Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne ile ilgili Fuar BOOT-Düsseldorf 2007
Bahri kardeşim verdiğin bilgilerden balık bulucunun fiyatları buraya göre baya yüksek yanlız benim size anlatmak ve sormak istediğim konu bu alet dip balığını gösteriyormu?yani deniz dibinin bir metre icindeki kalan sınırdaki canlıları seciyormu yoksa buradaki bşizim kullandıklarımızda sizin anlattığınız görevleri yapıyor bunda bir problem yok.birde şöyle anlatıyım balık bulucuya bakıyorsunuz dpte gezinen gecen balık yok takımı atıyorsunuz kurşun dibe oturuyor ve balık vuruyor bundan anlıyoruzki bu aletler dip balığını göstermiyor sadece dipten iki metre yukarısından su yüzeyine kadar olan mesafedeki balıkları gösteriyor onun icic sordum sizinkide öylemi diye.ben GARMİN 120 lik bir balık bulucu kullanıyorum siyah beyaz ekran350 amerikan doları 185 metreye kadar derinliği gösterebiliyor tek şikayet dip balığını göstermemesi başka bir problemimiz yok.size ve ailenize iyi bayramlar iyi seneler dilerm.
rauf yazdı:Bahri kardeşim verdiğin bilgilerden balık bulucunun fiyatları buraya göre baya yüksek yanlız benim size anlatmak ve sormak istediğim konu bu alet dip balığını gösteriyormu?yani deniz dibinin bir metre icindeki kalan sınırdaki canlıları seciyormu yoksa buradaki bşizim kullandıklarımızda sizin anlattığınız görevleri yapıyor bunda bir problem yok.birde şöyle anlatıyım balık bulucuya bakıyorsunuz dpte gezinen gecen balık yok takımı atıyorsunuz kurşun dibe oturuyor ve balık vuruyor bundan anlıyoruzki bu aletler dip balığını göstermiyor sadece dipten iki metre yukarısından su yüzeyine kadar olan mesafedeki balıkları gösteriyor onun icic sordum sizinkide öylemi diye.ben GARMİN 120 lik bir balık bulucu kullanıyorum siyah beyaz ekran350 amerikan doları 185 metreye kadar derinliği gösterebiliyor tek şikayet dip balığını göstermemesi başka bir problemimiz yok.size ve ailenize iyi bayramlar iyi seneler dilerm.
valla rauf bey gosteriyor ama ne derece dogru bilmiyorum makina ne kadar iyi olsada cihazin frekans ayarini cok iyi derecede yapmalisiniz cihazin ayari cok onemli ama benikide olsa 185 metredeki baligi cekecegini tan olarak inanmiyorum neden derseniz bundan 9 sene once ilk teknemi aldigim zaman yeni aldigim bir makinayi tekneye takmadan tabii sabirsizlik akuye baglayip yuzme havuzunda denemistim o gun ogrendim benim yuzme havuzunda balik oldugunu tabiiki ucuz birseydi
bu yeni aldigim o tecrubemden kaynaklanip balik gosterse bile bakmiyorum dedigim gibi bizim aradigimiz konular derinlik degisimi bide yerin konumu bu sekilde avlanmamiz bizim yerleri bulmamiza daha cok yardimci oluyorama sizide anliyom cunku biz okyonusun ve denizin yer konumu degisik olabilir siz baligi tam olarak gostermesini istiyorsunuz ama sizin icin bu aksam kullanma kilavuzunu okurum size kesin olarak yarin belirtirim
saygilarimla
Bul
rauf bey bir is arkadasim joe ismli kisiye tlf ettim az once yillardir balikcilik yapar bana cok yardimci oldu balikcilk hakkinda
kendisinin gorusu cihazin en asaya kadar cektigini soyluyor benim elimdekinin 100 metreye kadar kesin gosterdigini soyluyor bide cihazin kalitesine gere 200 metreye kadar kesin gosteren oldugunu soyledi sizin 2 metre yukseklige gosterdigini sordum kendisine kendisi en asaya kadar cektigini soyledi bide dedigim gibi cihazin ayarinin cok onemli oldugunu mesala benikinde yeri bulduktan sonra yerimizde durup zoom yapariz emin olmak icin daha ayrintilari ile gosterir sizin cihazinizda derinlige gore frekans ayarini yapmanizi oneririm onlar kalite olarak hepsini daha iyi biliyorlar sormayi unuttum kendisine size tekrar bu konuda kendisiyle gorustugumde daha cok bilgi alirim saygilarimla
Bul
abi fuardan fotoğraf yayımlarsanız çok memnun olurum. merakla bekliyeceğim. saygılar...
bilgin şaşmaz
Bul
beyazzenci yazdı:abi fuardan fotoğraf yayımlarsanız çok memnun olurum. merakla bekliyeceğim. saygılar...

Canin sagolsun Kardesim,halledecegim insaallah.
Günleri iple cekiyorum.
Bu arada ilgilendigin bir konu olursa yaz buraya daha zaman var,arastirma yapmam icin plan yapiyorum,senin isteginide seve seve yerine getiririm,merak etme.

Görüsmek üzere...
Adanali
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne turları için gerekli belge. LeVrEkCi 15 2,317 31-12-2014, 11:33
Son Yorum: bucalıfikret
  Belgesiz tekne sahiplerine firsat Salih Reis 23 6,139 22-12-2011, 17:51
Son Yorum: LeVrEkCi
  Seferihisar Sığacık Tekne Detayları fish or die 28 5,076 28-05-2009, 15:27
Son Yorum: harun77
  Çeşme Dalyan Tekne Detayları fish or die 95 11,757 19-04-2009, 13:37