Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmirde fuar
07.02.2008 10.02.2008 tarihleri arasında İzmirde düzenlenecek olan yelkenli ve motorlu tekneler deniz araç ve gereçleri fuarı açılıyor.İzmirli ve yakın çevresindeki arkadaşlara duyrulur.
Bornova - izmir
Bul
sağolasınn orhan abii mutlaka gideriz allah izin verirse..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Mail ile geldi davetiye gitmek isteyen olursa aşağıdaki linkden kayıt yaptırabilir

Davetiye : http://izmir.bizfuarlari.com/index.php?page=3

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
tvden izlediğim kadarıyla her sene bu fuarda ilginç şeyler sergileniyor.2 sene önce burayı gezdim.hayran kaldım.o zaman da araba fuarı vardı.şimdide deniz araç ve gereçleri fuarı.bence izmir ve yakınında bulunan arkadaşlarımın kaçırmaması gereken bir fuar olduğunu düşünüyorum.teşekkürler.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Buradan izlenimlerimizi aktarıcaz bakalım nasıl olucak. İnşallah bir seyahat filan çıkmaz da giderim.
Bul
oktay abi teşekküler kaydımı yaptırıp davetiye numaramı aldım inşallah bi akslilk çıkmazsa allah nasip ederse gidicem resimli olarakta aktarırım neler olduğunu
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
orhan abi paylaşım için teşekkürler...oktay abi sanada teşekkürler...gidebilecek arkadaşlara da güzel oldu ..artık giden dostlardan resimleri ve paylaşımlarını bekliyorum...teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  7 - 10 - Ağustos - 2008 FUAR ilerya 9 1,988 25-07-2008, 13:29
Son Yorum: bucalıfikret
  Tekne ile ilgili Fuar BOOT-Düsseldorf 2007 Adanali1 24 5,380 15-01-2007, 21:11
Son Yorum: Adanali1

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi