Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardım
merhaba balıkcı arkadaşlar ben biraz nasipsizim veya beceriksiz veyada acemi sakarya nehrine ve göletlere balık tutmaya gidiyorum denemediğim yem denemediğim takım tabi bildiğim kadarıyla kalmadı am istediğim gibi yani beni tatmin edecek balık tutamıyorum bana takım ve yem ceşidi veya işime yarayacak hertürlü yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederimm saygılarımla
Bul
sonosmanlı yazdı:merhaba balıkcı arkadaşlar ben biraz nasipsizim veya beceriksiz veyada acemi sakarya nehrine ve göletlere balık tutmaya gidiyorum denemediğim yem denemediğim takım tabi bildiğim kadarıyla kalmadı am istediğim gibi yani beni tatmin edecek balık tutamıyorum bana takım ve yem ceşidi veya işime yarayacak hertürlü yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederimm saygılarımla
+

Aramıza hoşgeldiniz öncelikle ; aradığıınız konuları forum içinde bulabilirsiniz , ayrıca tatlı su avcıları size yardımcı olacaktır. Kalıcı olmanız dileğiyle.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ahmetim öncelikle tutmak istediğin balığın ismini söyle bizde bilgilerimiz dahilinde yardımcı olalım..yalnız ciddi olarak sakarda ve çevre göletlerde balık azaldı olmayınca tutmakta zor.. cevabına göre bu gece evden yardım cı olmaya gayret ederim..kolay gelsinWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ahmet bey aramıza hoşgeldiniz,tatlısu konusunda sitemizde açılan konuları bir gözden geçirirseniz,gerekli bilgilere ulaşırsınız,takıldığınız yerler konusunda üyelerimiz yardımcı olacaklardır..size şimdiden rastgele diyorum.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Hangi balığı tutmak istiyorsun göletlerde genellikle sazan olur ve sazanı tutmak için biz mısır, buğday, göce, makarna, hamur azda olsa boili ile tutmaya çalışırız buda biraz oradaki balığın daha önce hangi yeme alıştırıldığı ilede ilgilidir, ama şunuda ısrarla belirteyim canlı yem takarsan ki sabır işidir trofe alma şansın var..
Yayın için ise Sülük, solucan, ciğer uygun olur..
Akarda avlanacaksan yine solucan sülük ve ciğer türü yemlerle avlanabilirsin.
Yalnız şunuda unutmamak gerekirki göletlerimizde ve akarsularımızda balık nesli tükenme aşamasına geldiği için cumhuriyet altını taksan nafile..

Şimdilik sana rastgele..

Not: Daha önce açılmış konularıda bir incele raporları oku neyle tutulduğu ve nasıl tutulduğu hakkında geniş bilgi sahibi olabilirsin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
sonosmanlı yazdı:merhaba balıkcı arkadaşlar ben biraz nasipsizim veya beceriksiz veyada acemi sakarya nehrine ve göletlere balık tutmaya gidiyorum denemediğim yem denemediğim takım tabi bildiğim kadarıyla kalmadı am istediğim gibi yani beni tatmin edecek balık tutamıyorum bana takım ve yem ceşidi veya işime yarayacak hertürlü yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederimm saygılarımla
ahmet abi önce ne tür balık tutmak istiyon o önemli
sazan içi mısır veya ekmek içi kullan en pıratik bu yada solucan sülük yayın içi sülük solucan canlı yem cier (tavuk veya sığır cieri) levrek ve turna için canlı balık (gümüş balığı veya ringo) veya döner kaşık yada silikon yapma balık kullan BU BALIK TÜRLERİNİN HEPSİ BİR YAMEGELSİN İSTİYOSAN SOLUCAN VE SÜLÜK
HE BİRDE EN ÖNEMLİ YAM SABIR VE SES OLMAMASIDIR
benim bildiğim bunlar dene bakaKALIM NE ÇIKACAK ABİCİM İYŞALLAH İŞİNE YARAR
ŞİMDİDEN RASGELSİN PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ Seerf
Bul
Takim olarak sazan İÇİn dİp oltasi kullaniyorum lavrek İÇİn samandirali olta kullaniyorum yayin İÇİn İse dİp ve asma olta kullaniyorum tEk kancali olta yanİ
Bul
Balik tutma mevsİmlerİ yayin tam yasak kalkinca Çikar bİrde sonbahara doĞru Çok İrİlerİ Çikar buna dİkkat et havalarin soĞumaya baŞladiĞi zamanlarda balik yatacaĞi İÇİn son beslenmesİnİ yapar o ara Çok vurar sazan her zaman vurar sabah ve akŞam Üstlerİ İyİ vurar levrek İse sabah gÜneŞ Çikinca akŞam ÜstÜ İse hava kararirken Çikar

ya aslinda bunlar hep hava cİva aslindada bakma abİ nasİbİnde varsa alirsin baliklari yoksa İstersen 100 tane olta at en İyİ zamaninda olta at vurmayinca vurmaz
Bul
Bİrde baliĞa gİdeceĞen yerİ 2 veya 3 gÜn sonra bİr yemle (ne yem kullancasan o yemle yemle) sonra yemlesdİĞİn yerlere olta at o zaman daha İyİ verİm alirsin
Bul
balıkcı uğur yazdı:ahmet abi önce ne tür balık tutmak istiyon o önemli
sazan içi mısır veya ekmek içi kullan en pıratik bu yada solucan sülük yayın içi sülük solucan canlı yem cier (tavuk veya sığır cieri) levrek ve turna için canlı balık (gümüş balığı veya ringo) veya döner kaşık yada silikon yapma balık kullan BU BALIK TÜRLERİNİN HEPSİ BİR YAMEGELSİN İSTİYOSAN SOLUCAN VE SÜLÜK
HE BİRDE EN ÖNEMLİ YAM SABIR VE SES OLMAMASIDIR
benim bildiğim bunlar dene bakaKALIM NE ÇIKACAK ABİCİM İYŞALLAH İŞİNE YARAR
ŞİMDİDEN RASGELSİN PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ Seerf
uğur, balıkçılık dersine iyi çalışmışsın. tam puan. okul derslerine de bu kadar özenli çalışıyor musun?Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yardım yalova tatar 11 1,047 09-10-2016, 08:13
Son Yorum: yalova tatar
  bursa narlı için acil yardım teksasgkn 35 5,392 16-04-2014, 17:19
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Yeni üye oldum amatörüm yardım :) cimbom01 15 2,808 03-03-2014, 12:46
Son Yorum: ANTALYALI07
  iznik gölü yardım LeVrEkCi 10 2,287 21-02-2013, 20:04
Son Yorum: haakaan
  eşkina taşı yardım ANTALYALI07 6 1,485 23-11-2012, 20:06