Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar izmir tekne organizasyonu için ercan abiden rica ettik site adına ne gerekiyorsa sen ilgilen dedik saolsun bizi kırmadı bence elinden gelenin fazlasını bile yaptı.
ben istanbul için tekne fiatı sormuştum tekne için günlük kaç kişi olursa olsun 1500 ytl alırım demişlerdi daha sonra 3 saatliğine 900 ytl lik de buldum ercan abi hatırını kırmayıp saolsunlar tekne sahipleri günlük 400 ytl ye indirimli fiat vermişler bu ücret organizasyona katılacak arkadaşlar arasında o gün paylaşılacaktır.
ercan abi ve murat emekleriizden dolayı teşekkürler.inşallah harika bir organizasyon olacak ve bunun istanbul ayağınıda yapacağız.istanbuldada tekne ile çıkıp boğazda balık tutmak yemek yemek hatta ailelerle kaynaşmak harika olacaktır.
saygılarımla.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
400 tl walla mazotamı saysan kaptanın miçonun yövmiyesinemi saysan hiç walla sembolik bir rakkam 20 kişi olsa 20 tl eder ki kişi sayısı çoğaldıkçada kişi başı rakkam düşer
walla arabalı vapurla yalovaya geçmek 35 tl idi zam gelmediyse
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Evet arkadaşlar Nihat ve Harun'un söylediklerine ne ilave etsem az. Her şeyden önce bizler amatörleriz ve bizi bu satırlarla buluşturan bu forumun üyeleriyiz. Ne kadar güzel ki bu karşılıklı tanışmalarla yeni dostluklara ve güzelliklere yol açacak hatta tüm foruma örnek olacak bir güne imza atacağız. Lütfen olaya böyle bakın bu sadece basitten bir av gezisi değil aynı zamanda bir eğlence, bir keyif, bir tanışma ve kaynaşmanın ilk adımı oolacaktır.Yaşanacaklar yaşamımızda bir anı olarak yerini alacak ve buradan paylaşılacak. Dediğim gibi örnek olup konuşulacak bir duruma imza atıcağız. Hep birlikte yaşamdan çalınan bir gün. Tek atladığımız o günün anneler günü olmasıdır. Bu nedenle tüm annelerimizin ellerini şimdiden öpüyoruz. Keşke benim de annem hayatta olsaydı da ondan ellerini öperek izin alabilseydim
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
sağol nihat abi teşekkür ederiz desteğiniz için eminmki imkan olsa bütün üyelrimiz katılır 5-6 büyük tekne çıkarız yollara. ercan abi sağolsun her konuda yardımcı oldu güzel bir organizasyon için her koşulu zorladı. bende nacizane yardım etmeye çalıştım. katılacak herkesinde aynı özveriyi göstermesi gerek artık kalabalık olalım tanışalım muhabbet edelim. ben ercan abiyi buldum artık sırtıya gidiyomusun diye ararım devamlı
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
oh oh oh ne ala şimdiden ayaklarım izmire doğru gitmeye başladı. bende teşekkürlerimi canlı canlı sunacağım.hazırlıklarım tamam.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ercan abi,murat arkadaşım emekleriniz için çok teşekürler...gönül sizlerle birlikte organizasyona gitmeyi ister,tanışmak muhabbet etmek,birlikte av yapmak,allah ne verdiyse yemekleri paylaşmak,ama iş,güç ekmek parası davası işte...inşallah başka organizasyonlarda buluşmak dileği ile..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
nihat tam destek valla güzel olur.yürü be seni kim tutar.
Yorumları: 13
Konuları: 3
Selam arkadaşlar... Düzenlenmiş bu organizasyona katılmak isterim. Ne apmam gerekiyor bana bilgi verirseniz sevinirim.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Arkadaşlar Anneler gününe denk gelmeseydi mutlaka beraber olmak isterdim.
biricik annelerimizi bu gün yalnız bırakamayacağım için sizlerle birlikte olamayacağım için üzgünüm.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]