Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turan köyüne gidip eğlendik; beraber paylaşalım dedik resimlerin devamı
merhaba arkadaşlar turan köyüne gittik  önce  
fotokopici (erol abi )
istavritçi (mehmet ali abi)
rüzgar 1 (mustafa abi )
aahmet ( ahmet abi , 
ayrı ayrı herkeze çok teşekkür ediyorum beni kırmayıp oraya kadar geldikleri için ................
arkadaşlar   gece 22:00 da  istanbulda hareket edip yalavodan  gece 24:00 te (erden ) yalavolu tatar ugradık ayak üzeri on onbeşdakka  sohpet ettik yolumuza devam ettik karacabeyde  dinlenme istasyonunda  corba içip saat 02:00 hareket edip bandırmanın yolunu tuttuk bandırma limanın da40 yada 45 dakikada  teke yakaladık ve orda erdek turan köyüne sabah ezanıyla   avlanma bölgesine geldik .arkadaşlarım  gece fırtına olması nedeniyle kum solcanı çıkartamamışlar tekey le atmaya başladık . sabah gün actıktan sonra zoraki 15 ..20 adet solcan cıkardık ve onunla toplam 8 adet mırmır aldık balık balık kestikten sonra erol abiyle ben denize girdik bi ara ahmet abinin gözlük ve paletlerini alıp daldım  iskelenin önünde  250 gr ile 500 gr arası   100--150 arası mırmırlar aheste aheste  dolaşıyorlar içim gitti tabiyki   ogün bolbol denize girdik  akşam üzeri cadırımızı kurduk yine fırtına çıktı  akşam  2 minekop 5-6 mırmır alındı  fıtınanın devam etmesi ile sabah balığına bakmadık kahvede sabah kahvaltısını yaptıktan sonra  dönüş yaptık...........
tebrikler
çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz
Bul
güzel bir muhabbet olmuş.. afiyet olsun.. resimleri bekliyoruz
Bul
sait en çok resimler aahmet abide bendede var yarın yükleyecem
yücel resimleri merakla bekliyoruz
Bul
yaşasın macera ruhu Smile
Bul
Süpersiniz keşke gelebilseydik. Hepinizi tebrik ederim. Yücel seni ev sahipliğinden dolayı ayrıca tebrik ederim. Resimleri merakla bekliyorum özellikle minekopların resmini Smile
Bul
çok iyi yapmışsınız.resimleride bekliyoruz.bandırma taraflarının rüzgarı hiç eksik olmaz.ben 3 yıl yaşadım ve 13 yıldırda gelip giderim.hanım köylüyüz yani.inşallah ağustosun 5 nden sonra kısmet olursa bandırmadayım.3-5 gün tatil (yani balık tutacam) yapacam.yine bir şeyler yaparsak sevinirim. selamlar.
Bul
yücel kardeş teşekkürler sizin köy ve sahil okadar güzelki hayran kaldıım bizeorada iyi bir tatil ve iyi bir oltabalıkcılıgı yaptırdıgın için çok teşrkkür ederim
Bul
güzel bir yerde güzel bir macera dolu hafta sonu. deniz harika doğa harika insan daha ne isterki burada yaşlanmaz insan,yeterki faydalanması bil.herşeye beraber gittiğimiz arkadaşlara ve yücele teşekkürler bize yeni bir yer daha gösterdiği için
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  turan köy izmarit avı. erdekli 19 2,449 22-05-2014, 19:50
Son Yorum: tahsinmersin
  s hafta sonu fotolarının devamı acemi dalgıç 1 1,221 22-11-2011, 23:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  mudanyada keyif yapalım dedik boranmursel 29 4,234 14-10-2009, 19:45
Son Yorum: boranmursel
  Tekneye bir göz atalım dedik, hazır gelmişken sırtı çektik, kısa günün karı :) Salih Reis 30 6,225 15-03-2009, 17:24
Son Yorum: oltacı
  13/07/2007...:15/07/2007 erdek turan köyü balık avı erdekli yücel 14 4,832 14-07-2007, 00:36
Son Yorum: yalova tatar
  Terkos ve Sazlı Bosna Raporu Devamı derhan 9 2,401 01-05-2007, 11:27
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi