Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr olta,paragat, sirti
1/6/2012...Fener limani
Saat 20:00...Hava bulutlu ve biraz lodos..baliga cikmayali cok zaman oldu..hatta bazi kisiler ehtiyarladi artik albatros bile dedilerSiyirdim
yanimda boru kurdu ve buzlu mamun var..Oltalarimi su ile bulusturdum..ilk baliklar saat 21:30 gibi geldi..ayni oltada bir mirmir ve bir tarkonya..devaminda avimi saat 23:00 a kadar surdurdum..tavalik cikmis,oltacilik keyfini yapmis...olarak limanin yolunu tuttum..(baliklar konunun devaminda fotoda)
3/6/2012...
Saat 21:30...Adnan ile 200 kanca paragati atmak icin limandan aciliyoruz..gece cok ama cok cok guzel mehtapli bir gece..bir foto cektim ama..ne kadar basarili oldu bilemem..paragati taslik meraya birakip..limana geliyoruz...
4/6/2012...
[COLOR="Blue"]Saat 07:30..[/COLOR].Paragati toplamak icin kahvelerimiziKahve yudumliyarak,meranin yolunu tutuyoruz..bu zamanlarda taslik meradaki paragatlar pek verimli olmuyor..ama yine de,guzel bir denizde,paragati toplamaya dogru seyir etmek..cok cok guzelBiggrin
Paragatimizi topluyoruz,takilan baliklar ancak bir tavalik yapar..onemli degil..
hemen sirtilerimizi su ile bulusturuyoruz..tekneye gelen melanurlar..sahteye atilip tutulamiyanlar derken,guzel bir sirti avi yapiyoruz...11 kadar melanur tutunca..yeterli deyip..rotamizi74 limana ceviriyoruz...
Bundan iyi avlar sizlerin olsunSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun Faruk abicim.
Uzun zamandır pek çıkmıyordun. İyot kokusu iyi gelmiştir.
Sırtı verimliymiş. Bu arada melanur lezzet olarak sence nasıl?
Keyifli avlarınızın devamı dileklerimle. Rastgele.
Sevgi ve selamlar...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Bereketli olsun Faruk abicim.
Uzun zamandır pek çıkmıyordun. İyot kokusu iyi gelmiştir.
Sırtı verimliymiş. Bu arada melanur lezzet olarak sence nasıl?
Keyifli avlarınızın devamı dileklerimle. Rastgele.
Sevgi ve selamlar...AlkisSeerf

tesekkurler Bahadir..evet baliga cikmayali cok uzun zaman oldu..cok cok iyi geldi
melanura gelince sirtide tutmasi cok zevkli..tabii o zevk senin tuttugun kofanalarin..levreklerin Alkis zevki kadar degil.
lezzetine gelince,lezzeti bana gore orta derecede...bence tavasi guzel olur...burada bazi kisiler..tabiiki saka olarak komsu baligi Siyirdimderler..yani paragatta guzel balik alirsan..sargos cipura v.s. /melanurlari komsuya verirsin..afiyetle yer..
fakat bu guzel baligi alamadiginda...paragati atan..sirtiyi yapan afiyetle yer..bizim gibiSiyirdimSeerf
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Nescafe gibi olmuş 3 ü birarada tebrikler hemşerim afiyet olsunAlkis
Yenisine rastgeleGulumse
Bul
çılgınbalıkçı yazdı:Nescafe gibi olmuş 3 ü birarada tebrikler hemşerim afiyet olsunAlkis
Yenisine rastgeleGulumse

tesekkurler Saban
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Tebrikler güzel balıklar abi , afiyet olsun Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir..evet baliga cikmayali cok uzun zaman oldu..cok cok iyi geldi
melanura gelince sirtide tutmasi cok zevkli..tabii o zevk senin tuttugun kofanalarin..levreklerin Alkis zevki kadar degil.
lezzetine gelince,lezzeti bana gore orta derecede...bence tavasi guzel olur...burada bazi kisiler..tabiiki saka olarak komsu baligi Siyirdimderler..yani paragatta guzel balik alirsan..sargos cipura v.s. /melanurlari komsuya verirsin..afiyetle yer..
fakat bu guzel baligi alamadiginda...paragati atan..sirtiyi yapan afiyetle yer..bizim gibiSiyirdimSeerf
sizlerede rastgele

Bilgiler için teşekkürler Faruk abicim. AnlaşılmıştırWink
Afiyet olsun.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
denizin kokusu yeter be faruk abi balıklar bahane zaten neredee o eski levrekler sinaritler,ben diyorum boşuna hırs yapma yaşlandın sen diyorumda inanmıyorsun,bizim burada o balıkları kedilere veriyoruz SiyirdimSeerf
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Tebrikler güzel balıklar abi , afiyet olsun Seerf

tesekkurler Umit
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:denizin kokusu yeter be faruk abi balıklar bahane zaten neredee o eski levrekler sinaritler,ben diyorum boşuna hırs yapma yaşlandın sen diyorumda inanmıyorsun,[SIZE="5"]bizim burada o balıkları kedilere veriyoruz [/SIZE]SiyirdimSeerf

evet Nihat tesekkurler..iyot kokusu super abicimSeerf
yukaridakinin cevabi asagidaSiyirdimHappy
[SIZE="5"]kolyozlar için arkadaş fleto yap zeytin yağında beklet dedi akşam aynen uyguladım bu akşam mangala yatıracam bakalım nasıl olacak[/SIZE]
hay Allah..admin levrek yazmis..son konusunda da ben kolyos mu okudum..acaba
hakikaten yaslanmisimSiyirdimHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,356 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,575 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,313 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,287 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,336 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,531 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,971 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,008 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,278 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,992 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi