Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ORCA 360 cm ALÜMİNYUM TABANLI BOT ve MERCURY 5 HP 4 ZAMANLI UZUN ŞAFT MOTOR
Sevgili Dostlar,
Bugün hayırlısıyla
ORCA OGD 360 cm ALÜMİNYUM TABANLI KATLANABİLİR BOT ve
MERCURY 5 HP 4 ZAMANLI UZUN ŞAFT MOTOR satın aldım.Çapa+ip+can yeleği+bayrak vs derken takımı düzdük.İlk başta elektrikli motor ile yola çıkmıştım.Ama burada sizlerin de katkısıyla elektrikli motordan benzinli motora dönüş yaptım.Biraz bütçeyi aştık tabii.SiyirdimAma alınan mal bir kere alınıyor iyisi olsun mantığıyla hareket etmekde fayda var.Ayrıca Faruk abinin de dediği gibi ileride satış koşullarını düşünmem de etkili oldu.
Bundan sonra sırtı avlarımda bunu kullanacağım.Fiber olan ile de Germiyan'dan derin su avlarına devamSmile
Bu konuda yardımı geçen, fikirlerini ve tecrübelerini esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederim.
Bundan sonra tüm dostları küçük botumda misafir etmeye hazırım.
Tüm dostlara keyifli avlar dilerim.
Fikir edinmek isteyen arkadaşlar için maliyet tablosu ise şöyle;

ORCA OGD 360 cm ALÜMİNYUM TABANLI KATLANABİLİR BOT 1.679,50 TL
MERCURY 5 HP 4 ZAMANLI UZUN ŞAFT MOTOR 2.492,55 TL
Çapa+ip+2 can yeleği+bayrak+bağlantı aparatları 100,00 TL
-----------------------------------------------------------------------
Toplam 4.270 TL(Ödeme 12 ay taksitle)

360 cm alüminyum tabanlı bot 168 cm genişliğinde, 5+1 kişilik, 3+1 hava odalı, 76 kg agırlığında 1100 denye kalınlığındadır.Pompa kürek, tamir kiti ve taşıma çantası birlikte verilmektedir.

› Model : 5 HP (M,ML) › Kilowatt : 3,68 kW › Tam Gazda Max. Devir/Dakika : 5000-6000 › Silindir Adedi : 1 › Motor Hacmi : 123 cc. › Çap / Strok : › Soğutma Sistemi : Termostatlı Su Soğutma › Ateşleme : › Çalıştırma : El › Dişli Oranı : 2;15:1 › Vites : İleri/Boş/Geri › Kullanım : kol › Alternatör Sistemi : › Trim Pozisyonları : › Yakıt Tankı : Standart › Yakıt Tipi : Kurşunsuz 90 RON min. › Ağırlık : 25 kg. › Tavsiye Edilen Ayna Yüksekliği : Kısa:381 ,Uzun:508 mm. › Motor Tipi : Üstten 2 sübaplı itecekli › Egzost : Pervane Göbeğinden › Yağ Püskürtme : Yok › Ters Dönüş : Yok

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır hayırlı olsun allah iyi ve bol balıklı günlerde kullanmayı nasip etsin, darısı bizlere olur inşallah..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bahadır hayırlı olsun kardeşim.İyi günlerde kazasız belasız bereketli balık avlarında kullanırsın inşallahAffetAlkis
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Bahadır hayırlı olsun allah iyi ve bol balıklı günlerde kullanmayı nasip etsin, darısı bizlere olur inşallah..AlkisAlkis
Güzel dileriniz için teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin.Rastgele...

orhanekmekci yazdı:Bahadır hayırlı olsun kardeşim.İyi günlerde kazasız belasız bereketli balık avlarında kullanırsın inşallahAffetAlkis

orhanekmekci yazdı:Fiat yapılan taksitlere göre iyi,Mercury nin İzmir satış bayisinin tel varmı.

Teşekkür ederim Orhan abicim.Umarım siz de gönlünüze göre bir motora kavuşursunuz.Mercury motorun İzmir'deki bayiisinden almadım abi.Ben İzmir'deki bir av marketinden aldım.En uygun fiyat buydu.Gerekirse telefon yer verebilirim.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Güzel dileriniz için teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin.Rastgele...

Teşekkür ederim Orhan abicim.Umarım siz de gönlünüze göre bir motora kavuşursunuz.Mercury motorun İzmir'deki bayiisinden almadım abi.Ben İzmir'deki bir av marketinden aldım.En uygun fiyat buydu.Gerekirse telefon yer verebilirim.

Çok iyi olur BahadırAlkis
Bornova - izmir
Bul
Hayırlı olsun Bahadır Alkis Kazasız-belasız ve bereketli avlar dilerim Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
hayırlı olsun bahadırım.. güzel sırtilerle büyük balıklar yakalarsın inşallah...fotolarınıda görmek isterdimAlkis evet adminler oylama başlatın bahadırın botunun ismi ne olsunSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
thunderbolt yazdı:Hayırlı olsun Bahadır Alkis Kazasız-belasız ve bereketli avlar dilerim Affet
Saolasın Nedim, teşekkürler.Rastgele...
araphüso26 yazdı:hayırlı olsun bahadırım.. güzel sırtilerle büyük balıklar yakalarsın inşallah...fotolarınıda görmek isterdimAlkis evet adminler oylama başlatın bahadırın botunun ismi ne olsunSiyirdim

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Hüseyin abim..Allah herkesin gönlüne göre versin.
Vallaha isim düşünmemiştim hiçSiyirdimBota isim olur mu dersinHappyBi düşünelim bakalımBoboRastgele...

Bul
bahadır hayırlısı olsun bol balık tutasın raporlarını bekliyoruz rast gele.Alkis
Bul
Hayırlı olsun Bahadır bey,kazasız belasız bereketli avlarda kullanmanı dilerim..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,070 22-06-2015, 23:31
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Uzun aradan sonra Albatros-gr 21 2,398 24-07-2014, 21:24
  Uzun zaman sonra bir rapor dagistan 33 5,196 20-11-2012, 13:52
Son Yorum: fish or die
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,736 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  Uzun oltayla KUZU AVIM. rauf 40 7,046 07-09-2012, 22:14
Son Yorum: makineci
  uzun aradan sonra hakan-serkan naxos 5 24 4,256 01-12-2011, 13:08
Son Yorum: eşref sürek
  uzun aradan sonra mesede paragat ve mirmircilik naxos 5 42 7,109 19-07-2011, 16:45
Son Yorum: yakamoz.gr
  uzun aradan sonra sezona merhaba naxos 5 28 5,623 03-05-2011, 23:11
Son Yorum: ufuktan26
  uzun aradan sonra... naxos 5 21 3,560 03-12-2010, 20:48
Son Yorum: naxos 5
  Uzun Aradan Sonra İlk Balık Avına Çıkışım . rasgelebalıkçılık 26 3,564 30-03-2010, 22:43

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi