Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mudanyada keyif yapalım dedik
nezamandan beri adam gibi balığa gidemedik diye yakınıp bir fırsat kolluyorduk ama ne zaman müsait olsak balığa gitsek aradığımız balık yok narlıyı arıyoruz karagöz lüfer başlamadı buralara gelmeyin diyorlar mudanyaya gitsek mezgit oda bizi pek sarmıyor neyse bu sabah kalktım hava süper içimkaynadı durdu ya bu havada evde durulurmu balık yoksa yok bir türlü körfeze daha irmedi ne yapalım bizde olanla yetiniriz diye aldım benim biraderi gürhan abiye bir telefon abi geliyorum seni almaya mudanyada biraz denizi yoklayalım hem de bu güzel günü denizde güzel güzel geçiririz diye o zaten dünden hazırmış valla.

Neyse çıktık yola mudanya yat limanına vardığımızda faruk abiyle ayak üstü bir sohbet oda dert yanıyor her tarafta lüfer palamut var buralara uğramıyor diye, körfeze bir türlü girmediler daha diye yanındaki balıkçılarda ekledi işin garip tarafı hadi o balıklar gezici de bizim yerli karagöz eşkinalarda yoklar piyasada neyse dedik vira bismillah atladık sandala şöyle güzel bir deniz havası aldık yanında da 5 kilo kadar istavrit ve izmarit hediyesi oldu.

inşallah güzel balık yapacak bu sene de nezaman onu bilemiyoruz ama ekip tam takım o balıkların girmesini bekliyor yeterki sağdan soldan bir iki ufak haber gelsin

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
buda akşamki hasılat bir sandık balık Smile kısa günü karı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
mürsel izmaritleri görünce direk alıma mudanya levrekleri geliyor bi levreğe gezseydiniz keşke,
gürhanıda bayadır görmüyorduk sayende görmüş olduk dostumu Gulumse
bereketli olsun rastgele.Alkis
Bul
geçen gürhanada söyledim bursa gurubunun narlı turları başlasa artık dedim özledik sizleri GulumsearkBabyadaşlara selamlar.
Bul
Mursel...lufer ve palamutlari bizlerde bekliyoruz...81
fakat bizlerde de daha bir sey yok..Snifsinf
yinede guzel balikcilik olmus..afiyet olsunSeerf
rastgele
Bul
Nihat Abi sorma valla narlıyı bizde özledik ama dediğim gibi nezaman niyetlensek gelmeyin eliniz boş dönersiniz diyor oradaki arkadaş ah bir başlasa hiç durmayız ama kısmet inşallah olacak bizim buraları kışın balık yapıyor abi inşallah yakında güzel habeler gelecek

mudanyada levrek işi biraz karışık abi bilen ancak alabiliyor oda gerçekten ustalık istiyor , bu arada bu gün çok izmarit vardı yani yem bolken bizim balığa denk getittirmek ayrı bir marifet gerekir inşallah sen buralara bir uğra gürhan abi bahsetmiştir birinden emin abiden buraların levrek ustadı bi seni bir de onu bilirim levrek konusunda ikinizin tanışmasını gerçekten çok isterim
Bul
Bereketli ve afiyet olsun...
Özlediğiniz avları yapmanız dileğimle..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Güzel avınızı tebrik ederim...Bereketli olsun..
Bul
güzel görüntüler, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Mürsel arkadaşım resimlerde bile sizi görmek güzel bi olay Gürhan baya bi zayıflamış görmeyeli balık az yiyor galiba bizim de işler yoğun görüşemiyoruz yıllık iznimden 1 hafta kaldı sizlerin yanına da uğramak istiyorum kısmet olursa bakalım .
güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim pek istavrit izmarit sizleri sarmamıştır ama denizde kısmet ne olursa o tutulur sizlerin de bildiği gibi afiyet olsun kendinize iyi bakın saygılar.AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,290 12-11-2014, 18:34
Son Yorum: Albatros-gr
  13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :) xfisher 46 6,512 16-11-2011, 00:17
Son Yorum: efese
  Keyif dolu 3 saat Albatros-gr 52 7,754 06-06-2011, 07:18
Son Yorum: yycolak
  Cok keyif..Az uzguntu Albatros-gr 95 11,487 22-04-2009, 15:08
Son Yorum: Albatros-gr
  Tekneye bir göz atalım dedik, hazır gelmişken sırtı çektik, kısa günün karı :) Salih Reis 30 6,225 15-03-2009, 17:24
Son Yorum: oltacı
  turan köyüne gidip eğlendik; beraber paylaşalım dedik resimlerin devamı erdekli yücel 53 9,165 08-08-2007, 17:12
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi