04-09-2009, 16:34
(Son Düzenleme: 05-09-2009, 19:55, Düzenleyen: Bahadır Sarıca.)
Sevgili Dostlar,
Bugün hayırlısıyla
ORCA OGD 360 cm ALÜMİNYUM TABANLI KATLANABİLİR BOT ve
MERCURY 5 HP 4 ZAMANLI UZUN ŞAFT MOTOR satın aldım.Çapa+ip+can yeleği+bayrak vs derken takımı düzdük.İlk başta elektrikli motor ile yola çıkmıştım.Ama burada sizlerin de katkısıyla elektrikli motordan benzinli motora dönüş yaptım.Biraz bütçeyi aştık tabii.
Ama alınan mal bir kere alınıyor iyisi olsun mantığıyla hareket etmekde fayda var.Ayrıca Faruk abinin de dediği gibi ileride satış koşullarını düşünmem de etkili oldu.
Bundan sonra sırtı avlarımda bunu kullanacağım.Fiber olan ile de Germiyan'dan derin su avlarına devam
Bu konuda yardımı geçen, fikirlerini ve tecrübelerini esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederim.
Bundan sonra tüm dostları küçük botumda misafir etmeye hazırım.
Tüm dostlara keyifli avlar dilerim.
Fikir edinmek isteyen arkadaşlar için maliyet tablosu ise şöyle;
ORCA OGD 360 cm ALÜMİNYUM TABANLI KATLANABİLİR BOT 1.679,50 TL
MERCURY 5 HP 4 ZAMANLI UZUN ŞAFT MOTOR 2.492,55 TL
Çapa+ip+2 can yeleği+bayrak+bağlantı aparatları 100,00 TL
-----------------------------------------------------------------------
Toplam 4.270 TL(Ödeme 12 ay taksitle)
360 cm alüminyum tabanlı bot 168 cm genişliğinde, 5+1 kişilik, 3+1 hava odalı, 76 kg agırlığında 1100 denye kalınlığındadır.Pompa kürek, tamir kiti ve taşıma çantası birlikte verilmektedir.
› Model : 5 HP (M,ML) › Kilowatt : 3,68 kW › Tam Gazda Max. Devir/Dakika : 5000-6000 › Silindir Adedi : 1 › Motor Hacmi : 123 cc. › Çap / Strok : › Soğutma Sistemi : Termostatlı Su Soğutma › Ateşleme : › Çalıştırma : El › Dişli Oranı : 2;15:1 › Vites : İleri/Boş/Geri › Kullanım : kol › Alternatör Sistemi : › Trim Pozisyonları : › Yakıt Tankı : Standart › Yakıt Tipi : Kurşunsuz 90 RON min. › Ağırlık : 25 kg. › Tavsiye Edilen Ayna Yüksekliği : Kısa:381 ,Uzun:508 mm. › Motor Tipi : Üstten 2 sübaplı itecekli › Egzost : Pervane Göbeğinden › Yağ Püskürtme : Yok › Ters Dönüş : Yok
Bugün hayırlısıyla
ORCA OGD 360 cm ALÜMİNYUM TABANLI KATLANABİLİR BOT ve
MERCURY 5 HP 4 ZAMANLI UZUN ŞAFT MOTOR satın aldım.Çapa+ip+can yeleği+bayrak vs derken takımı düzdük.İlk başta elektrikli motor ile yola çıkmıştım.Ama burada sizlerin de katkısıyla elektrikli motordan benzinli motora dönüş yaptım.Biraz bütçeyi aştık tabii.
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
Bundan sonra sırtı avlarımda bunu kullanacağım.Fiber olan ile de Germiyan'dan derin su avlarına devam
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/smile.gif)
Bu konuda yardımı geçen, fikirlerini ve tecrübelerini esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederim.
Bundan sonra tüm dostları küçük botumda misafir etmeye hazırım.
Tüm dostlara keyifli avlar dilerim.
Fikir edinmek isteyen arkadaşlar için maliyet tablosu ise şöyle;
ORCA OGD 360 cm ALÜMİNYUM TABANLI KATLANABİLİR BOT 1.679,50 TL
MERCURY 5 HP 4 ZAMANLI UZUN ŞAFT MOTOR 2.492,55 TL
Çapa+ip+2 can yeleği+bayrak+bağlantı aparatları 100,00 TL
-----------------------------------------------------------------------
Toplam 4.270 TL(Ödeme 12 ay taksitle)
360 cm alüminyum tabanlı bot 168 cm genişliğinde, 5+1 kişilik, 3+1 hava odalı, 76 kg agırlığında 1100 denye kalınlığındadır.Pompa kürek, tamir kiti ve taşıma çantası birlikte verilmektedir.
› Model : 5 HP (M,ML) › Kilowatt : 3,68 kW › Tam Gazda Max. Devir/Dakika : 5000-6000 › Silindir Adedi : 1 › Motor Hacmi : 123 cc. › Çap / Strok : › Soğutma Sistemi : Termostatlı Su Soğutma › Ateşleme : › Çalıştırma : El › Dişli Oranı : 2;15:1 › Vites : İleri/Boş/Geri › Kullanım : kol › Alternatör Sistemi : › Trim Pozisyonları : › Yakıt Tankı : Standart › Yakıt Tipi : Kurşunsuz 90 RON min. › Ağırlık : 25 kg. › Tavsiye Edilen Ayna Yüksekliği : Kısa:381 ,Uzun:508 mm. › Motor Tipi : Üstten 2 sübaplı itecekli › Egzost : Pervane Göbeğinden › Yağ Püskürtme : Yok › Ters Dönüş : Yok
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...