Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı
Geçen pazar işyerinde balığa gitme planları yaparken gece 21 sularında Bahriyeli abim aradı Uzun Ahmet Manisa'ya gelecek dedi ben arkadaşlarla balığa gideceğim dedim ve İsmail abim hemen bir organizasyon yaptı ve kendimizi denizde bulduk çok keyif aldım ve Ahmet abimi yüzyüze görme fırsatım oldu ve ava başladık ben kasnağı elde tutarken Ahmet abi yanıma geldi nasıl balık vuruyormu dedi bende ufak balık var galiba dedim buyur abi sen bak dedim aldı eline misinayı Ahmet abim çok geçmeden bir tasma attı ve balık var dedi sen çek ben olayın şaşkınlığıyla hemen çekiverdim gelen bir levrekti bende ilk levreği çekmenin mutluluğunu yaşadım sabaha kadar avlandık atçek yaptık olmadı sabah evimizin yolunu tuttuk Ahmet abi herzaman beklerim kapımız açık daha bolları sizinle olsun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Ben uzunu Manisaya gitti biliyordumHappysabaha kadar muhabetin keyfi yeterSeerfAlkisuzun şansına ispendek varmışAlkisrasgele arkadaşlar.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Ben uzunu Manisaya gitti biliyordumHappysabaha kadar muhabetin keyfi yeterSeerfAlkisuzun şansına ispendek varmışAlkisrasgele arkadaşlar.

Aynen abi sohbet muhabbet iyiydi
Bul
Çok güzel bir buluşma olmuş AlkisAlkis İlk levreğin hayırlı olsun Cihan abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Çok güzel bir buluşma olmuş AlkisAlkis İlk levreğin hayırlı olsun Cihan abi Gulumse

Eyvallah kardeşim çok sağol Ahmet abi sağolsun
Bul
İzmirde olduğum için oğlum baba ben manisaya arkadaşımın yanına gideceğim deyince bende dur bir dakika dedim ve telefonu elime alıp aradım bahriyeli ismaili evde yatıyormuş akşama işe gideceğim dedi 12-08 çalışacakmış ben geliyorum o halde dedim ve oğlumla beraber bastık manisaya ismail sağolsun karşıladı bizi oğlumu arkadaşına bıraktık ve biz doğru ismailin evine sağolsun yengemiz çayları hazırlamış biraz sohbet derken cihanıda aradım işten çıkacak gelecek onlarda balığa gideceklermiş dedi senide onlarla yollayayım derken bende sende izin al gel dedim o da sağolsun kırmadı beni akşam saat 10.30 - 11.00 civarı çıktık cihanda erken çıktığı için buluşup doğru balığa sonuçlar ortada..
Cihan kardeşimi ve arkadaşlarını tanımaktan mutluluk duydum..Seerf
Sizin gibi dostlarımın yanında güzel bir gece geçirdiğim için mutluyum, iyiki varsınız..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:İzmirde olduğum için oğlum baba ben manisaya arkadaşımın yanına gideceğim deyince bende dur bir dakika dedim ve telefonu elime alıp aradım bahriyeli ismaili evde yatıyormuş akşama işe gideceğim dedi 12-08 çalışacakmış ben geliyorum o halde dedim ve oğlumla beraber bastık manisaya ismail sağolsun karşıladı bizi oğlumu arkadaşına bıraktık ve biz doğru ismailin evine sağolsun yengemiz çayları hazırlamış biraz sohbet derken cihanıda aradım işten çıkacak gelecek onlarda balığa gideceklermiş dedi senide onlarla yollayayım derken bende sende izin al gel dedim o da sağolsun kırmadı beni akşam saat 10.30 - 11.00 civarı çıktık cihanda erken çıktığı için buluşup doğru balığa sonuçlar ortada..
Cihan kardeşimi ve arkadaşlarını tanımaktan mutluluk duydum..Seerf
Sizin gibi dostlarımın yanında güzel bir gece geçirdiğim için mutluyum, iyiki varsınız..AlkisAlkis
Ahmet abi bende seni tanımaktan mutluluk duydum sitenin güzelliği ortada dostluklar ortada ayağına sağlık abim
Bul
böyle buluşmalara,dostluklara hepimizin ihtiyacı var..sizi çok tebrik ediyorum.saygılar.Alkis
Seerf
Bul
harikasınız tek kelimeyle.
Bul
çok güzel muhabbet olmuştur,süper zaman geçirmişsinizdir garanti,cihan ilk levreğin hayırlı olsun.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu ne yapıyoruz :) nihatkr 332 37,232 15-12-2016, 03:08
Son Yorum: yalova tatar
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,355 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,471 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,067 22-06-2015, 23:31
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,572 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Albatros-gr Uzun aradan sonra Albatros-gr 21 2,396 24-07-2014, 21:24
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,381 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,674 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  Uzun zaman sonra bir rapor dagistan 33 5,195 20-11-2012, 13:52
Son Yorum: fish or die
  29.09.2012 Bucalı,Cihan Deniz Cihan Deniz 35 4,935 01-10-2012, 14:33
Son Yorum: Sargoz35

Hızlı Menü: