Uzun zamandır ilk defa pazar sabahı balık tutmaya gittim.Malesef balık yoktu.En azından bir kaç resim çekeyim dedim.Bir kaç yunus balığı gördüm bununda etkisi olabilir.Teknelerin hepsi yukarıdan beşiktaşa doğru iniyordu demekki boğazın yukarılarında balık yok.Tutuğum bir kaç balıkta bi kaç istavrit birde hamsi.Ama kıyıda kıraça vardı.İnce takım atsam yakalayabilirdim.
Uzun Aradan Sonra İlk Balık Avına Çıkışım .
|
29-03-2010, 08:54
kamil güzel olmuş temiz hava almışsın
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
29-03-2010, 08:58
Sorma bir türlü döndüremedim resimleri.Bu daha ilk olduğundan bundan sonrakiler daha güzel oalcaktır inşallah.Yüklediğim resimlerin hepsi çıkmadı neden anlayamadım.
29-03-2010, 09:09
10 adet yükleyebiliyorsun bi seferde ,ilk resimleri gönderdikten sonra atnı konunun altına resimlerin devamı diye 10 adet daha yollarsın.
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
29-03-2010, 09:13
dün bende niyetlendim aslında tam hazırlıklara başladım yağmur başladı yle oluncada hanım vazgeçti bende ıslanmamayı tercih ettim,
artık boğaza yavaş yavaş başlarım takılmaya. boğaz havası iyi olmuş kamil bey,rastgele ![]()
29-03-2010, 09:30
Hava güzeldi bizde yağmur yoktu ama hava kapalıydı.Tam benim istediğim gibiydi yani.Etraf sessiz sakindi.Amaç sadece balık tutmak değildi zaten.
kamil bey tekbikler
sanırım kamış shakespeare 3 parça çok güzel kamıştır 200 gr atarlı galiba hakkını yani 150 160 gramı taktığınızda uçurur takımı ![]() lodoslarda yukarıları yapar ama poyrazlarda ve biraz güneşli havalarda karaköy mutlaka yapar
29-03-2010, 11:48
Kamil Bey..
Sizi resimler boyun kireçlenmesine birebir.. ![]() ![]() Teşekkürler..Selamlar..
29-03-2010, 13:03
Evet shakspare 3 parça 4.50 mt kamış.Atışından çok memnunum.Tek kusuru 4.50mt olması dolayıısyla birazcık ağır Makinamda emektarım yaklaşık 20 senedir kullandığım Daiwa BG60. Siz boğaz manzarası resmi isteyin ben her zaman gönderirim.
Saygılar. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi