Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cok keyif..Az uzguntu
Bu gun mevlitten sonra,dedigim gibi ver elini deniz.Saat 2 de imarette idim.Orada yem satan bir Ahmet abimiz var,ondan 100 mamun da aldim(mamunlar cok kucuk).
Deniz super,hafif lodos,dalga yok.Luferleri tuttugumuz bolgeden sirtiye basladim,tik yokSnifsinf.Oradan zemini tas olan mereya gectim..orada bir sey yok.Bir ara martilari gordum,yanlarinda sirtiye basladim,iki sirtiye birden istavrit tutulmustu.Guzel hava ,deniz guzel,balikta cikmaya baslamisti...Ohyandandaha ne isteyebilirm ki..istavritleri 4 yaptim,daha sonra vurmasi kesti.Merayi degistirdim,yeni gittigim yerde bir ufak sinagrit aldim.Daha dolastim ama baska vurus yok....buraya kadar cok keyifSeerf
Gelelim az uzguntuye...
acikta kuslari gordum..full gaz yanlarina,yavasladim sirtinin birini tam attim..motor sunduSnifsinf7-8 cekis calismiyor,ayni senaryo-ayni film.bu sefer bekleyecegim dedim,beklerken mamunlar ile bir-iki olta attim.ama bir sey cikmadi.15-20 dakika gectikten sonra benzin lastigini cikarip..gazi sona kadar acip cektim..ikinci cekiste aldi.aciktaydim ,ne olur,ne olmaz diye sirti yapmadim ,limana geldim.
sirtide 4 istavrit,1 sinagrit ufak
foto1:deniz cam gibi
foto2Confusedirti pozisyonum
foto3:misineyi mantardan gecirisim
foto4:cok keyif
foto 5:hakan(naxos5)in rapalasi
foto 6:baliklar
foto7:limana gelis
foto8:mamunlar

NOT:Limanda depodaki benzini bir krnara doktum,deponun dibinde pislik vardi...yedek benzinimle bir guzel yikadim..benzinler pis,suzmeden koymayin..sunme problemi pislikten olabilir,ustaya(Coni Vayt)a soracagim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
istavritler maşallah baya iyi boydaymış,bereketli olsun faruk abi,bu arada sadece burada pis benzin olur diye düşünürdüm demek heryerde durum aynı,geçmiş olsun.rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:istavritler maşallah baya iyi boydaymış,bereketli olsun faruk abi,bu arada sadece burada pis benzin olur diye düşünürdüm demek heryerde durum aynı,geçmiş olsun.rastgele.
tesekkurler Nihat..deponun dibini gorsen inanamazsin
istavritlerin boyu iyi idi
Bul
maşallah abi güzel raporlar gelmeye başladı.. şu motor işini hallet valla başına bela alacan açıkta çok bağırırsın gel ahmet kurtar beni diyeSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Az olmuş ama kısmet. deniz havası almakta güzel. bizde bugün boğazda gümüşü denedik ama yoktu. diğer balıklarda kayıplardaydı. demek lodos yaramadı..
koskoca denizde hiç taş balığı olmaması ilginç.
ilerleyen günlerde mutlaka daha iyi avlar olacaktır. afiyet olsun.
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah abi güzel raporlar gelmeye başladı.. şu motor işini hallet valla başına bela alacan açıkta çok bağırırsın gel ahmet kurtar beni diyeSiyirdim
HappyHappyHappyahmette ancak gelir..gelsede OLYMPUS ile bir foto ceker ..kacarSiyirdim
Bul
İstavritler ne güzelmiş öyle Faruk.Afiyet olsun.Seerf
Benzinciyi değiştirme vakti gelmiş artık.
Bul
Faruk abi tebrikler.İnat da bir murattırHappySonunda motordu,mevlüttü derken balığa çıkabildin.Güzel de balık almışsın.Afiyet olsun.Seerf
Martılar sana yol göstermiş.Ben de sırtı için martıları gözlerim.Yedinci fotoğrafta çok güzel bir manzara yakalamışsın.Tarih kısmını silip koyarsan masaüstü olarak kullanacağım müsadenle.Çok hoşuma gitti.Bu arada motor seni üzmüş gene ama tecrübe ile atlatmışsın.Aman dikkat abi, sen şu motoru coni vaytaSiyirdim iyice baktır.Denizin şakası olmaz.
Daha bereketli avlarının olması dileğiyle.Rasgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
balıkoltası yazdı:Az olmuş ama kısmet. deniz havası almakta güzel. bizde bugün boğazda gümüşü denedik ama yoktu. diğer balıklarda kayıplardaydı. demek lodos yaramadı..
koskoca denizde hiç taş balığı olmaması ilginç.
ilerleyen günlerde mutlaka daha iyi avlar olacaktır. afiyet olsun.
tesekkurler Birol...tasa olta atmadim,tasin uzerinde sirti yaptim...ama bir ufak sinagritten baska bir sey takmadi
ama deniz-hava guzel...acaip keyif aldimSeerf
Bul
ufuktan26 yazdı:İstavritler ne güzelmiş öyle Faruk.Afiyet olsun.Seerf
Benzinciyi değiştirme vakti gelmiş artık.
tesekkurler hocam
benzinci icin cok haklisin...aynen dusundum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,290 12-11-2014, 18:34
Son Yorum: Albatros-gr
  13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :) xfisher 46 6,512 16-11-2011, 00:17
Son Yorum: efese
  Keyif dolu 3 saat Albatros-gr 52 7,760 06-06-2011, 07:18
Son Yorum: yycolak
  mudanyada keyif yapalım dedik boranmursel 29 4,234 14-10-2009, 19:45
Son Yorum: boranmursel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi