11-10-2009, 23:07
nezamandan beri adam gibi balığa gidemedik diye yakınıp bir fırsat kolluyorduk ama ne zaman müsait olsak balığa gitsek aradığımız balık yok narlıyı arıyoruz karagöz lüfer başlamadı buralara gelmeyin diyorlar mudanyaya gitsek mezgit oda bizi pek sarmıyor neyse bu sabah kalktım hava süper içimkaynadı durdu ya bu havada evde durulurmu balık yoksa yok bir türlü körfeze daha irmedi ne yapalım bizde olanla yetiniriz diye aldım benim biraderi gürhan abiye bir telefon abi geliyorum seni almaya mudanyada biraz denizi yoklayalım hem de bu güzel günü denizde güzel güzel geçiririz diye o zaten dünden hazırmış valla.
Neyse çıktık yola mudanya yat limanına vardığımızda faruk abiyle ayak üstü bir sohbet oda dert yanıyor her tarafta lüfer palamut var buralara uğramıyor diye, körfeze bir türlü girmediler daha diye yanındaki balıkçılarda ekledi işin garip tarafı hadi o balıklar gezici de bizim yerli karagöz eşkinalarda yoklar piyasada neyse dedik vira bismillah atladık sandala şöyle güzel bir deniz havası aldık yanında da 5 kilo kadar istavrit ve izmarit hediyesi oldu.
inşallah güzel balık yapacak bu sene de nezaman onu bilemiyoruz ama ekip tam takım o balıkların girmesini bekliyor yeterki sağdan soldan bir iki ufak haber gelsin
Neyse çıktık yola mudanya yat limanına vardığımızda faruk abiyle ayak üstü bir sohbet oda dert yanıyor her tarafta lüfer palamut var buralara uğramıyor diye, körfeze bir türlü girmediler daha diye yanındaki balıkçılarda ekledi işin garip tarafı hadi o balıklar gezici de bizim yerli karagöz eşkinalarda yoklar piyasada neyse dedik vira bismillah atladık sandala şöyle güzel bir deniz havası aldık yanında da 5 kilo kadar istavrit ve izmarit hediyesi oldu.
inşallah güzel balık yapacak bu sene de nezaman onu bilemiyoruz ama ekip tam takım o balıkların girmesini bekliyor yeterki sağdan soldan bir iki ufak haber gelsin