Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hava guzel balik guzel..
Yem sardalya ..adet 48...bir de canım yurdum insanı capa atmayı ogrense de daha fazla tutsak nasıl olur diyorum..?
iyi haftalar  herkese.
rastgelsin..
Bul
Ruhan abi yine toplamışsın çipuraları yaw.Güzel ve bereketli bir av olmuş abi.Paylaşım ve resimler için teşekkürler.Afiyet olsun abi saygılar.
Bul
Sevgili Ruhan,
ne zaman bizim oralara gelecek bu çupralar....

senden halen haber bekliyorum ona göre.... 66
Bul
...........
Bul
üstadım yine süper av yapmışsınız tebrik ederim.
sevgiler.
elinize sağlk ruhan abi güzel almışsınız çupraları
Bul
çok güzeller benide denize alıştıracaksınız bu gidişle deniz 40 km ama yanımda işi bilen birisinin olması lağzım kılavuz kaptansız gitmem,
Bul
cahitusta yazdı:çok güzel av olmuş . emeğinize sağlık . afiyet olsun. çapa atma konusun da sitem ettiğiniz kişi ve mevkii yi bilemiyorum ama bazen balık kestiğin de çapayı çekip, tesbih kurşunla banzer balıklar aldığım oldu.yani bazı deniz de çapayı çekmek en doğrusu.(3-7 kulaç arası dalgasız deniz için) selamlar

Cahit bey bahsettigim derin su...balık avlıyoruz adam gelip aynı hizaya yanınıza capa atmaya calısıyor ..altımızda kafes var ya..okadar bıktırdılar ki yakaladıgımız balıgı gostermeden iceri alıyoruz artık..hatta yanımızdan o an gecen varsa kacırmak pahasına asagıda dahi bekletiyorum balıgı..yeter ki gelmesinler diye..bıktırdılar cunku..parası olan tekneyi alıp denize cıktı mı boyle oluyor maalesef..capayı ileri atıp hizamıza gelse gene lafım yok..her iste oldugu gibi bunun da bir adabı var..siz saygısızlık deyin ben usul bilmemek diyeyim ama inanın huzur kacıyor insanın.gecen hafta denizin ortasında kavga ediyorduk az kaldı..adam koca yatla ustumuze cıktı deryanın ortasında..sanki bir noktada çakılı bu balık...
Bul
maalesef haklısınız bizim avlandığımız bölgelerdede aynı olaylar geliyor insanın başına. adam basmış parayı almış tekneyi, ne balık bilgisi ne tekne bilgisi ne deniz bilgisi var. bırakın bunları insana saygısı yok adamların maalesef yazık bir av günümüzde nihat kutsal ve benim başımada gelmişti maalesef ama ben sizin kadar kibar bir edayla maalesef konuşamamıştım kendilerine.
saygının ve sevginin olmadığı yerlerde her zaman itaatsizlik ve kanunsuzluk vardır.
bizde lüferi dışarı çıkartamıyoruz bazen adamlardan, bir balık geldimi sanki balık kolonisi benim altımda üstümden geçecek adamlar ben anlam veremiyorum.

ama şu bilinmelidirki denizde herkes kısmetini yer insanları üzmenin anlamı yok bence. balığa stres atmak için gidipte stress içinde geldiğimiz günler yaşamak istemiyoruz. doğaya saygımız yok. bari insanlara saygımız olsun

sevgiler.
beh kardeşim bolluğa bak,darısı bizlereSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,730 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 982 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,175 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,358 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Guzel bir başlangıç demdem 15 1,616 07-11-2015, 09:00
Son Yorum: bucalıfikret
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,473 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,926 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 961 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi