Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ahmet abi meran bereketli
hakan hocam bereketli olsun güzel av olmuş ahmet abinin mera herzaman iş yapıyor Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
yalova tatar yazdı:tamam işte budur hakan tebrikler daha güzeline ve bollarına olsunAffetAlkis

eşref sürek yazdı:Hakan hocam çeşitli balıkların zevkini yaşamışsınız tebrikler afiyet olsun rastgele

bestvz yazdı:AlkisAlkis

bestvz yazdı:AlkisAlkis Tebrıkler cok guzel bır ay yapmıssınız.

Saygılarımla,

teşekkür ederim...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
orhanekmekci yazdı:Hakan,sende yem çeşitliymiş ancak anladığım kadar mamun iyi iş yapıyor.Yeminiz gibi balıklarda çeşit olmuş hemde irisinden maşallah,bereketli afiyet olsunAlkis
evet orhan abi yemlide bugünlerde mamun daha çok iş yapıyor. rastgele...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Albatros-gr yazdı:Hakan guzel bir balikcilik olmus..afiyet olsun
bu arada benim meraya da beklerim...76
fotolarda ne var...kucuk olduklarindan pek ne icerdiklerini goremedim....Baby
nasil foto makinasi kullaniyorsunuz da, boyle kucuk cekiyor?SiyirdimHappy

faruk abi, ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. kıskandın mı yoksa HappyHappyHappy
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
yalova tatar yazdı:tamam işte budur hakan tebrikler daha güzeline ve bollarına olsunAffetAlkis

abi teşekkür ederim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
araphüso26 yazdı:hocam tebrik edrim sizin ekiptede maşallah hiç boş yokAlkis

^^ahmet abi meran gerçekten bereketliymiş. bunu yaşadık. meranın değerini bil. bol balıklı günlerin olsun orada^^^

valla buldunuz cirlop gibi yeri ahmet abimin balıkları faruk abi bir yandan sen bir yandan temizleyin bakalım ahmet abi uyumaaaaaaaaaaaa kira al bu arkadaşlardanSiyirdim

abi ne yalan söyleyeyim o akşam ahmet abi çok ısrar etti ve onu kıramadık. Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
naxos 5 yazdı:faruk abi, ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. kıskandın mı yoksa HappyHappyHappy
yok yaw ne kiskanmasi...
tam tersi,biri balikl tuttugunda ben daha keyif yapiyorum..benim domates tarlam degilya....gir denize ,ver ugrasini yap balikciligini al baligini..
simdi gelelim fotolara..abicim fotolarin boylari kucuk,bizde de bir yas var..secemiyoruz..yani sana da fotograf makinasi lazim...temiz fotolar icin...soyliyelim Murat`a,zaten bu gunlere bu islere bakiyor..hemen bana actigi konunun basligini degistiriversin...Siyirdim
baliklar cok superAlkis
Bul
Bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Hakan, Serkan ile birlikte çok güzel bir av yapmışsınız tebriklerAlkis
Balıklar bol çeşitli ve iri maşallah.Bereketli olsun.
Ahmet abi'nin meradan sonra Faruk abininkileri de deneyin derimSiyirdim:Sırayla....
Afiyet olsun.Rastgele...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:yok yaw ne kiskanmasi...
tam tersi,biri balikl tuttugunda ben daha keyif yapiyorum..benim domates tarlam degilya....gir denize ,ver ugrasini yap balikciligini al baligini..
simdi gelelim fotolara..abicim fotolarin boylari kucuk,bizde de bir yas var..secemiyoruz..yani sana da fotograf makinasi lazim...temiz fotolar icin...soyliyelim Murat`a,zaten bu gunlere bu islere bakiyor..hemen bana actigi konunun basligini degistiriversin...Siyirdim
baliklar cok superAlkis

abi sen de, hemen alınıyorsunSmile. yaş konusuna gelince de sen de daha çok iş var.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,737 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  Çok bereketli avımız mariner8 52 6,708 08-12-2009, 01:50
Son Yorum: Albatros-gr
  Çeşmealtı Bereketli Geçti fish or die 50 6,762 16-10-2009, 22:58
Son Yorum: fish or die
  eminönü izmarit avımız a.ahmet,erdekli yücel erdekli yücel 29 4,719 09-08-2008, 19:04
Son Yorum: ilerya
  Bereketli bir derin su avı MERCANLAR. rauf 31 5,282 26-04-2008, 22:47
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi