oh güzelliğe bak afiyet olsunteşekkürler sağolasın abiciğim..
bahriyeli yazdı:bereketli olsun ozan afiyetle boğulmuş balıklar devamına rastgele.inşallah daha bollaşacak önümüzdeki günlerde..
kasap100 yazdı:Bereketli olsun Ozan...teşekkürler saygılar ...
3 olsun bizim olsun...İleride daha güzel avların olur inşallah...
Özellikle son fotoğraf pek hoş...İmanlı da gitmiştir onlar
Afiyet olsun...Rastgele...
uzman42 yazdı:Afiyet olsun emeklerinize sağlık , bir kaç gündür balık raporu göremiyodum bu iyi oldu , tekrar tebrikler...bende bunun farkında idim ama daha güzel bir rapor sunmak isterdim hafif bir yeşillik koymak nasip oldu masaya....
doktor yazdı:Ozan Dostum güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim bereketli olsun iler ki zamanlarda daha da bollarını tutarsın inşallah afiyet olsun saygılar.sağol kardeşim benim..inşallah duaların kabul olur..ve hepimiz güzel balıklar alırız..
Lakerda yazdı:Bereketli vede afiyet olsun Ozanevet abi mantarlı takım kullandım 4 no,3 iğneli 025 bedene bağlı takım.rapalalr iş yapıyor ama balığın bol bir şekilde merada geçişler yapması lazım..şu an o bolluk yok..bazen giriyor o andada belili noktalarda çaparilerle balığı alıyorlar..dün kalenderde olduğu gibi sabah öğlene kadar güzel av vermiş çinekop palamut..saygılar ..
Açığa da mantarlı takım mı kullandın.Üsküdar'da gördüklerim gibi 5-6 cm.lik rapalalar K.Köyde iş yapmıyormu ?
bucalıfikret yazdı:ozanım tebrikler mantarlı takımı bende denicem. afiyet olsun rast gele.evet abi sizin oralarda hiç bu takımı kullanan yok..sanki istanbul dışında yok gibi..güzel taze istavrit yada iri taze sardalya yemle dene bir..çanankkalede gördüm ama sistem biraz daha farklı takımın bedenini 0.50 ile yapıyorlar ama balık atlıyordu..ve bu takıma başka balıklarda atlıyor..dene derim en kısa zamanda..saygılar..
thunderbolt yazdı:Ozan tebrikler , aksiliklere rağmen çinekopu çıkarmışsın denizden Yalnız şaşırdığım bir olay var : Çinekop , palamut ve istavritin aynı yerde av vermesi Çinekop çıktım mı resmen lüfer bile kesiyor .Afiyet şeker olsunburada oluyor çinekop çok daha kalabalık sürüler halinde geziyor çinekopu dipte arıyorsun,sonra çeke çeke takım su yüzeyine yakın mesafelerde iken palamut denk geliyor..bu iki balığın da biraz geirisinde kıyıya yakın yerlerde istavrit sıkışıyor tehlikeyi hissederek..bazende aynı şekilde balık kesiyor yok oluyor..ama bu üç balığın aralarında acımasız bir rekabet varki durum bu şekilde oluyor palamut lüferden korkar,istavritte hem palamut hem lüferden..bazen suyun üztünde kabarmalar fokur fokur fesler oluşuyor süper bir şey yani.bizde güzel avlar yapıyoruz durum böyle olursa..saygılar..
Bizim burda lüfer kalktı , artık Çanakkale'nin Ege sularında da yakalanıyormuş . Ege'de avcılık yapanların bayramı başlamak üzere , rasgele ...
Albatros-gr yazdı:Ozan tebrikler..sağolasın abicim olmadı ne yapalım bi dahakine..saygılar..
az olsun bizim olsun,gerci 10 tane olabilirmis ,fakat..3 tane olmus
olsun..afiyet olsun
bir dahakine daha bollarina insallah
restgele