19-04-2009, 23:28
(Son Düzenleme: 19-04-2009, 23:38, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Bu gun mevlitten sonra,dedigim gibi ver elini deniz.Saat 2 de imarette idim.Orada yem satan bir Ahmet abimiz var,ondan 100 mamun da aldim(mamunlar cok kucuk).
Deniz super,hafif lodos,dalga yok.Luferleri tuttugumuz bolgeden sirtiye basladim,tik yok
.Oradan zemini tas olan mereya gectim..orada bir sey yok.Bir ara martilari gordum,yanlarinda sirtiye basladim,iki sirtiye birden istavrit tutulmustu.Guzel hava ,deniz guzel,balikta cikmaya baslamisti...
daha ne isteyebilirm ki..istavritleri 4 yaptim,daha sonra vurmasi kesti.Merayi degistirdim,yeni gittigim yerde bir ufak sinagrit aldim.Daha dolastim ama baska vurus yok....buraya kadar cok keyif
Gelelim az uzguntuye...
acikta kuslari gordum..full gaz yanlarina,yavasladim sirtinin birini tam attim..motor sundu
7-8 cekis calismiyor,ayni senaryo-ayni film.bu sefer bekleyecegim dedim,beklerken mamunlar ile bir-iki olta attim.ama bir sey cikmadi.15-20 dakika gectikten sonra benzin lastigini cikarip..gazi sona kadar acip cektim..ikinci cekiste aldi.aciktaydim ,ne olur,ne olmaz diye sirti yapmadim ,limana geldim.
sirtide 4 istavrit,1 sinagrit ufak
foto1:deniz cam gibi
foto2
irti pozisyonum
foto3:misineyi mantardan gecirisim
foto4:cok keyif
foto 5:hakan(naxos5)in rapalasi
foto 6:baliklar
foto7:limana gelis
foto8:mamunlar
NOT:Limanda depodaki benzini bir krnara doktum,deponun dibinde pislik vardi...yedek benzinimle bir guzel yikadim..benzinler pis,suzmeden koymayin..sunme problemi pislikten olabilir,ustaya(Coni Vayt)a soracagim
Deniz super,hafif lodos,dalga yok.Luferleri tuttugumuz bolgeden sirtiye basladim,tik yok

Gelelim az uzguntuye...
acikta kuslari gordum..full gaz yanlarina,yavasladim sirtinin birini tam attim..motor sundu

sirtide 4 istavrit,1 sinagrit ufak
foto1:deniz cam gibi
foto2

foto3:misineyi mantardan gecirisim
foto4:cok keyif
foto 5:hakan(naxos5)in rapalasi
foto 6:baliklar
foto7:limana gelis
foto8:mamunlar
NOT:Limanda depodaki benzini bir krnara doktum,deponun dibinde pislik vardi...yedek benzinimle bir guzel yikadim..benzinler pis,suzmeden koymayin..sunme problemi pislikten olabilir,ustaya(Coni Vayt)a soracagim