Gectigimiz pazar gunu teknenin altini temizleyip,zehir surmustum.Teknenin altini hic bu kadar tuttugunu hatirlamiyorum.Albatros`un hizi uzerinde 1 kisi ,7 mile dusmustu.Bu gun tekne uzerinde 2 kisi 20 mil hiza ulasti.
12/5/2013 Fener limani
Saat 10:00..Ayhan ile limandan sirti avi yapmak icin acildik,bir arkadas avini sonlandirmis limana giriyordu.Sordugumuzda,yuzeyde istavrit oldugunu soyledi.Meramiza gelip,sirtileri su ile bulusturdugumuzda,agirliklar koyup sirtilerin dipten seyretmesini sagladik.Ilk sinagrit benim sirtime takildi.Devaminda 2 saat kadar dolsatik.Bir yazili hanos disinda baska balik vurmadi.
Saat 12:30..Artik limanin yolunu tutmustuk ki,Ayhanin sirti hareketlendi.Boylece 2. baligimiz da tekneye almis olduk.
Uzun zaman sonra ,az balik ta olsa,kahve esliginde guzel bir 2 saat gecirmis olduk.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun.
Ufak bir video...iyi seyirler
[DM]xzt5sf[/DM]
ayhan-sinagrit - Video Dailymotion
12/5/2013 Fener limani
Saat 10:00..Ayhan ile limandan sirti avi yapmak icin acildik,bir arkadas avini sonlandirmis limana giriyordu.Sordugumuzda,yuzeyde istavrit oldugunu soyledi.Meramiza gelip,sirtileri su ile bulusturdugumuzda,agirliklar koyup sirtilerin dipten seyretmesini sagladik.Ilk sinagrit benim sirtime takildi.Devaminda 2 saat kadar dolsatik.Bir yazili hanos disinda baska balik vurmadi.
Saat 12:30..Artik limanin yolunu tutmustuk ki,Ayhanin sirti hareketlendi.Boylece 2. baligimiz da tekneye almis olduk.
Uzun zaman sonra ,az balik ta olsa,kahve esliginde guzel bir 2 saat gecirmis olduk.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun.
Ufak bir video...iyi seyirler
[DM]xzt5sf[/DM]
ayhan-sinagrit - Video Dailymotion
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]