Albatros-gr yazdı:tavasini yapiyoruz abi...
orta... fena sayilmaz...
fakat o kadarda kaliteli bir balik degil
faruk abi, luco'yu (deniz turnası) bir de mangalda dene. üzerine biraz maydanoz serp, hafif ateşte pişir, lokum gibi oluyor. Tsantali'yi de mangalın başından ayırma. afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC] önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
yycolak yazdı:Farukcum Maşallah ortalığı karıştıracak balıkları tutmuşsun.
Yok tatlı su yok tuzlusu.
Sonuçta bol iyot,zevkli balık,neşeli deniz.Allah içine sindirsin.
Salih Reis yazdı:Faruk abicim HD13 bulmuşsun, nasıl beğendin mi peki
bu arada tebrik ederim, balıklar çok yakışıklı.
baracuda'yı mangalda dene süper oluyor
Salih rapala tavsiyen icin tesekkurler,o yanda duran ise benim favori rapalam,seninki cok guzel is yapiyor...benimki ile esit calistimangalinida bir deneyecegim..sagol
harun77 yazdı:tebrıkler faruk demek hava musade etse lıvarı doldururdunuz ellerınıze sağlık
evet hava biraz daha musade etseydi,daha zevkli ve daha iyi bir balikcilik olurdu Harun,tesekkurler
naxos 5 yazdı:faruk abi, luco'yu (deniz turnası) bir de mangalda dene. üzerine biraz maydanoz serp, hafif ateşte pişir, lokum gibi oluyor. Tsantali'yi de mangalın başından ayırma. afiyet olsun.
Sagol Hakan....ayni pisirme usulunu yani mangali Salih te tavsiye etti...bir deneyecegim...tabii yaninda dedigin gibi
Faruk reis güzel bir av günü yaşamışsın kısmetin olan balıkları yakalamışsın tebrikler sinaritlerin daha büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
eşref sürek yazdı:Faruk reis güzel bir av günü yaşamışsın kısmetin olan balıkları yakalamışsın tebrikler sinaritlerin daha büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
Salih Reis yazdı:Faruk abicim afiyet olsun
bu arada senin rapalanın marka ve modelini öğrenebilir miyim ?
Salih,yalniz gittigimde,2 sirti saliyorum,biri kesinlikle bu.
her boyunu aldim. her baligi seninki gibi satirliyor river2sea markasi
color:HC-09
w;14,5gm
Hele su asagidaki buyuk boyu varya12 cm,3kancali,lufer katili,diger rapala 1 cikarirsa bu 3cikariyor
NOTun avalandigim bir boy,ufagi idi,yani 9 cm olani
Aretlik herşeyi rapor etmişsin , galiba benim rapora lüzum kalmamış ,tebrikler
bizim luço dediğimiz balığa Türkiyede deniz turnası veya ege baraküdası da diyorlar
mudanya yazdı:tebrikler adaş güzel bir gün olmuş. balıkta olunca dahada güzel.
tesekkurler adas,denizde gecen her dakika huzur veriyor..hele-hele bir-iki balikta cikarsa
mariner8 yazdı:Aretlik herşeyi rapor etmişsin , galiba benim rapora lüzum kalmamış ,tebrikler
bizim luço dediğimiz balığa Türkiyede deniz turnası veya ege baraküdası da diyorlar