Yorumları: 16
Konuları: 2
Abiler arkadaşlar hafta sonu Narlıda tekneyle av yapmak istiyoruz fakat oradaki tekne sahiplerinden numara lazim.bursadaki uyelerimizden rica edecektim.numaraya sahip olanlar varsa yardimci olabilir mi.
Konuyu buraya açtım ama yanlış olmamıştır umarım Teşekkürler, saygilar
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
gökhan bursa narlıya gidince oradaki kahveden yardım alabilirsin,telefon numarası olan varmıdır bilemiyorum.narlıdaki limanın dışında hamsiyle lüfer,zarganayla uzun oltada kofana tutmuştuk.değişik ve güzel bereketli bir meradır.zamanında oradan karagöz raporları çok geliyordu.
Abi sabaha karşı gideceğiz de bulabilirmiyiz insan ondan biraz korktuk.cunku 2 3 defa kiyidan attik kayalardan hiç birşey denk gelmedi hep boş döndük. Herkes tekne tekne diyor da numara lazım iste
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
gökhan onu bi kaç gün önceden gidip tekneyi ayarlıcan .gerçi orda tekneylede çıktık ama numara almadık gerçekten
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
20-02-2014, 00:55
(Son Düzenleme: 20-02-2014, 01:04, Düzenleyen: teksasgkn.)
yalova tatar yazdı:gökhan onu bi kaç gün önceden gidip tekneyi ayarlıcan .gerçi orda tekneylede çıktık ama numara almadık gerçekten
abi ne zaman çıktınız ve ne yem kullandınız.eğer o şekildede alamazsak(tekne) harbi narlıyı denizini limanını ateşe vericem ne kadar balık varsa yansın.çok koymaya başladı artık boş dönmekte :/
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Balık işi nasip işi Gökhan,Narlıda balığa çıkan tekneler varsa hafta arası erken saatte giderseniz çıkma şansınız olur.öncelik burada kullanacağınız olta takımları ve yemler.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
teksasgkn yazdı:abi ne zaman çıktınız ve ne yem kullandınız.eğer o şekildede alamazsak(tekne) harbi narlıyı denizini limanını ateşe vericem ne kadar balık varsa yansın.çok koymaya başladı artık boş dönmekte :/
nisan ayında gitmiştik yem olarakta orada bolca görülen mor mavi göbekli deniz anasıydı orta göbeklerini büyük iğneye takıp ispari yapmıştık. zaten ordaki balığa çıkanlar açıktaki şamandraya ip uzatıp kıyıya kadar uzatıyolar sende sandalı bi boşluğa bağla at oltanı
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Abiler teşekkür ederim. Hafta sonu çıkacağız bakalım bugun tekneyi ayarladik.birseyler denk gelirse paylasirim kismetse hayirli aksamlar
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
teksasgkn yazdı:Abiler teşekkür ederim. Hafta sonu çıkacağız bakalım bugun tekneyi ayarladik.birseyler denk gelirse paylasirim kismetse hayirli aksamlar
Ekibe bol şanslar,fotoları bolca çekin.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Rastgele