-Harun bey amatör balıkçılar 2/2 tebliğe göre denizlerde yemlik uzatma ağı ve serpme ağı dışında hiç bir ağ kullanamazlar.Serpme ağın da kapalı olarak yerden yüksekliği 3 m.yi geçemez ve göz açıklığı 28 mm.den küçük olamaz.Dolayısıyla ağ ile yapılan profösyonel balık avcılıklarını burada paylaşmıyoruz..
-Mesaj konularımızı mümkün olduğunca uygun başlıklar altında açalım lütfen.Örneğin sadece balık fotosu koyacaksanız ''sizlerden gelen resimler''başlığı altında konunuzu açabilirsiniz.Açılan konunun bir av raporu olabilmesi için http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7063 linkinde belirtilen özellikleri taşıması bilgi ve deneyim paylaşılması açısından tüm arkadaşlarımıza daha yararlı olacağı fikrindeyim..
Sizin de deneyimlerinizden yararlanmak isteriz.Teşekkürler..
bilgilerine çoksagol lakerda azbiraz kuralları biliyomda tatar bana sölediydi ama yinede bilgi istememin nedeni ben yücelin sitede kurallar farklı onun için sizden yardım istedim bir yanlışımız olmasın diye saygılar
gümüş şu an havyar döküyor balık kıyıladı kumda kayalarda havyar dökerken ağlarlave kepçelerle topluyorlar bizim için uygun olmasada geçimini kıyı balıkçılığıyla sağlayan balıkçılar şuan gümüş peşinde.